check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Visoluten - Oogextract

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Visoluten© - oogextract
► 20 capsules

TIP: bespaar 15%

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  61,50
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Visoluten oogextract

Visoluten oogextract bevat natuurlijke peptiden. Dit zijn moleculen die een sleutelrol spelen in verschillende functies en biologische processen in ons lichaam. Ze zorgen voor informatieverwerking en brengen, net als hormonen, boodschappen van het ene naar het andere weefsel. Om dit te kunnen doen, binden de peptiden zich aan specifieke ontvangers op de celmembraan. Je kunt de moleculen ook wel zien als de postkoeriers van ons lichaam, om die reden worden ze ook vaak aangeduid als ‘messenger molecules’. Het grote voordeel van peptiden is dat ze tijdens hun informatieverwerking geen andere biologische processen onderdrukken, ze hebben een regulerende functie binnen de grenzen van onze fysiologie.

Voordelen van Visoluten oogextract

  • Visoluten oogextract bestaat uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
  • Alle grondstoffen zijn uitvoerig getest op toxische elementen, microbiologie en zware metalen.
  • Peptiden vervullen een boodschappersrol in ons lichaam en brengen informatie van A naar B. Hierbij verstoren ze geen biologische lichaamsprocessen.
  • De moleculen dragen bij tot optimalisatie van specifieke lichaamsfuncties.
  • Er zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend naar aanleiding van het gebruik van Visoluten oogextract.
  • De runderen en varkens waaruit het extract wordt onttrokken worden op natuurlijke en diervriendelijke wijze gehouden.
  • Professor Vladimir Khavison is een vooraanstaand onderzoeker en voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.

Genen aan en uit zetten

De vooraanstaande Russische hoogleraar Vladimir Khavison ontdekte in de jaren tachtig tijdens een omvangrijk onderzoek voor de Sovjet-Unie dat peptiden een relatie hebben met ons DNA. Via gen-expressie kunnen genen aan of uit worden gezet. Het was een baanbrekende ontdekking die meer dan twintig jaar lang geheim werd gehouden voor de rest van de wereld. Khavison bracht aan het licht dat elk weefsel in ons lichaam een ingebouwde biologische reserve heeft van 42 procent. Daarnaast achterhaalde hij dat de maximale levensduur van niet alleen mensen, maar ook dieren tot wel 40 procent hoger ligt dan de gemiddelde levensduur. Khavison reist tegenwoordig de wereld rond en is veelgevraagd gastspreker op anti-agingcongressen.

Dosering

Visoluten oogextract kan op ieder individu een ander effect hebben, sommige mensen hebben meer baat bij een hogere dosering of langere duur. Het is daarom verstandig om een bepaalde doseervrijheid te hanteren bij het gebruik. De richtlijnen voor algemeen gebruik zonder specifieke indicaties is als volgt: één kuur van 10 dagen op 2 capsules per dag, herhaal dit eenmaal per 6 maanden. Bij specifieke indicaties is er behoefte aan een langere duur. Hierbij is het advies om 2 capsules per dag te nemen voor 30 dagen.

Productinformatie

Naam Visoluten - Oogextract
Merk Garmonia
Inhoud 20 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk oogextract van kalveren of varkens jonger dan 12 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, tween-80, Titaniumdioxid (Farbstoff Kapsel), Calciumstearat (Trennmittel).
Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer