Viproactive® Hair Plus

 • Categorie: Haar & Aminozuren
 • Met het gepatenteerde Vitaprotein
 • Bron van zwavelaminozuren
 • Met methionine, cysteïne & keratine
 • Bevat zink, biotine & selenium
 • Voor mooi & glanzend haar
 • Helpt het haarvolume te verbeteren
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
VA-HPL
EUR  32,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Viproactive® Hair Plus van Schaeffer Nutraceuticals®

Viproactive® Hair Plus van Schaeffer Nutraceuticals® is een voedingssupplement op basis van methionine, cysteïne, zwavelaminozuren en componenten van keratine, dat één van de hoofdbestanddelen is van onze haren en nagels. Het supplement bevat daarnaast tal van ondersteunende nutriënten, waaronder zink, selenium en biotine, die allemaal bijdragen aan het behoud van normaal haar. Viproactive® Hair Plus bevat net als de andere producten in de Viproactive® lijn het unieke en gepatenteerde ingrediënt Vitaprotein, een techniek die eraan bijdraagt de nutriënten gericht af te geven op de juiste locaties in het lichaam.

Voedingsstoffen voor sterk haar

Steeds meer mensen zijn er zich bewust van hoezeer schoonheid van binnenuit komt. Je kunt je haar met shampoos en andere producten verzorgen om mooi, glanzend en sterk haar te krijgen, maar het haar van binnenuit voeden is misschien nog wel belangrijker!

Viproactive® Hair Plus van Schaeffer Nutraceuticals® bevat een unieke combinatie van nutriënten, waaronder methionine, cysteïne, keratine, biotine, zink, selenium en koper. Koper draagt bij aan een normale pigmentatie van het haar en biotine, selenium en zink dragen bij tot de instandhouding van normaal haar. Bovendien houden ze je haar sterk. Het supplement bevat ook Spirulina-extracten, dit is een alg die een antioxidant werking heeft*1,2.

Voordelen

 • Unieke formule van nutriënten die gericht is op het behouden van mooi en glanzend haar
 • Bevat het baanbrekende ingrediënt Vitaprotein, dat is gebaseerd op een gepatenteerde eiwitdragertechniek
 • Bevat onder meer methionine, cysteïne, keratine, spirulina, biotine, zink, selenium en koper
 • Koper draagt bij aan een normale pigmentatie van het haar
 • Biotine, selenium en zink dragen bij tot de instandhouding van normaal haar en houden je haar sterk
 • Het supplement bevat ook Spirulina-extracten, een alg die helpt gezonde cellen en weefsels te beschermen*1,2

Het unieke ingrediënt Vitaprotein

Viproactive® voedingssupplementen zijn gebaseerd op het unieke ingrediënt Vitaprotein. Dit gepatenteerde ingrediënt is gebaseerd op een speciale eiwitdragertechniek. Nieuw gevormde eiwitmoleculen hebben namelijk interne signalen die ervoor zorgen dat ze worden afgeleverd op exacte locaties in de cellen om vervolgens energie te kunnen genereren. Hiertoe worden alle eiwitten continu getransporteerd door celmembranen en de binnenste delen van een cel, de organellen. Deze baanbrekende bevindingen, waarvoor in 1999 zelfs de Nobelprijs voor Fysiologie werd toegekend, vormden de basis voor Vitaprotein. Voedingssupplementen van Viproactive® bevatten het ingrediënt Vitaprotein waardoor de vitamines, mineralen en andere stoffen in de producten exact worden afgeleverd in de cellocaties waar ze worden gemetaboliseerd. Ze dragen zo snel en efficiënt bij aan optimale energie, gezondheid, welzijn en productiviteit.

Eet jezelf mooi

Uiteraard is erfelijkheid bepalend voor het uiterlijk van je haar en heb je niet volledig in de hand hoe je haar eruitziet. Niet iedereen is gezegend met een grote bos volumineus haar, maar je kunt er natuurlijk wel alles aan doen om je haar van de juiste voedingsstoffen te voorzien. En gelukkig zit onze voeding vol met vitaminen en mineralen die bijdragen aan mooi en glanzend haar. Zo is selenium, dat je haar sterk houdt, onder andere te vinden in vis en paranoten. Linzen en kidneybonen zijn ook belangrijk voor je haar. Ze leveren namelijk proteïnes, ijzer, zink en biotine. Deze laatste twee stoffen dragen bij aan normale haargroei. Verder zijn cashewnoten, pecannoten en amandelnoten eveneens een uitstekende bron van zink. Wortelen en groene groenten zijn een goede bron van vitamine A, een vitamine die helpt bij het gezond houden van de (hoofd)huid. Ten slotte zijn oesters goed voor je haar, omdat ze rijk zijn aan de antioxidant zink.

Over Schaeffer Nutraceuticals®

Het Duitse bedrijf Schaeffer Nutraceuticals® heeft een sterke missie: hoogwaardige voedingssupplementen produceren die bijdragen aan meer energie, gezondheid, welzijn en productiviteit. Op basis van Nobelprijswinnend biotechnologisch onderzoek heeft Schaeffer Nutraceuticals® het speciale ingrediënt Vitaprotein ontwikkeld voor hun Viproactive® supplementenlijn. Vitaprotein zorgt ervoor dat de voedingsstoffen in de supplementen exact op de goede plek in de cellen terecht komen. Hierdoor merken klanten direct resultaat. De Viproactive® supplementen richten zich onder meer op de ondersteuning van het immuunsysteem, ontspanning, het hart en de bloedvaten, afvallen, de 50-plusser en de algehele activiteit. Zo bevat het assortiment mooie formules als Viproactive® Complex, Viproactive® Cardio, Viproactive® Immuni Plus en Viproactive® Relax. Schaeffer Nutraceuticals® staat garant voor kwaliteit, excellentie en innovatie.

*1 Spirulina heeft een antioxidant werking en helpt gezonde cellen en weefsels te beschermen*2

*2 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Viproactive® Hair Plus
Art.nr.
VA-HPL
Merk
Schaeffer Nutraceuticals
Inhoud
60
Hoeveelheid
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag gedurende minimaal 3 maanden of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Gebruik door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven wordt niet aanbevolen.

Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Allergenen
Ei
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Viproactive® Hair Plus
Uw waardering