Liposomaal Vitamine C
EUR  46,95

Liposomaal Vitamine C

 • Direct vitamine C afleveren in de bloedbaan
 • Zeer effectief en goed opneembaar
 • Liposomaal micro-encapsulatie
 • Krachtige antioxidant
 • Liposomale vitamine C
 • 150 ml
 • GMO-vrije zonnebloem lecithine
Op voorraad
SKU
LP-25
EUR  46,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Liposomaal Vitamine C

Vitamine C (ascorbinezuur)  is een van de meest bekende vitaminen. Om zijn werk te kunnen doen moet het eerst de bloedbaan bereiken. Het behalen van bepaalde bloedwaarden, die nodig kunnen zijn in specifieke situaties, kan soms een uitdaging zijn. Normale ascorbinezuur poeder, tabletten of capsules zijn in deze situaties niet passend omdat er beperkingen zijn in de opname.

Ontwikkelingen hebben gelukkig geleid naar verschillende vormen van vitamine C die beter opneembaar zijn en de traditionele beperkingen in de opname omzeilen. Liposomaal vitamine C is er hier een van. Door de vitamine C moleculen te encapsuleren in de liposomen is het behalen van hogere bloedwaarden in een kortere tijd een stuk eenvoudiger geworden.

Liposomen

Liposomen zijn ronde holle structuren die erg veel op cellen lijken en bestaan uit een eenvoudige of meervoudige lipide membraan. De lipide componenten van liposomen bestaan voornamelijk uit fosfatidylcholine die uit natuurlijke grondstoffen zoals soja, zonnebloem of ei lecithine wordt gewonnen.

Liposomen staan op dit moment erg in de schijnwerper als doelgerichte en effectieve transport systemen voor bio-actieve stoffen. De unieke eigenschap van liposomen om actieve ingrediënten te omsluiten in zowel de water als de lipide fase maakt het aantrekkelijk als afleversysteem voor hydrofiele als hydrofobe actieve stoffen.

Je zou de kleine holle bolletjes kunnen zien als een minuscule, en stabiele manier, van encapsuleren. De binnenkant bestaat uit het actieve ingrediënt en buiten laag van de fosfolipiden vormt de capsulewand.

Liposomen zijn biocompatibel, niet-toxisch, geschikt voor lipofiele en hydrofiele moleculen, beschermen de actieve ingrediënten tegen degradatie en leveren de actieve ingrediënten af achter de bloed-hersenbarrière en biologische membramen.

Voordelen van Liposomaal Vitamine C

 • Directe afgifte in de bloedbaan
 • Goed opneembaar en zeer effectief
 • Krachtig antioxidant
 • Liposomaal micro-encapsulatie
Meer informatie
Product Naam
Liposomaal Vitamine C
Merk
Empirical Labs
Inhoud
150 ml
Gebruiksaanwijzing

Neem één theelepel (5 ml) per dag, of zoals aanbevolen door een professional. Zachtjes schudden voor gebruik en na openen in de koelkast bewaren.

Ingrediënten per dosering

1000 mg vitamine C (natriumascorbaat, ascorbinezuur) (1250% ADH*), 400 mg fosfatidylcholine, 125 mg zout (5% ADH*). * ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Overige Ingrediënten

Gezuiverd water, natuurlijke smaakstoffen, stevia, kaliumsorbaat.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liposomaal Vitamine C
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: