check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Stamakort - Maagextract

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Stamakort© - maagextract
► 20 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  61,50
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Stamakort Maagextract

Peptiden zijn belangrijke moleculen in het lichaam omdat ze mede de communicatie verzorgen tussen verschillende weefsels. Peptiden bestaan uit twee of meerdere aminozuren en komen geconcentreerd voor in Stamakort. Dit natuurlijke product is fysiologisch actief en het lage moleculaire gewicht van de peptiden zorgt ervoor dat ze snel en intact worden opgenomen. Stamakort wordt gemaakt van Deense runderen en/of varkens die op een verantwoorde en diervriendelijke manier worden gehouden.

Voordelen van Thyreogen schildklierextract

  • Stamakort maagextract heeft een specifieke werking.
  • Bevat natuurlijke peptiden.
  • Stamakort maagextract is fysiologisch actief.
  • Professor Khavison is tegenwoordig voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.
  • De subtiele maar krachtige werking is coherent met het lichaam en zorgt niet voor over-stimulatie of onderdrukking.
  • De celspecifieke peptiden hebben een regulerende rol in ons lijf.

Een Russische ontdekking

Meer dan 20 jaar werden de BioRegulator producten van Garmonia geheim gehouden door professor Vladimir Khavison en het Sovjetregime. Als hoofd van dit project had professor Khavison de taak om soldaten robuuster en weerbaarder te maken. Verschillende natuurlijke middelen werden samengesteld en getest maar de klierextracten waren niet te evenaren. In een reeks van kostbare en grootschalige onderzoeken werd de werking van de peptiden ontrafeld. Interacties met onze genen en biologische reserves liggen aan de basis van de werking.

Een veilig en bewezen product

Nadat de producten commercieel verkrijgbaar kwamen werden ze al snel populair in Rusland. Het aantal gebruikers is dan ook erg vors, wel in de miljoenen. Ondanks de krachtige natuurlijke werking zijn er geen noemenswaardige bijwerkingen of contra-indicaties bekend. De algemene richtlijn voorgebruik is 2 capsules per dag voor 10 dagen. Voor specifieke indicaties of een sterker effect wordt 2 capsules per dag voor 30 dagen aangeraden. Op basis van jouw persoonlijke situatie is het ook mogelijk om  verschillende klier- en orgaanextracten te combineren.

Productinformatie

Naam Stamakort - Maagextract
Merk Garmonia
Inhoud 20 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie

Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk maagextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.
Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer