Testoluten - Testikelextract
Vanaf EUR  164,50

Testoluten - Testikelextract van Garmonia bij Ergomax

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Testoluten© - Testikelextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 27.35 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-228-config
Vanaf EUR  164,50
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Testoluten testikelextract

De peptiden in het Testoluten testikelextract vervullen een belangrijke rol bij verschillende lichaamsprocessen. De natuurlijke aminozuurverbindingen komen van nature voor in ons voedsel. Door hun lage moleculaire gewicht bereiken ze gemakkelijk de bloedbaan via de maag, en via het bloed geven ze belangrijke biologische informatie door aan weefsels, zonder processen te verstoren. De peptiden in het Testoluten testikelextract hebben enkel een regulerende en onderdrukken de werking van de testikels niet. Er zijn na 35 jaar onderzoek en gebruik geen significante bijwerkingen of contra-indicaties bekend.

Voordelen van Testoluten testikelextract

 • Peptiden worden ook wel ‘messenger molecules’ genoemd, omdat ze biologische boodschappen verzenden in het lichaam.
 • De moleculen verstoren geen biologische lichaamsprocessen door stimulering of onderdrukking.
 • De varkens en runderen die men gebruikt voor Testoluten worden op bewuste manier gehouden
 • Het is geen probleem om verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn gelijktijdig te consumeren
 • Onder de miljoenen gebruikers zijn geen significante bijwerkingen of contra-indicaties bekend.
 • Khavison is niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.

Geheime Russische wetenschap

In de tijd van de Sovjet-Unie werd de Russische geleerde Vladimir Khavison door Kremlinpolitici aangewezen om onderzoek te doen. De resultaten van zijn ontdekkingen waren opzienbarend, maar werden meer dan 20 jaar lang geheim gehouden. Hij ontdekte namelijk dat er een wisselwerking bestaat tussen peptiden en DNA. Het prijswinnende team van professor Khavison ontdekte dat iedere klier en orgaan een biologische reserve bevat van 42 procent, onafhankelijk van het type weefsel. Vandaag de dag zijn de bevindingen openbaar gemaakt en zijn ze de basis voor het Testoluten testikelextract. Met een dosering van slecht 2 capsules per dag kan je een kuur van 10 dagen doen per verpakking. Dit kan je een paar keer per jaar herhalen. Een kuur van 30 dagen is ook mogelijk voor een intensiever resultaat.

Volledig natuurlijk

Het eerst bekende gebruik van peptiden dateert uit de achttiende eeuw. In de twintigste eeuw werden klierextracten een mainstream middel dat in grootschalig op de markt kwam. Hoewel de natuurlijke extracten in de jaren zestig even terrein verloren, wordt tegenwoordig het nut van natuurlijke extracten niet meer ontkent. Het Testulon testikelextract komt van zorgvuldig geselecteerde Deense varkens en runderen die op diervriendelijke wijze gehouden worden. Het product is dan ook honderd procent natuurlijk.

Meer informatie
Product Naam
Testoluten - Testikelextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk testikelextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Testoluten - Testikelextract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: