Thyrocare 2.0 90tb

 • 100% plantaardige formule
 • Categorie: Schildklier
 • Met L-tyrosine, jodium en selenium
 • Met alle essentiële cofactoren
 • 90 tabletten
Niet op voorraad
SKU
SP3125
EUR  42,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Thyrocare 2.0 - schildklierondersteuning van Nutramin

Thyrocare is een speciaal ontwikkelde formule voor een volwaardige ondersteuning van de schildklierfunctie. Het bevat onder meer jodium en selenium; voedingsstoffen die mede nodig zijn voor een normale productie van schildklierhormoon en de werking van de schildklier. Daarnaast bevat Thyrocare 2.0 tal van aanvullende ondersteunende voedingsstoffen zoals vitamines A, B1, B2, B3, B6, B12 en foliumzuur, de aminozuren L-tyrosine en L-asparaginezuur en de mineralen magnesium, mangaan, zink en koper.

 Deze speciale formule voor de schildklier is bovendien aangevuld met het meester antioxidant L-glutathion, met de probiotische bacteriën Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium longum en met de kruidenextracten Salvia officinales ofwel salie en Urtica dioica ofwel brandnetel. Met al deze essentiële voedingsstoffen in 1 tablet per dag bied je je schildklier en daarmee je lichaam de passende ondersteuning. Thyrocare 2.0 vormt een aanvulling op gezonde voeding en een goede leefstijl.

 Voordelen:

 • Sterke formule voor de ondersteuning van de schildklier in 1 tablet per dag
 • Jodium en selenium zijn mede nodig voor een normale productie van schildklierhormoon en de werking van de schildklier
 • Bevat de kruidenextracten Salvia officinalis en Urtica dioica
 • Bevat tevens essentiële cofactoren zoals vitaminen, mineralen en aminozuren 
 • Bevat probiotische bacteriën L. acidophilus en B. longum
 • Vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs

 De synthese van schildklierhormonen ondersteunen

De schildklier bestaat uit twee kwabben en ligt voor de luchtpijp. In de schildklier ligt het schildklierhormoon thyroxine opgeslagen. Onder invloed van het thyrotropin releasing hormone (TRH), afkomstig van de hypothalamus, produceert de hypofyse thyroïd stimulerend hormoon (TSH). Vanuit de schildklier wordt vervolgens het schildklierhormoon thyroxine vrijgegeven. Thyroxine bevat jodium. Onder invloed van TSH worden de schildklierhormonen T3 (tri-joodthyronine) en T4 (thyroxine) afgegeven aan het bloed. In de lever, het hart en de nieren wordt, door seleniumafhankelijke enzymen (iodothyronine deïodinases), het inactieve T4 omgezet in het actieve T3. Het schildklierhormoon T3 speelt een rol in de energiestofwisseling in elke lichaamscel. Tyrosine, jodium en selenium zijn essentieel voor de aanmaak van T4 en de omzetting van T4 in T3. Thyrocare 2.0 voorziet de schildklier en de betrokken enzymen van alle benodigde bouwstoffen en ondersteunende stoffen.

Over Nutramin

Nutramin gelooft erin dat goede voeding en de juiste voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het bereiken en behouden van een fit lichaam en een gezonde geest. Al vanaf de oprichting in de jaren ’80 streeft Nutramin ernaar natuurlijke kwaliteitsproducten te leveren die zowel op de natuur als de wetenschap zijn gebaseerd. Ontstaan vanuit de behoefte van natuurgeneeskundige professionals aan hoogwaardige orthomoleculaire producten, is een gedegen assortiment aan vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, probiotica, orgaanextracten en antioxidanten ontstaan.

Innovatie staat centraal, dus wanneer er de afgelopen jaren een mogelijkheid tot verbetering was, heeft Nutramin die kans gegrepen om haar producten te vernieuwen. Zodoende is het assortiment altijd in ontwikkeling. Nutramin streeft er daarbij naar om enkel te werken met de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen en om het gebruik van e-nummers en hulpstoffen te minimaliseren. Je kunt bij de productlijn van Nutramin dan ook vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit die passend zijn voor hoogwaardige, hooggedoseerde orthomoleculaire voedingssupplementen.

Meer informatie
Product Naam
Thyrocare 2.0 90tb
Art.nr.
SP3125
Merk
Nutramin
Inhoud
90
Gebruiksaanwijzing

1 maal daags 1 tablet.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar.
(wettelijk verplichte waarschuwing voor producten met > 3 en ≤ 5 mg vitamine B6 per dagdosering)

Ingrediënten per dosering

Vulstof (microkristallijne cellulose, calciumcarbonaat), mineralen, aminozuren, vitamines, kruiden, smeermiddel (magnesiumstearaat), coating (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, hydroxypropylcellulose.), antiklontermiddel (silicumdioxide), probiotica, enzymen.

Samenstelling per tablet                              

L-Tyrosine 225 mg**
L-Asparaginezuur 100 mg**
Glutaminezuur 75 mg**
Magnesium (citraat) 75 mg 20%
L-Glutathion (gereduceerd) 25 mg**
Vitamine B3 (nicotinamide) 25 mg 156%
Brandnetel (Urtica dioica, extr., wortel) 20 mg**
Salie (Salvia officinalis, extr., blad)15 mg **
Zink (citraat) 7,5 mg 75%
Vitamine B1 (thiamine HCl) 5 mg 455%
Vitamine B2 (riboflavine) 5 mg 357%
Propriëtair probioticamengsel bestaande uit: 4,2 mg**
• Bifidobacterium longum                         
• Lactobacillus acidophilus                         
Vitamine B6 (P-5-P) 2,5 mg 179%
Mangaan (citraat) 1 mg 50%
Vitamine A (retinylacetaat) 500 µg 63%
Koper (citraat) 250 µg 25%
Vitamine B12 (methyl-, cyanocobalamine) 200 µg 8000%
Jodium (kaliumjodide) 150 µg 100%
Selenium (methionine) 75 µg 136%
Foliumzuur (pteroylglutaminezuur) 50 µg 25%
SOD 30 µg **

**RI niet vastgesteld.    

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thyrocare 2.0 90tb
Uw waardering