check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Active Folate - Foliumzuur

► bevat L-5-methylfolaat
► Quatrefolic®
► 800mcg per tablet
► 60 zuigtabletten


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

EUR  15,50
Seeking Health
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Wat is Foliumzuur?

Active Folate van Seeking Health levert 800 mcg folaat in tabletvorm. Als een van de in water oplosbare B-vitamines komt folaat van nature voor in voeding, bijvoorbeeld in groene bladgroenten, gedroogde bonen, citrusvruchten en erwten. L-5-methylfolaat (L-5-MTHF) vereist geen metabole stappen voor gebruik binnen het lichaam. Deze vorm heeft daarom de voorkeur in gevallen van absorptie- of metabole problemen. L-5-MTHF is de overheersende folaatvorm in de bloedsomloop; bovendien is het de enige foliumzuurvorm met de capaciteit om de bloed-hersenbarrière te passeren. Het ondersteunt op effectieve wijze DNA-biosynthese, methylering, het homocysteïnemetabolisme en het algehele functioneren van het zenuwstelsel. L-5-MTHF wordt gemakkelijk geabsorbeerd en dus gemakkelijk gebruikt in lichaamscellen.

Folinezuur

Folinezuur wordt snel omgezet in een van de andere actieve vormen van folaat, waaronder L-methylfolaat: dit naar behoefte in het lichaam. Het verschil: het is niet vooraf gemethyleerd. Voor mensen die gevoelig zijn voor gemethyleerde preparaten maakt deze eigenschap folinezuur veelal gemakkelijker te verdragen dan gangbare L-methylfolaatsupplementen. Deze twee voorkeursfolaatvormen worden gecombineerd in deze actieve foliumzuurtabletten, waardoor een gebalanceerde mix van niet-gemethyleerde en gemethyleerde vormen ontstaat. Dit is met name aanbevolen voor diegenen die op weg zijn naar een volledig methylfolaatschema. Deze vorm komt ook diegenen tegemoet voor wie niet alle inname van foliumzuur van de voorgemethyleerde vorm hoeft te zijn.

Voordelen van Active Folate - Foliumzuur

  • Een combinatie van L-5-MTHF en folinezuur.
  • Ondersteunt de algehele gezondheid van het zenuwstelsel.
  • Past bij een optimaal prenataal regime en een algehele gezonde levensstijl en voeding.
  • Ondersteunt methyleringsprocessen.

Productinformatie

Naam Active Folate - Foliumzuur
Merk Seeking Health
Inhoud 60 zuigtabletten
Gebruiksaanwijzing Neem dagelijks 1 zuigtablet of gebruik dit zoals voorgeschreven door uw arts of therapeut. De tabletten kunnen in kleinere stukjes worden gebroken als een lagere dosering gewenst is.
Dosering 1 zuigtablet
Ingrediënten per dosering Foliumzuur (50% als Quatrefolic® [(6S) -5-methyltetrahydrofolaat, glucosamine zout] en 50% als calciumfolinaat) 800 mcg DFE 200%. % = percentage RI, * RI niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Xylitol, ascorbyl palmitate, natuurlijke kersensmaak en silica.
Allergenen Bevat geen soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren.
Geschikt voor veganisten Ja
Geschikt voor vegetariërs Ja
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer