Svetinorm - Leverextract
Vanaf EUR  63,95

Svetinorm - Leverextract

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Svetinorm© - Leverextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 27.35 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-218-config
Vanaf EUR  63,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Svetinorm leverextract

De peptiden in het Svetinorm leverextract zijn subtiele en natuurlijke moleculen waar ons lichaam gebruik van maakt. Peptiden hebben een werking net als hormonen omdat ze ervoor zorgen dat belangrijke informatie op de juiste plek aankomt. Ze hechten zich aan specifieke ontvangers op de buitenkant van de cel om te zorgen dat de informatie wordt doorgegeven. Peptiden zijn van nature aanwezig in ons lichaam en zijn verenigbaar met het ons functioneren. Voor het Svetinorm worden de peptiden onttrokken uit levers. Garmonia gebruikt hier Deense runderen en varkens voor die op diervriendelijke manier gehouden worden. 

Voordelen van Svetinorm leverextract

 • Producten van Garmonia zijn gemaakt op basis van het onderzoek van professor Khavison.
 • De capsules van Svetinorm zijn vrij van toxische elementen of zware metalen.
 • Klierextracten stimuleren de functionaliteit van specifieke lichaamsprocessen.
 • Volgens professor Khavison hebben miljoenen mensen zijn producten gebruikt zonder last te krijgen van bijwerkingen.
 • Je kunt gerust meerdere producten uit de Bioregulatorlijn naast elkaar gebruiken.

Hoogleraar Khavison

De Russische hoogleraar Vladimir Khavison ontrafelde de werking van peptiden in de jaren tachtig. In opdracht van de Sovjet-Unie deed hij een grootschalig onderzoek naar de weerbaarheid van soldaten. Samen met zijn prijswinnende team ontdekte hij dat er een link bestaat tussen ons DNA en peptiden. Daarnaast kwam Khavison erachter dat elk weefsel in ons lichaam, of het nou een orgaan of klier is, een biologische ingebouwde reserve heeft van 42 procent. Mede door deze ontdekking is Khavison een veelgevraagd spreker op anti-verouderingscongressen.

Bewegingsvrijheid qua dosering

Suppletie van klierextracten is geen exacte wetenschap, maar er gelden wel twee richtlijnen voor gebruik. Voor niet-specifieke indicaties wordt een cyclus van 1 verpakking eenmaal per 6 maanden geadviseerd. Bij specifieke indicaties is 1 verpakking te weinig. Het advies in dit geval is 3 verpakkingen achtereen, 1 tot meerdere keren per jaar. De standaard dosering is altijd 2 capsules per dag. Doordat we biochemisch gezien allemaal uniek zijn kan het resultaat per persoon anders zijn. Het is daarom goed om deze vrijheid in acht te nemen.

Meer informatie
Product Naam
Svetinorm - Leverextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk leverextract van kalveren of varkens jonger dan 12 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Svetinorm - Leverextract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: