check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Svetinorm - Leverextract - 60 capsules

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Svetinorm© - Leverextract
► 60 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  164,50
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Svetinorm leverextract - 60 capsules

De peptiden in het Svetinorm leverextract zijn subtiele en natuurlijke moleculen waar ons lichaam gebruik van maakt. Peptiden hebben een werking net als hormonen omdat ze ervoor zorgen dat belangrijke informatie op de juiste plek aankomt. Ze hechten zich aan specifieke ontvangers op de buitenkant van de cel om te zorgen dat de informatie wordt doorgegeven. Peptiden zijn van nature aanwezig in ons lichaam en zijn verenigbaar met het ons functioneren. Voor het Svetinorm worden de peptiden onttrokken uit levers. Garmonia gebruikt hier Deense runderen en varkens voor die op diervriendelijke manier gehouden worden. 

Voordelen van Svetinorm leverextract

  • Producten van Garmonia zijn gemaakt op basis van het onderzoek van professor Khavison.
  • De capsules van Svetinorm zijn vrij van toxische elementen of zware metalen.
  • Klierextracten stimuleren de functionaliteit van specifieke lichaamsprocessen.
  • Volgens professor Khavison hebben miljoenen mensen zijn producten gebruikt zonder last te krijgen van bijwerkingen.
  • Je kunt gerust meerdere producten uit de Bioregulatorlijn naast elkaar gebruiken.

Hoogleraar Khavison

De Russische hoogleraar Vladimir Khavison ontrafelde de werking van peptiden in de jaren tachtig. In opdracht van de Sovjet-Unie deed hij een grootschalig onderzoek naar de weerbaarheid van soldaten. Samen met zijn prijswinnende team ontdekte hij dat er een link bestaat tussen ons DNA en peptiden. Daarnaast kwam Khavison erachter dat elk weefsel in ons lichaam, of het nou een orgaan of klier is, een biologische ingebouwde reserve heeft van 42 procent. Mede door deze ontdekking is Khavison een veelgevraagd spreker op anti-verouderingscongressen.

Bewegingsvrijheid qua dosering

Suppletie van klierextracten is geen exacte wetenschap, maar er gelden wel twee richtlijnen voor gebruik. Voor niet-specifieke indicaties wordt een cyclus van 1 verpakking eenmaal per 6 maanden geadviseerd. Bij specifieke indicaties is 1 verpakking te weinig. Het advies in dit geval is 3 verpakkingen achtereen, 1 tot meerdere keren per jaar. De standaard dosering is altijd 2 capsules per dag. Doordat we biochemisch gezien allemaal uniek zijn kan het resultaat per persoon anders zijn. Het is daarom goed om deze vrijheid in acht te nemen.

 

Productinformatie

Naam Svetinorm - Leverextract - 60 capsules
Merk Garmonia
Inhoud 60 capsules
Gebruiksaanwijzing
  • Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden.
  • Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald.
  • Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen.

Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk leverextract van kalveren of varkens jonger dan 12 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.
Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch Nee

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer