Viproactive® Anti Grip

 • Categorie: Immuunsysteem & Vitamine C
 • Voor natuurlijke afweer
 • Vitaminen, mineralen & plantenextracten
 • Bron van zink, vitamine C & D3
 • Bevat vlierbes, tea tree olie, gember & andrographis
 • Ondersteunt het immuunsysteem*1
 • Helpt cellen beschermen tegen oxidatieve schade*2
 • Helpt bij vermoeidheid*3
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
VA-AGR
EUR  29,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Viproactive® anti Grip van Schaeffer Nutraceuticals®

Viproactive® Anti Grip van Schaeffer Nutraceuticals® is een voedingssupplement op basis van plantenextracten, vitamines en mineralen. Het bevat onder meer extracten van andrographis, gember, vlierbes, tea tree en grapefruit. Bovendien zijn vitamine C en D3 toegevoegd ter ondersteuning van het immuunsysteem. De formule is speciaal gericht op de ondersteuning van het afweersysteem van de lichaamscellen tegen invloeden van buitenaf. Zo geef je je immuunsysteem altijd een steuntje in de rug. Vitaprotein, het baanbrekende ingrediënt van de hele Viproactive® productlijn, is ook een belangrijk onderdeel van Viproactive® Anti Grip.

Unieke mix van natuurlijke nutriënten

Zink is één van de belangrijkste nutriënten die door de gepatenteerde transporttechnologie in Viproactive® Anti Grip wordt vervoerd. Dit mineraal staat erom bekend dat het helpt bij het celdelingsproces, de normale eiwitsynthese, de normale (vet)stofwisseling en bij de bescherming van cellen tegen invloeden van buitenaf. Een ander belangrijk ingrediënt is vitamine D3, dat het immuunsysteem ondersteunt, bijdraagt tot de aanmaak van cellen en weefsels en goed is voor de werking van de spieren. Vitamine C helpt bij het verminderen van vermoeidheid, ondersteunt het immuunsysteem en helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen. Verder zijn ook plantenextracten van gember, vlierbes, tea tree olie, andrographis en grapefruit toegevoegd.

Het unieke ingrediënt Vitaprotein

Viproactive® voedingssupplementen zijn gebaseerd op het unieke ingrediënt Vitaprotein. Dit gepatenteerde ingrediënt is gebaseerd op een speciale eiwitdragertechniek. Nieuw gevormde eiwitmoleculen hebben namelijk interne signalen die ervoor zorgen dat ze worden afgeleverd op exacte locaties in de cellen om vervolgens energie te kunnen genereren. Hiertoe worden alle eiwitten continu getransporteerd door celmembranen en de binnenste delen van een cel, de organellen. Deze baanbrekende bevindingen, waarvoor in 1999 zelfs de Nobelprijs voor Fysiologie werd toegekend, vormden de basis voor Vitaprotein. Voedingssupplementen van Viproactive® bevatten het ingrediënt Vitaprotein waardoor de vitamines, mineralen en andere stoffen in de producten exact worden afgeleverd in de cellocaties waar ze worden gemetaboliseerd. Ze dragen zo snel en efficiënt bij aan optimale energie, gezondheid, welzijn en productiviteit.

Voordelen

 • Unieke formule van vitaminen, mineralen en plantenextracten speciaal ter ondersteuning van het immuunsysteem
 • Bevat het gepatenteerde en unieke ingrediënt Vitaprotein, dat is gebaseerd op een speciale eiwitdragertechniek
 • Bevat zink, vitamine D3 en C en extracten van gember, andrographis, vlierbes, tea tree oil en grapefruit
 • Zink helpt bij het celdelingsproces, de normale eiwitsynthese, de normale stofwisseling en bij de bescherming van cellen tegen invloeden van buitenaf
 • Vitamine D3 ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij tot de aanmaak van cellen en weefsels en is goed voor de werking van spieren
 • Vitamine C helpt bij het verminderen van vermoeidheid, ondersteunt het immuunsysteem en helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen

Het belang van een goede weerstand

Wanneer je een goede weerstand hebt kan je lichaam zich beter beschermen tegen schadelijke bacteriën en andere invloeden van buitenaf. Je kunt gelukkig zelf veel doen om ervoor te zorgen dat je immuunsysteem gezond is en goed werkt. Gezond eten, regelmatig bewegen en voldoende slapen zijn belangrijke ingrediënten van een levensstijl waar je immuunsysteem goed op viert. Het is vooral belangrijk om veel groenten en fruit te eten en genoeg te variëren tussen gezonde eiwitten en vetten, zoals noten, eieren, vis, zuivel en plantaardige oliën. Door gezond en gevarieerd te eten krijg je alle vitamines en mineralen binnen die je nodig hebt. Wanneer je echter twijfelt of je voldoende binnenkrijgt, kan het nemen van een supplement van vitamine C een goede optie zijn. Je hebt dan immers zekerheid over wat je binnenkrijgt.

Het succes Viproactive® Anti Grip

Viproactive® Anti Grip bevat niet alleen een zorgvuldige selectie kruiden, vitaminen en mineralen, het bevat ook de trots van Schaeffer Nutraceuticals®: Vitaprotein®. Dit is het gemeenschappelijke ingrediënt van de nieuwe generatie producten van Schaeffer Nutraceuticals®, met een ongeëvenaard vermogen om specifieke stoffen gericht en snel in ons lichaam af te geven. In iedere cel zorgen minuscule krachtcentrales ervoor dat de voedingsstoffen worden omgezet in energie. Het lastige is alleen dat het lichaam verschillende krachtcentrales kent. Viproactive® Anti Grip zorgt ervoor dat nutriënten bij de krachtcentrale terechtkomen waar ze het best bij passen, waardoor nutriënten goed worden opgenomen en het natuurlijk metabolisme zo goed mogelijk ondersteund wordt.

Over Schaeffer Nutraceuticals®

De Viproactive® voedingssupplementenlijn bevat het unieke ingrediënt Vitaprotein. Het Duitse Schaeffer Nutraceuticals® is het enige bedrijf ter wereld dat gebruikt maakt van deze unieke en geavanceerde Nobelprijswinnende biotechnologie in hun voedingssupplementen. Dankzij Vitaprotein komen de vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen in de producten exact op de goede plek terecht in de cellen. De diverse voedingssupplementen in het assortiment richten zich onder meer op de ondersteuning van het immuunsysteem, ontspanning, het hart en de bloedvaten, afvallen, de 50-plusser en de algehele activiteit. Mooie formules zijn bijvoorbeeld Viproactive® Complex, Viproactive® Cardio, Viproactive® Immuni Plus en Viproactive® Relax. Schaeffer Nutraceuticals® staat voor kwaliteit, excellentie en innovatie. De missie van het bedrijf is simpel: klanten voorzien van hoogwaardige voedingssupplementen die zorgen voor meer energie, gezondheid, welzijn en productiviteit.

*1 Zink, vitamine C en D ondersteunen het immuunsysteem

*2 Zink en vitamine C helpen cellen beschermen tegen oxidatieve schade

*3 Vitamine C helpt bij vermoeidheid

Meer informatie
Product Naam
Viproactive® Anti Grip
Art.nr.
VA-AGR
Merk
Schaeffer Nutraceuticals
Inhoud
60
Hoeveelheid
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag gedurende minimaal 3 maanden of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Gebruik door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven wordt niet aanbevolen.

Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Allergenen
Ei
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Viproactive® Anti Grip
Uw waardering