check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Grasgevoerde Wei-Eiwitten Vital Whey Vanille

Hoge concentraties aan Lactoferrine, Immunoglobulinen, Serum Albumine, Actieve Peptiden en Groeifactoren
GMO- en antibioticavrij
Van biologische grasgevoerde koeien
Bevat natuurlijke zoet- en smaakstoffen
Lekkere smaak
► Minimaal bewerkt
Verkrijgbaar in Vanille, Naturel en Chocola
600 gram
► Niet gecertificeerd biologisch

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  57,95
- +
Well Wisdom
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Grasgevoerde Wei-eiwit poeder van Vital Whey

Vital Whey®, gemaakt met Proserum®, is een minimaal bewerkte, lekkere, 100% natuurlijke en voedingsrijke eiwitpoeder geschikt voor volwassenen, kinderen en sporters. Vital Whey bevat biologisch actieve niet-gedenatureerde wei-eiwitten zoals deze ook voorkomen in rauwe melk. De minimale verwerking van de rauwe melk die afkomstig is van biologische en grasgevoerde koeien garandeert dat het volle spectrum aan alle kwetsbare melkfracties en behouden blijft.

Voordelen van Vital Whey - Vanille Wei-eiwitten

Hoge concentraties aan Lactoferrine, Immunoglobulinen, Serum Albumine, Actieve Peptiden en Groeifactoren
GMO en antibiotica vrij
Van biologische grasgevoerde koeien
Bevat natuurlijke zoet- en smaakstoffen
Lekkere smaak

Verschillen in wei-eiwit poeders

Reguliere eiwitpoeders zoals wei-eiwit concentraat, isolaat, ion-exchange en hydrolisaat zijn allemaal gedenatureerde vormen van eiwitpoeder die als afvalproduct overblijven na de productie van kaas. Het grote deel van deze poeders komt van niet biologische maar graangevoerde koeien en dat heeft een groot effect op de kwaliteit van de melk en de uiteindelijke eiwitpoeder.

Vital Whey

In deze grootschalige commerciële productie van wei-eiwitpoeder worden de biologisch actieve componenten uit rauwe melk, die gezondheidsbevorderende effect hebben, niet behouden. Tijdens het productieproces wordt de melk en de uiteindelijke wei-eiwitpoeder blootgesteld aan hoge temperaturen, chemische modificatie en pH regulatie. Al deze stappen beschadigen en denatureren deze kwetsbare stoffen in de melk en wei-eiwitpoeder. Aan het einde dit proces worden deze beschadigde en ongedenatureerde eiwitfracties er uitgefilterd. Hierdoor blijft er uiteindelijk een sterk bewerkt product over met maar slechts een klein deel van de voedingsstoffen die oorspronkelijk in de melk aanwezig waren. Vital Whey wordt in tegenstelling tot de alle andere eiwit-poeders geproduceerd uit melk dat afkomstig is van biologische koeien die het hele jaar door vrij grazen op pesticide- en chemicaliën vrije verse weidegras. De koeien zijn tevens hormoon, GMO- en antibiotica vrij. Na het melken van de koeien ondergaat de melk een mildere en korte pasteurisatiemethode dan normaal gesproken waardoor de voedinswaarde behouden blijft.

Vital Whey is geen bijproduct van kaasproductie maar wordt gemaakt van verse melk die speciaal wordt gebruikt voor de productie van wei-eiwitten. Een specifiek ontwikkelde filtratie- en droogproces waarborgt dat er slechts een minimale verwerking van de melk plaatsvindt. Vital Whey bevat componenten uit rauwe melk zoals lactoferrine, immunoglobulinen, serum albumine, actieve peptiden and groeifactoren. Daarnaast bevat Vital Whey ook covalent gebonden cysteïne, een uitstekende voorloper van gluthation.


Tijdens het bovenstaande productieprocess wordt Vital Whey niet bewerkt met cross-flow filtratie, microfiltratie, hydrolisatie of ion-exchange vanwege de denaturatie en beschadiging van de melk en wei-eiwitten.

Lactose en Caseïne

De lactoseconcentratie in Vital Whey is 1 gram per 10 gram poeder en de caseïne-concentratie is minder dan 1% niet-gedenatureerde caseïne.

Productinformatie

Naam Grasgevoerde Wei-Eiwitten Vital Whey Vanille
Merk Well Wisdom
Inhoud 600 gram
Gebruiksaanwijzing Meng 1 maatschep met 100-200 ml melk of vloeistof naar keuze. Gebruik een blender of mixer voor de meest optimale eiwit shake. Koel en droog bewaren.
Dosering 1 maatschep (20 gram)
Ingrediënten per dosering Proserum® inheemse wei-eiwit concentraat, natuurlijke vanille smaak, acaciagom, stevia. Per maatschep (20 gram): Kcal: 80 - waarvan 10 Kcal uit vetten Vetten: 1 gram, 2% ADH* - waarvan verzadigd vet 0,5 gram, 3% ADH* Cholesterol: 19 mg, 6% ADH* Natrium: 30 mg, 1% ADH* Kalium: 100 mg, 3 % ADH* Koolhydraten: 2 gram, 1% ADH* - waarvan suikers 2 gram Eiwitten: 15 gram, 30% ADH* Calcium: 75 mg, 8% ADH* Immunoglobulines: 1850 mg† Lactoferrine: 750 mg† Serum Albumine: 800 mg† *Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid; † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten N.v.t.
Allergenen Melk
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Ja
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer