Optimal Electrolyte Poeder - Bessen

 • Optimal Electrolyte poeder formulering
 • Bessen smaak
 • Gezond alternatief voor sportdrankjes
 • Laag in calorieën
 • 249 gram (30 servings)
Niet op voorraad
SKU
SH-27
EUR  40,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Optimal Electrolyte van Seeking Health

Optimal Electrolyte van Seeking Health levert essentiële voedingsstoffen in een gemakkelijk in te nemen poedervorm. Optimal Electrolyte is hèt gezonde alternatief voor sportdranken met een hoog suikergehalte. Het bevat geen kunstmatige kleur- en/ of smaakstoffen. Optimal Electrolyte is verkrijgbaar in een heerlijke natuurlijke bessen smaak.

Voordelen van Optimal Elektrolyte

 • Beste alternatief voor sportdranken
 • Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen
 • Makkelijk te doseren poeder
 • Zeer goed te combineren met NADH + CoQ10
 • Heerlijke smaak

Wat zijn elektrolyten?

Elektrolyten zijn kleine, meestal anorganische ionen die zich opgelost in het bloed, de extracellulaire vloeistof en de intracellulaire vloeistof (het cytosol) bevinden. Het zijn de ionen die ontstaan bij het oplossen van (anorganische en organische) zouten, basen en zuren; meestal afkomstig uit de voeding.

In het menselijk lichaam zijn de belangrijkste elektrolyten: Calcium, magnesium, natrium, kalium, chloride en fosfaat. Ze zijn onder andere belangrijk voor de handhaving van osmose (watertransport van en naar de cel) en de zuurtegraad van het bloed. Met toegevoegde niacine, creatine en D-ribose vertoont Optimal Electrolyte een breed scala aan fysiologische activiteit.

Wat is Niacine?

Niacine draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme. Deze B-vitamine draagt bij tot de normale fysiologische functie van het zenuwstelsel en vermindering van vermoeidheid en moeheid. Niacine heeft het bekende effect van vasodilatatie, vaak de niacine-"flush" genoemd: de opening van de kleine bloedvaten (haarvaten) voor een verhoogde bloedcirculatie.

Wat is Creatine?

Creatine is een natuurlijke stof en vormt een integraal onderdeel van de regeneratie van ATP (adenosinetrifosfaat).

Wat is D-Ribose?

D-ribose is een natuurlijke suiker; een monosacharide met vijf koolstofatomen. Het is een centraal onderdeel van nucleotiden - de componenten waaruit het DNA en RNA zijn opgebouwd .

Voor aanvullende ondersteuning:

Probeer NADH + CoQ10 van Seeking Health, waarbij twee belangrijke co-factoren voor ATP-productie worden gecombineerd in één krachtige, natuurlijke zuigtablet.

Meer informatie
Product Naam
Optimal Electrolyte Poeder - Bessen
Art.nr.
SH-27
Merk
Seeking Health
Inhoud
249 gram
Gebruiksaanwijzing

Voeg 1 lepel (8.30 g) toe aan 237 ml water. Neem niet binnen 5 uur voor het slapengaan in, omdat dit de slaap kan verstoren. Bewaar dit product niet in direct zonlicht of bij hoge temperaturen omdat deze omstandigheden ervoor kunnen zorgen dat het poeder reageert.

Ingrediënten per dosering

25 mg niacine (als inositol hexanicotinaat) 156% *, 150 mg magnesium (als diaagnesiummalaat en magnesiumcreatinechelaat) (Creatine MagnaPower®) 40% *, 140 mg natrium (als natriumbicarbonaat) 7% *, 510 mg kalium (als kalium bicarbonaat) 26% *, 2 g D-ribose, 250 mg taurine, 250 mg creatine (als magnesiumcreatinechelaat) (Creatine MagnaPower®)

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Appelzuur, citroenzuur, natuurlijke smaakstoffen en natuurlijk druivenpoeder (voor kleur).

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Optimal Electrolyte Poeder - Bessen
Uw waardering