check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Thyreogen - Schildklierextract - 60 capsules

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Thyreogen© - schildklierextract
► 60 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  164,50
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Thyreogen schildklierextract - 60 capsules

De belangrijkste componenten in het Thyreogen schildklierextract zijn peptiden. Dit zijn moleculen die bestaan uit twee of meer aminozuurverbindingen. In tegenstelling tot langere aminozuur verbindingen (eiwitten) is het grote verschil is dat peptiden door hun lage gewicht via de maag de bloedbaan kunnen bereiken. Peptiden zijn ook wel bekend onder de bijnaam ‘messenger molecules’. Ze geven namelijk biologische informatie door van weefsel naar weefsel. Thyreogen is een natuurlijk product dat wordt gemaakt van de schildklieren van Deense runderen en/of varkens. Deze worden op een milieu- en diervriendelijke wijze gehouden worden gehouden en komen niet uit de massale bio-industrie.

Voordelen van Thyreogen schildklierextract

  • Thyreogen schildklierextract  werkt specifiek.
  • Peptiden komen van nature voor in ons voedsel.
  • Thyreogen schildklierextract is geheel natuurlijk.
  • Professor Khavison is voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.
  • De subtiele maar krachtige werking is coherent met het lichaam en zorgt niet voor over-stimulatie of onderdrukking.
  • De celspecifieke peptiden hebben een regulerende rol in ons lijf.

Ontdekt door een Russische geleerde

De werking van deze peptiden werd ontdekt door de vooraanstaande Russische professor Vladimir Khavison. In de tijden van het Sovjetregime onderzocht hij verschillende natuurlijke middelen die ingezet konden worden voor de soldaten. De gestandaardiseerde peptiden boden de grootste mogelijkheden en ze waren ook nog eens erg potent. Het blijkt namelijk dat elk weefsel in ons lichaam, of het nou een orgaan of klier is, een biologische ingebouwde reserve heeft van 42 procent. Hoewel de resultaten van het onderzoek meer dan twintig jaar geheim werden gehouden, zijn deze bevindingen leidend voor de producten van Garmonia.

Een veilig product

Wereldwijd zijn er inmiddels miljoenen gebruikers en er zijn geen noemenswaardige bijwerkingen of contra-indicaties bekend. Voor een algemene dosering kan je 1 verpakking opmaken in 10 dagen. Dit komt overeen met 2 capsules per dag. Bij specifieke indicaties kan je het gebruik intensiveren. Hierbij kan je 3 verpakkingen opmaken in 30 dagen. Het gebruik hoeft dus niet non-stop. Op basis van jouw persoonlijke situatie is het ook mogelijk om  verschillende klier- en orgaanextracten te combineren.

Productinformatie

Naam Thyreogen - Schildklierextract - 60 capsules
Merk Garmonia
Inhoud 60 capsules
Gebruiksaanwijzing Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.
Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk schildklierextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.
Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer