R-Alfa Liponzuur - Micro-Geëncapsuleerd
Aanbiedingsprijs EUR  36,95 Normale prijs EUR  40,95

R-Alfa Liponzuur - Micro-Geëncapsuleerd

Van: Ergomax
Waardering:
95% of 100
 • Micro-geëncapsuleerd
 • 99% zuiver & rechtsdraaiend
 • 100 mg R-Alfa Liponzuur & 700 mcg Biotine
 • Hoge efficiency en snelle opname
 • 120 capsules
Op voorraad
SKU
Erg-08
Aanbiedingsprijs EUR  36,95 Normale prijs EUR  40,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Micro-geëncapsuleerde (rechtsdraaiende) R-Alfa Liponzuur

R-Alfa Liponzuur is een natuurlijke stof die voor het eerst in 1951 werd geïsoleerd. In eerste instantie dacht men dat het een B vitamine was, maar dit bleek later niet juist te zijn. Als voedingsstof heeft het krachtige en unieke kenmerken. Zo is het bijvoorbeeld een antioxidant die zowel water als vet oplosbaar is.

Deze eigenschap maakt R-Alfa Liponzuur beschikbaar voor bijna alle systemen in het lichaam. Door de wateroplosbaarheid kan het vrij door het bloed en andere extracellulaire vloeistoffen bewegen. De vetoplosbaarheid zorgt er daarentegen voor dat vetrijke structuren zoals celmembranen en het zenuwstelsel ook gebruik kunnen maken van R-Alfa Liponzuur.

Voordelen micro-geëncapsuleerde R-Alfa Liponzuur van Ergomax

 • Effectief afleversysteem voor een hoge biobeschikbaarheid
 • Water-oplosbaar en stabiel
 • Ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel
 • Draagt bij aan de normale stofwisseling van macronutriënten (zoals koolhydraten)
 • 120 capsules met een krachtige combinatie van R-Alfa Liponzuur en Biotine

Breed inzetbaar

R-Alfa liponzuur is een moleculaire multitasker met een breed scala aan functies. Eén hiervan is zijn rol als centrale spil in het lichaamseigen antioxidant netwerk. Dit netwerk bestaat uit glutathion, coenzym Q10, vitamine C en vitamine E. Voor zover bekend is R-Alfa Liponzuur voor al het aerobe leven nodig als co-factor in de energieproductie. Omdat het lichaam zelf kleine hoeveelheden kan aanmaken wordt het gezien als een conditiespecifieke voedingsstof. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat je het voldoende via de voeding of voedingssupplementen tot je krijgt.

Krachtige combinatie

Dit product bevat een speciale formulering op basis van twee ingrediënten die door hun synergie een krachtige eenheid vormen: R-Alfa Liponzuur en Biotine. Om de werking nog verder te maximaliseren is er gekozen voor een bijzonder effectief afleversysteem op basis van microencapsulatie met erwteneiwit.

Wat is microencapsulatie?

Microencapsulatie is een proces waarbij actieve stoffen worden omhuld door extreem kleine capsules op Nano-niveau. Het is een vrije nieuwe technologie die ook wordt gebruikt inde farmaceutische industrie om de fysieke eigenschappen, stabiliteit of biologische beschikbaarheid te verbeteren. Voorbeelden van microencapsulatie zijn liposomen, micellen maar ook eiwitten en zetmelen kunnen vandaag de dag gebruikt worden.

Goede bescherming en aflevering = betere werking

Door de inkapseling van de R-Alfa Liponzuur worden beperkende stappen in de spijsvertering te omzeilt. De R-Alfa Liponzuur wordt daardoor beter en snel in de bloedbaan afgeleverd. De opname en effectiviteit van micro-geëncapsuleerde R-Alfa Liponzuur is dan ook vele malen beter dan die van gewone R-Alfa Liponzuur.

Natuurlijk geproduceerd

De micro-geëncapsuleerde R -Alfa Liponzuur van Ergomax is op een gepatenteerde en natuurlijke wijze geproduceerd in Europa. Hierbij wordt in tegenstelling tot andere microencapsulatie productiemethoden geen gebruik gemaakt van hoge druk, hoge temperaturen of gevaarlijke chemicaliën.

R-Alfa Liponzuur versus Alfa Liponzuur

Deze formulering bevat uitsluitend de actieve rechtsdraaiende vorm van Alfa Liponzuur ook wel bekend als R-Alfa Liponzuur. Hierdoor is dit product velen malen effectiever dan reguliere oftewel gemengde “R/S” Alfa Liponzuur. Alleen de R-vorm, en niet de S-vorm, komt van nature voor in het menselijke lichaam en alleen de R-vorm is verantwoordelijk voor de gedocumenteerde werking van Alfa Liponzuur.

Meer informatie
Product Naam
R-Alfa Liponzuur - Micro-Geëncapsuleerd
Merk
Ergomax
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tot 6 capsules per dag op lege maag, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per capsule% DV
R-Alfa Liponzuur 100 mg **
Biotine 700 µg 1400%

** % Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Erwteneiwit, cellulose (vulmiddel), cellulose (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:R-Alfa Liponzuur - Micro-Geëncapsuleerd
Uw waardering
Klantenreviews
 1. effectief en goed
  Algehele beoordeling
  80%
  de r-alfa liponzuur werkt goed en de capsules zijn gelukkig niet te groot! Merk dat mijn bloedsuikerspiegel goed onder controle blijft en ga binnenkort de Acetyl-L-Carnitine combinatie gebruiken. Benieuwd naar de resultaten

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. R-Alfa Liponzuur erg goed
  Algehele beoordeling
  100%
  Sinds ik R-Alfa Liponzuur gebruik is mijn diabetes goed onder controle.
  Zonder R-Alfa Liponzuur had ik insuline moeten spuiten.
  Door de R-Alfa Liponzuur is de HBA1C zoveel gedaald dat ik het gewoon met tabletten af kan.
  Erg goed product.

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. goed product
  Algehele beoordeling
  100%
  ik heb CVS/ME en gebruik dit product omdat het helpt tegen de continue pijn in al mijn spieren. Het werd me geadviseerd door een kennis, de huisarts vond het een goed idee.
  gebruikte eerst een ander merk, ik bemerk niet echt verschil tussen beide merken, maar de prijsstelling van dit merk is beter.

  Gereviewd door

  Gepost op

 4. Minder van nodig, hetzelfde resultaat!
  Algehele beoordeling
  100%
  Sinds kort ben ik overgestapt op de alfa liponzuur van Ergomax en gelukkig merk ik ook hierbij dat het goed z'n werk doet en ik hoef minder te slikken

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: