Viproactive® Slim Pro
EUR  29,95

Viproactive® Slim Pro

 • Categorie: Afvallen & Bloedsuikerspiegel
 • Vitaminen, mineralen & plantenextracten
 • Bron van chroom, vitamine B1, B2 & B6
 • Met peper, kurkuma & venkel
 • Bevordert de energiestofwisseling*1
 • Zorgt mede voor natuurlijke bloedsuikerspiegel*2
 • Goed voor de spijsvertering*3
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
VA-SLP
EUR  29,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Viproactive® Slim Pro van Schaeffer Nutraceuticals®

Viproactive® Slim Pro van Schaeffer Nutraceuticals® is een supplement dat is gericht op ondersteuning bij het afvallen. Het betreft een blend van plantenextracten, vitaminen en mineralen en is ontworpen om met gerichte nutriënten je metabolisme te ondersteunen, zodat je op een natuurlijke manier kunt afvallen. Zo activeren vitamine B1 (thiamine), B2 (riboflavine) en B6 je natuurlijke energie in je lichaam en zorgt chroom mede voor een normale bloedsuikerspiegel. Het unieke aan deze productlijn van Schaeffer Nutraceuticals® is het gepatenteerde en baanbrekende ingrediënt Vitaprotein. Schaeffer Nutraceuticals® is trots op het verrichte onderzoek, de gebruikte biotechnologie en de kwaliteit van de ingrediënten die voor Viproactive® Slim Pro zijn geselecteerd. Uiteraard moet worden gesteld dat een dieetsupplement nooit een vervanging is voor volwaardige voeding en een gezonde leefstijl.

Plantextracten voor gerichte ondersteuning

Schaeffer Nutraceuticals® koos ervoor groene koffiebonen, zwarte peper, extract van de peperwortelboom (moringa), kurkuma en venkel toe te voegen aan de formule van Viproactive® Slim Pro. De Moringa oleifera wordt in het Engels ook wel Miracle tree genoemd en daar zijn goede redenen voor. Bijna alle delen van deze tropische ‘wonderboom’ zijn namelijk eetbaar en worden al duizenden jaren gebruikt voor diverse doeleinden. De bladeren bevatten gemiddeld 7x zoveel vitamine C als een sinaasappel, 4x zoveel vitamine A als een wortel, 4x zoveel calcium als een glas melk, 3x zoveel kalium als een banaan, 2x zoveel proteïne als een kommetje yoghurt en 25x zoveel ijzer als spinazie! De toegevoegde kurkuma is goed voor de spijsvertering en de lever*4, heeft een antioxidant werking*4 en ondersteunt het immuunsysteem*4.

Het unieke ingrediënt Vitaprotein

Viproactive® voedingssupplementen zijn gebaseerd op het unieke ingrediënt Vitaprotein. Dit gepatenteerde ingrediënt is gebaseerd op een speciale eiwitdragertechniek. Nieuw gevormde eiwitmoleculen hebben namelijk interne signalen die ervoor zorgen dat ze worden afgeleverd op exacte locaties in de cellen om vervolgens energie te kunnen genereren. Hiertoe worden alle eiwitten continu getransporteerd door celmembranen en de binnenste delen van een cel, de organellen. Deze baanbrekende bevindingen, waarvoor in 1999 zelfs de Nobelprijs voor Fysiologie werd toegekend, vormden de basis voor Vitaprotein. Voedingssupplementen van Viproactive® bevatten het ingrediënt Vitaprotein waardoor de vitamines, mineralen en andere stoffen in de producten exact worden afgeleverd op de cellocaties waar ze worden gemetaboliseerd. Ze dragen zo snel en efficiënt bij aan optimale energie, gezondheid, welzijn en productiviteit.

Voordelen

 • Uitgekiende blend van vitaminen, mineralen en plantenextracten ter ondersteuning van het natuurlijke metabolisme
 • Bevat het gepatenteerde en unieke ingrediënt Vitaprotein, dat is gebaseerd op een speciale eiwitdragertechniek
 • Bevat chroom, vitamine B1 (thiamine), B2 (riboflavine), B6 en extracten van groene koffiebonen, zwarte paper, venkel, kurkuma en de peperwortelboom (moringa)
 • Vitamine B1, B2 en B6 bevorderen de energiestofwisseling
 • Chroom zorgt mede voor een natuurlijke bloedsuikerspiegel
 • Kurkuma is goed voor de spijsvertering en de lever*4, heeft een antioxidant werking*4 en ondersteunt het immuunsysteem*4

Een gezond gewicht behouden

Iedereen weet dat de formule voor het behouden van een gezond gewicht eenvoudig is: het gaat er simpelweg om niet meer calorieën te eten dan dat je verbrandt. Echter, dit is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan, zeker met alle verleidingen die in hedendaagse supermarkten voor het oprapen liggen. De meest natuurlijke en gezonde manier om ervoor te zorgen dat je een gezond gewicht behoudt, is door een gezonde hoeveelheid voeding te consumeren, door te kiezen voor caloriearme voeding met veel vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen en door voldoende te bewegen. Vers fruit, groenten, volkoren producten en noten passen goed in een gezond dieet. En wat voor sport of beweegactiviteit je kiest is niet zo belangrijk, als het maar een activiteit is die past bij jouw lichaam en die je leuk vindt. Mountainbiken, wandelen, dansen, yoga, basketbal, zwemmen, de keuze is oneindig groot!

De kracht van Viproactive® Slim Pro

Wat zorgt ervoor dat Viproactive® Slim Pro van Schaeffer Nutraceuticals® zo succesvol is? Het is een supplement van topklasse dat hoogwaardige vitaminen, mineralen en plantenextracten bevat en dat bovendien in staat is om deze voedingsstoffen op een snelle en efficiënte manier af te leveren op de plek waar ze gemetaboliseerd worden in het lichaam. Hiervoor wordt een gepatenteerde eiwitdrager-technologie gebruikt die is voortgekomen uit Nobelprijswinnend onderzoek, een revolutionaire techniek voor het transporteren van nutriënten in het lichaam. Uiteraard is gezonde voeding en een gezonde levensstijl de basis voor het bereiken en behouden van een goede gezondheid, beginnend bij gezond eten, het drinken van voldoende water, actief zijn, genoeg slapen en stress minimaliseren. Viproactive® Slim Pro kan echter wel helpen om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij een gezonde levensstijl, zodat je alles uit jezelf kunt halen.

Over Schaeffer Nutraceuticals®

Het Duitse bedrijf Schaeffer Nutraceuticals® gebruikt Nobelprijswinnend biotechnologisch onderzoek om state-of-the-art supplementen te ontwikkelen gebaseerd op een speciaal ingrediënt dat ervoor zorgt dat de voedingsstoffen exact op de goede plek terecht komen. De missie van het bedrijf is simpel: klanten voorzien van hoogwaardige voedingssupplementen die zorgen voor meer energie, gezondheid, welzijn en productiviteit. De Viproactive®-lijn met het unieke ingrediënt Vitaprotein bevat diverse voedingssupplementen die zich onder meer richten op de ondersteuning van het immuunsysteem, ontspanning, het hart en de bloedvaten, afvallen, de 50-plusser en de algehele activiteit. Bijvoorbeeld Viproactive® Complex, Viproactive® Cardio, Viproactive® Immuni Plus en Viproactive® Relax. Schaeffer Nutraceuticals® staat voor kwaliteit, excellentie en innovatie.

*1 Vitamine B1, B2 en B6 bevorderen de energiestofwisseling

*2 Chroom zorgt mede voor een natuurlijke bloedsuikerspiegel

*3 Kurkuma is goed voor de spijsvertering*4

*4 Gezondheidsclaim is in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Viproactive® Slim Pro
Art.nr.
VA-SLP
Merk
Schaeffer Nutraceuticals
Inhoud
60
Hoeveelheid
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag gedurende minimaal 3 maanden of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Gebruik door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven wordt niet aanbevolen.

Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Allergenen
Ei
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Viproactive® Slim Pro
Uw waardering