Optimal Electrolyte - Seltzer (naturel) - 30 Sachets
Aanbiedingsprijs EUR  36,13 Normale prijs EUR  42,50

Optimal Electrolyte - Seltzer (naturel) - 30 Sachets

  • Naturel smaak
  • Bevat creatine, D-ribose en niacine
  • 30 sachets
Op voorraad
SKU
SH-05
Aanbiedingsprijs EUR  36,13 Normale prijs EUR  42,50
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Wat is Optimal Electrolyte?

Optimal Electrolyte van Seeking Health levert essentiële voedingsstoffen in een gemakkelijk te gebruiken poedervorm om de menselijke fysiologie te ondersteunen. Optimal Electrolyte biedt een gezond alternatief voor sportdranken met een hoog suikergehalte, zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Verkrijgbaar zonder toegevoegde smaak en in de smaak: Seltzer (naturel).

Elektrolyten dragen elektrische ladingen. Ze spelen een cruciale rol in het mogelijk maken een goede spierfunctie via het behoud van celmembraanstabiliteit. Met toegevoegde niacine, creatine en D-ribose ondersteunt Optimal Electrolyte zowel de energieproductie als het celonderhoud.

Deze belangrijkste ingrediënten, samen met belangrijke mineraalelektrolyten zoals magnesium en kalium, maken Optimal Electrolyte een uitstekende keuze voor het ondersteunen van uithoudings- en energieniveaus als onderdeel van elk fitnessregime of dagelijkse routine. Niacine draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme. Deze B-vitamine draagt bij aan een normale mentale weerbaarheid, normale werking van het zenuwstelsel en vermindering van vermoeidheid en futloosheid. Niacine heeft het bekende effect van vasodilatatie, vaak de niacine-"flush" genoemd: de opening van de kleine bloedvaten (haarvaten) voor een verhoogde bloedcirculatie.

Creatine wordt van nature aangemaakt in het menselijk lichaam en is een integraal onderdeel van de regeneratie van ATP (adenosinetrifosfaat), hetgeen helpt om energie aan cellen te leveren.

D-ribose is een gewone pentosesuiker en wordt gebruikt in energieproductieprocessen.

Voor aanvullende ondersteuning van celenergie, probeer NADH + CoQ10 van Seeking Health, waarbij twee belangrijke cofactoren voor ATP-productie worden gecombineerd in één krachtige, natuurlijke zuigtablet.

Voordelen van Optimal Elektrolyte

  •     Draagt bij aan het behoud van uithoudingsvermogen en prestatie tijdens langdurige sportuitoefening;
  •     Verhoogt de opname van water tijdens lichamelijke inspanning. 
Meer informatie
Product Naam
Optimal Electrolyte - Seltzer (naturel) - 30 Sachets
Merk
Seeking Health
Inhoud
30 sachets
Gebruiksaanwijzing

Voeg de inhoud van een sachet toe aan 240 ml water. Roer of schud tot het is opgelost. Niet innemen binnen 5 uur voor het slapengaan, omdat dit de slaap kan verstoren.

Raadpleeg voor gebruik een arts als je een behandeling ondergaat voor diabetes of een andere medische aandoening, of als je medicijnen gebruikt (in het bijzonder insuline, aspirine of andere medicijnen die de bloedsuikerspiegel kunnen beïnvloeden, of diuretica).

Ingrediënten per dosering

25 mg Niacine (als inositol hexanicotinaat) 156%*, 150 mg magnesium (als Albion® dimagnesiummalaat en Creatine MagnaPower® magnesium creatine chelaat) 40%*, 140 mg natrium (als natriumbicarbonaat) 7%*, 510 mg kalium (als kaliumbicarbonaat) 26%*, 2 g D-ribose, 250 mg taurine, 225 mg creatine (als Creatine MagnaPower® magnesium creatine chelaat) , 15 calorieën, 4 g totaal koolhydraten 1%, 2 g totale suikers.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Citroenzuur, appelzuur.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Optimal Electrolyte - Seltzer (naturel) - 30 Sachets
Uw waardering