Sigumir - Kraakbeenextract
Vanaf EUR  63,95

Sigumir - Kraakbeenextract

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Sigumir© - kraakbeenextract
 • 20 0f 60 capsules
Je bespaart EUR 27.35 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-229-config
Vanaf EUR  63,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Sigumir kraakbeenextract

Peptiden zijn moleculen die bestaan uit twee of meer aminozuurverbindingen. Ze zijn in iedere cel van ons lichaam aanwezig. Ze werken eigenlijk net als hormonen, omdat ze biologische informatie en boodschappen doorgeven van het ene naar het andere weefsel. Om dit goed te kunnen doen hechten de moleculen zich aan specifieke celmembraanreceptoren. Door hun lage gewicht kunnen ze bovendien de bloedbaan bereiken via onze maag. Daarnaast staan deze peptiden bekend om hun interactie met ons DNA.Ze kunnen via genen het functioneren van onze klieren en organen ondersteunen.

Voordelen van Sigumir kraakbeenextract

 • Het gebruik van klierextracten gaat al terug tot in de oudheid.
 • Peptiden spelen een rol bij de informatieverwerking in het lichaam en helpen doelgericht lichaamsfuncties te optimaliseren.
 • Sigumir kraakbeenextract is honderd procent natuurlijk.
 • De runderen en varkens waaruit het extract wordt onttrokken worden op natuurlijke en diervriendelijke wijze gehouden.
 • Er zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend van Gotratix spierextract.
 • Het product is uitvoerig getest op microbiologie, zware metalen en andere toxische elementen.
 • Sigumir kraakbeenextract is een product van fabrikant Garmonia. Dit bedrijf is door de Russische overheid gecertificeerd en geregistreerd als betrouwbare producent.

Een diepgaande ontdekking

De Russische professor Vladimir Khavison is momenteel voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten. Misschien ken je hem wel van een van zijn beroemde lezingen. Hij is een veelgevraagd gast op grote congressen over anti-aging en de ontdekker van de werking van peptiden. Hij achterhaalde de precieze functie tijdens een grootschalig onderzoek voor de Sovjet-Unie in de jaren tachtig, deze resultaten werden echter twintig jaar lang niet bekend gemaakt. Dankzij Khavison weten we dat elk weefsel in ons lichaam een ingebouwde biologische reserve heeft van 42 procent. Bovendien onthulde hij dat de maximale levensduur van mensen en dieren maar liefst 30 tot 40 procent hoger ligt dan de gemiddelde levensduur.

Geschikt voor veel mensen

Sigumir kraakbeenextract is niet alleen erg veilig, maar ook fysiologisch actief. Al meer dan 15 miljoen mensen gebruikten het product volgens Khavison. Een algemene dosering schrijft voor om een verpakking te gebruiken (10 dagen). Dat betekent 2 capsules per dag. Voor een intensievere dosering bij specifieke indicaties neemt men 30 dagen lang 2 capsules per dag. Dit staat gelijk aan 3 verpakkingen.

Meer informatie
Product Naam
Sigumir - Kraakbeenextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk kraakbeenextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sigumir - Kraakbeenextract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook:

 1. Testoluten - Testikelextract Testoluten - Testikelextract
  Vanaf EUR  164,50
 2. Biomatrix - Zoethout Extract - 59 ml / 1200 druppels Zoethout Extract
  EUR  42,95
 3. Glandokort - Bijnierextract Glandokort - Bijnierextract
  Vanaf EUR  63,95