Viproactive® Migrean Dol

 • Categorie: Hersenen & Zenuwen
 • Bron van magnesium, vitamine B2 & B6
 • Bevat wilgenbast & moederkruid
 • Heeft een ontspannende werking*1,5
 • Voor een goede doorbloeding*1,5
 • Ondersteunt een normale spierwerking*2
 • Reguleert mede de activiteit van hormonen*3
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
VA-MGD
EUR  28,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Viproactive® Migrean Dol van Schaeffer Nutraceuticals®

Viproactive® Migrean Dol van Schaeffer Nutraceuticals® is een voedingssupplement op basis van plantenextracten, vitamines en mineralen dat erop gericht is te ondersteunen wanneer het lichaam behoefte heeft aan ontspanning. Het bevat onder andere extracten van wilgenbast en moederkruid. Van moederkruid is bekend dat het een ontspannende werking heeft*4. Verder zijn ook magnesium, vitamine B2 en B6 toegevoegd, nutriënten die vaak worden gebruikt om op natuurlijke wijze te ondersteunen bij vormen van spanning in het lichaam. Net als de andere producten van de Viproactive® lijn bevat ook Viproactive® Migrean Dol het baanbrekende ingrediënt Vitaprotein, dat helpt om de nutriënten gericht af te geven op de juiste locatie in het lichaam.

Ontspanning op natuurlijke wijze ondersteunen

Wanneer er sprake is van onrust of (spier)spanning in het hoofd of lichaam, zijn er een aantal voedingsstoffen en plantenextracten die je lichaam kunnen ondersteunen. Zo wordt vaak magnesium gebruikt, dat bijdraagt aan een normale spierfunctie. Ook vitamine B6 kan nuttig zijn omdat het vermoeidheid helpt verminderen en omdat het bijdraagt aan de regulering van de activiteit van hormonen in het lichaam. Ten slotte wordt vaak vitamine B2 gebruikt, omdat het bijdraagt aan een normale werking van het zenuwstelsel.

Naast deze vitaminen en mineralen is aan dit supplement ook moederkruid toegevoegd, een plant die al sinds de Oudheid wordt gebruikt vanwege de ontspannende werking ervan op het hoofd*5 en de ondersteuning van een goede doorbloeding*5. Ten slotte is ook wilgenbast toegevoegd, een plant die al eeuwenlang door diverse inheemse volkeren wordt gebruikt bij het verlichten van pijn in het lichaam. Wilgenschors bevat salicine, een verbinding die lijkt op aspirine. Salicine wordt in het lichaam gemetaboliseerd om salicylzuur te maken, een voorloper van aspirine. Pas aan het eind van de 19e eeuw ontdekten wetenschappers een manier om een synthetische versie van salicylzuur te maken.

Voordelen

 • Unieke formule van vitaminen, mineralen en plantenextracten speciaal gericht op het tegengaan van spanning in het lichaam
 • Bevat het gepatenteerde en unieke ingrediënt Vitaprotein, dat is gebaseerd op een speciale eiwitdragertechniek
 • Bevat onder meer wilgenbast, moederkruid, vitamine B2, B6 en magnesium
 • Magnesium draagt bij aan een normale spierfunctie
 • Vitamine B2 draagt bij aan een normale werking van het zenuwstelsel
 • Vitamine B6 helpt vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan de activiteit van hormonen in het lichaam
 • Moederkruid wordt al sinds de Oudheid gebruikt vanwege de ontspannende werking ervan op het hoofd*5 en de ondersteuning van een goede doorbloeding*5

Het unieke ingrediënt Vitaprotein

Duits onderzoeker dr. Harald Guse erkende de potentie van Blobel's ontdekkingen en gebruikte zijn concepten om een gepatenteerde technologie te creëren om vitamines en mineralen sneller en efficiënter bij de cellen te brengen. Hij verkreeg het oorspronkelijke patent in 2008. Schaeffer Nutraceuticals® verwierf ten slotte het patent in 2016 en gebruikte dit als basis om Vitaprotein te ontwikkelen, het belangrijkste ingrediënt in de Viproactive® voedingssupplementenlijn van het bedrijf. Het resultaat zijn voedingssupplementen met stoffen die snel en efficiënt op de juiste plek terecht komen en zo zorgen voor maximale energie, welzijn en een optimale gezondheid.

Het belang van zelfzorg

Iedereen heeft wel eens te maken met spanning in het lichaam, bijvoorbeeld in de vorm van hoofdpijn. Een gezond lichaam is in staat om zelf haar balans te behouden, maar het is uiteraard belangrijk om op deze momenten extra goed voor jezelf te zorgen. Zo is het goed om een rustige, prikkelarme omgeving op te zoeken en om eventueel ontspanningsoefeningen te doen. Ook helpt het om in beweging te blijven, door bijvoorbeeld een blokje om te gaan. Je lichaamshouding kan ook een belangrijke rol spelen. Kijk je bijvoorbeeld dagelijks veel naar een beeldscherm? Dan is het belangrijk om écht goed te zitten, zodat je rug- en schouderspieren niet overbelast raken. Verder is het van belang om veel water te drinken, om cafeïne, alcohol en vlees te vermijden en om je bloedsuikerspiegel op peil te houden. Bovendien kunnen bepaalde voedingsstoffen rust en ontspanning bevorderen. Zo heeft groene thee een rustgevende werking*4, is magnesium goed voor de spieren en heeft moederkruid een ontspannende werking op het hoofd*5.

Over Schaeffer Nutraceuticals®

Het Duitse bedrijf Schaeffer Nutraceuticals® gebruikt Nobelprijswinnend biotechnologisch onderzoek om state-of-the-art supplementen te ontwikkelen gebaseerd op een speciaal ingrediënt dat ervoor zorgt dat de voedingsstoffen exact op de goede plek terecht komen. De missie van het bedrijf is simpel: klanten voorzien van hoogwaardige voedingssupplementen die zorgen voor meer energie, gezondheid, welzijn en productiviteit. De Viproactive®-lijn met het unieke ingrediënt Vitaprotein bevat diverse voedingssupplementen die zich onder meer richten op de ondersteuning van het immuunsysteem, ontspanning, het hart en de bloedvaten, afvallen, de 50-plusser en de algehele activiteit. Bijvoorbeeld Viproactive® Complex, Viproactive® Cardio, Viproactive® Immuni Plus en Viproactive® Relax. Schaeffer Nutraceuticals® staat voor kwaliteit, excellentie en innovatie.

*1 Moederkruid heeft een ontspannende werking, bijvoorbeeld op het hoofd en draagt bij aan een goede doorbloeding*4

*2 Magnesium ondersteunt een normale spierwerking

*3 Vitamine B6 reguleert mede de activiteit van hormonen in het lichaam

*4 Groene thee is rustgevend en zorgt voor meer geestelijke energie*5

*5 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Viproactive® Migrean Dol
Art.nr.
VA-MGD
Merk
Schaeffer Nutraceuticals
Inhoud
60
Hoeveelheid
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag gedurende minimaal 3 maanden of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Gebruik door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven wordt niet aanbevolen.

Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Allergenen
Ei
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Viproactive® Migrean Dol
Uw waardering