Ventfort - Bloedvatextract
Vanaf EUR  63,95

Ventfort - Bloedvatextract van Garmonia bij Ergomax

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Ventfort© - bloedvatextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 27.35 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-214-config
Vanaf EUR  63,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Ventfort bloedvatextract

Ventfort bloedvatextract bevat peptiden van bloedvaten. Deze moleculen hebben een sleutelrol in verschillende functies en biologische activiteiten in het lichaam. Om deze reden worden ze ook wel ‘messenger molecules’ genoemd. De peptiden gedragen zich namelijk net als hormonen. Ze geven via het bloed biologische informatie door van het ene naar het andere weefsel. Om deze boodschappen goed door te kunnen geven, binden ze zich aan specifieke receptoren in de celmembranen. Hierbij verstoren ze overigens geen biologische processen, de moleculen hebben enkel een regulerende rol. De peptiden kunnen door hun minimale gewicht snel en intact de bloedbaan bereiken via de maag.

Voordelen van Ventfort bloedvatextract

 • De peptiden in Ventfort bloedvat extract hebben een sleutelrol in verschillende biologische processen in ons lichaam
 • De dieren die gebruikt worden voor het extract zijn op humane manier gehouden
 • Het is veilig om verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn gelijktijdig te gebruiken
 • Peptiden zijn fysiologisch actief in ons lichaam
 • Professor Khavison zegt dat meer dan 15 miljoen mensen zijn producten hebben gebruikt zonder last te hebben van significante bijwerkingen of contra-indicaties.
 • Khavison is niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.
 • De peptiden hebben slechts een regulerende rol en verstoren geen biologische processen in het lichaam door stimulatie of onderdrukking

Ingebouwde biologische reserve

Peptiden hebben een wisselwerking met ons DNA en zijn dus actief op gen-niveau. De connectie tussen peptiden en ons DNA werd meer dan twintig jaar geleden ontdekt door de Russische professor Vladimir Khavison. Hij onderzocht voor de toenmalige Sovjet-Unie naar een oplossing om de weerbaarheid van militairen te vergroten. Het was een omvangrijke speurtocht dat gezien de omvang, kosten en middelen vandaag de dag niet meer mogelijk zou zijn. Het onderzoek onthulde dat elke klier en orgaan in ons lichaam een biologische reserve van 42 procent heeft. De resultaten van dit rapport werden echter jarenlang geheim gehouden, maar zijn vandaag de dag de leidraad geweest voor het ontwikkelen van het Ventfort bloedvatextract.

Aanbevolen dosis

Voor een algemene dosering houdt je 2 capsules Ventfort bloedvatextract per dag aan voor een duur van 10 dagen. Een verpakking volstaat hiervoor. Als er behoefte aan is, kan deze “kuur” elke 6 maanden herhaald worden. De resultaten kunnen per persoon verschillen, daarom is deze dosis slechts een algemene benadering. Als er specifieke redenen voor gebruik zijn, kan je ervoor kiezen om de duur te verlengen naar 3 verpakkingen, dus een onafgebroken kuur van 30 dagen.

Meer informatie
Product Naam
Ventfort - Bloedvatextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie

Ingrediënten per dosering

20 mg peptide-rijk bloedvateextract van kalveren †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose (E460), suikerbieten, lactose, zetmeel, twin 80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ventfort - Bloedvatextract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook:

 1. Pielotax - Nierextract Pielotax - Nierextract
  Vanaf EUR  63,95
 2. Svetinorm - Leverextract Svetinorm - Leverextract
  Vanaf EUR  63,95