check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Suprefort - Alvleesklierextract - 60 capsules

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Suprefort© - Alvleesklierextract
► 60 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  174,95
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Suprefort alvleesklierextract - 60 capsules

Het belangrijkste bestanddeel van het Suprefort alvleesklierextract zijn de natuurlijke peptiden (aminozuurverbindingen). Deze moleculen zijn verantwoordelijk voor het doorgeven van biologische informatie in ons lichaam. Iedere cel in ons lichaam heeft ontvangers (receptoren) die deze informatie kunnen uitlezen. De werking van peptiden lijken daarmee op de werking van hormonen. Peptiden zijn overigens stille krachten die alleen doen wat ze moeten doen. Tijdens hun informatiefunctie verstoren ze geen andere lichaamsprocessen met bijvoorbeeld negatieve terugkoppeling. Het kan het beste omschreven worden als een regulerende functie binnen de grenzen van wat normaal is.

Voordelen van Suprefort alvleesklierextract

  • De producten van Suprefort bevatten geen toxische elementen of zware metalen.
  • Peptiden zorgen ervoor dat biologische informatie op de plaats van bestemming aankomt.
  • Suprefort alvleesklierextract stimuleert specifieke lichaamsfuncties.
  • Volgens professor Khavison hebben meer dan 15 miljoen mensen zijn product gebruikt zonder last te krijgen van bijwerkingen of contra-indicaties.
  • De hoogleraar Khavison is een geliefde spreker op anti-agingcongressen, waar hij vertelt over zijn ontdekkingen.

Professor Khavison

De precieze werking van peptiden werd in de jaren tachtig ontrafeld door de Russische professor Vladimir Khavison tijdens een onderzoek voor de Sovjet-Unie. De functie is voor het grote publiek wat minder lang bekend, want hij hield de onderzoeksresultaten bijna 20 jaar geheim. Hij ontdekte onder meer dat er een wisselwerking plaatsvindt tussen peptiden en ons DNA. Het blijkt aan de hand van zijn onderzoek dat elk weefsel in ons lichaam, of het nou een orgaan of klier is, een biologische ingebouwde reserve heeft van 42 procent.

2 capules per dag

Er bestaan verschillende manieren om de Suprefort alvleesklierextract te gebruiken: een algemene of  een meer specifieke manier. Voor algemeen gebruik wordt een cyclus van 10 dagen eenmaal per half jaar geadviseerd. Bij specifieke indicaties is 10 dagen te kort. Het advies in dit geval is 30 dagen non-stop gebruik. De standaard dosering is altijd 2 capsules per dag. Omdat de respons per persoon kan variëren is het goed om weten dat je de dosering en weken van gebruik kan toespitsen op jezelf.

 

Productinformatie

Naam Suprefort - Alvleesklierextract - 60 capsules
Merk Garmonia
Inhoud 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie

Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk alvleesklierextract van kalveren of varkens jonger dan 12 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80, calciumstearaat (emulgator).

Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer