Draakvis Levertraan (ratfish oil) - 10ml of 50 ml
Vanaf EUR  40,95

Draakvis Levertraan (ratfish oil) - 10ml of 50 ml van Rosita Real Foods bij Ergomax

 • Wild Handcrafted Extra-Virgin Draakvis Levertraan
 • Exclusief product
 • Hele spectrums aan de vetoplosbare vitaminen
 • 10 of 50 ml
Je bespaart EUR 60.80 als je 50 ml bestelt in plaats van 10 ml.
Op voorraad
SKU
Erg-238-config
Vanaf EUR  40,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Draakvis Levertraan van Rosita Real Foods

Rosita Draakvis Levertraan (Chimaera monstrosa) is een echte traditionele en primitieve “whole food” uit Scandinavië met de oorsprong bij Vikings en vissers. Draakvis Levertraan wordt op een eeuwen oude wijze met de hand gemaakt van alleen speciaal geselecteerde levers. Tijdens dit proces wordt er geen enkele vorm van hitte, chemicaliën, stoom en mechanische druk/wrijving gebruikt.

Voordelen van Draakvis Levertraan

 • Hele spectrums aan vetoplosbare vitaminen
 • Wild gevangen draakvis uit de schone wateren in Noorwegen
 • Vrij van toevoegingen
 • Rijk aan voedingsstoffen, waaronder Alkyl-glycerolen (AKG)

Wild gevangen

De wild gevangen draakvissen waaruit de olie wordt gewonnen worden komen uit de schone wateren van de Helgeland Fjorden in Noorwegen. De levers worden onderworpen aan een strenge selectieprocedure kort na de vangst. De levers zijn dus vers en worden niet bevroren ingekocht bij groothandels maar komen direct van de vissersboot. Er worden zelfs geen metalen voorwerpen gebruikt bij het extraheren van de olie uit angst dat er metaalgeïnduceerde oxidatie ontstaat.

Vrij van toevoegingen

Rosita Draakvis Levertraan is “RAW” en vrij van toevoegingen. De samenstelling van de olie wordt niet aangepast en komt overeen met de natuurlijke samenstelling van de levers. Het is dus gewoonweg de “ECHTE” olie rechtsreeks uit verse levers. Het gehele en intensieve productieproces van vangst tot het extraheren van de olie en het afvullen van de flesjes wordt door Rosita zelf gedaan.

Deze olie is zeer uniek en Rosita is de enige producent ter wereld die gebruikt maakt van deze natuurlijk ene oude extractietechniek. De olie wordt in zeer kleine batches geproduceerd en de vissen worden slechts gedurende bepaalde perioden per jaar gevangen, Draakvis Levertraan is daardoor een exclusief product.

Rijk aan voedingsstoffen

Draakvis olie is rijk aan wilde en rauwe voedingsstoffen, Vikingen uit Noorwegen noemde het niet voor niks “vloeibaar goud”. De mensen die de olie produceren zijn zeer trots op het feit dat ze zeer zorgvuldig en gedetailleerd te werk gaan tijdens de productie van de levertraan met de hoogst haalbare kwaliteit.

Lees hier meer over de kwaliteit

Puurheid

De draakvislevers, die uit de schone wateren van de Helgeland Fjorden komen, zijn uitgebreid getest door onafhankelijke laboratoria op zware metalen en andere verontreinigingen. De testen bevestigen dat de olie voldoet aan alle Europese richtlijnen, zelfs zonder beschadigende reinigingsprocessen die andere visoliën wel doorgaan! Het resultaat is een schone en pure olie met alle natuurlijke nutriënten nog intact in de meest bio-actieve vorm.

Klik hier voor meer informatie

Voedingsstoffen

Unieke Alkyl-glycerolen (AKG) - 14,4% - 33%

Draakvis Levertraan is een rijke bron van Alkyl-glycerolen (AKG). De experts op voedingsafdeling in het “Institute of Aquaculture” op de Universiteit van Stirling, waren verbaast over de hoge  Alkyl-glycerolen-concentraties in de Draakvis Levertraan… “deze hoge concentraties zijn zeer ongewoon in visoliën”…

Klik hier voor meer informatie

Hele spectrum aan natuurlijke vetzuren waaronder de omega-3 vetzuren

Klik hier voor het hele overzicht

Classificatie van vetzuren

Klik hier voor het hele overzicht

Phytosterolen

Klik hier voor het hele overzicht

Hele spectrums aan de vetoplosbare vitaminen

Vitamine A, Vitamine D, Vitamine E, Vitamine K

 

Meer informatie
Product Naam
Draakvis Levertraan (ratfish oil) - 10ml of 50 ml
Merk
Rosita Real Foods
Inhoud
10 ml
Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen gebruik: Neem 10 druppels per dag
Ingrediënten per dosering

100% wilde, met de hand geproduceerde extra-virgin draakvislevertraan †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten
 1. Hitte, chemicaliën en mechanische apparaten worden niet gebruikt tijdens het productiepoces, alleen eeuwenoude principes.
 2. Bevat een breed spectrum aan natuurlijke vetzuren, vetoplosbare voedingsstoffen en antioxidanten.
 3. Rijk aan bio-actieve en natuurlijke Alkyl-glycerolen (AKG).
Allergenen
Vis
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Draakvis Levertraan (ratfish oil) - 10ml of 50 ml
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: