Vladonix - Thymusklierextract
Vanaf EUR  63,95

Vladonix - Thymusklierextract van Garmonia bij Ergomax

Waardering:
100% of 100
 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Vladonix© - Thymusklierextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 27.35 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-223-config
Vanaf EUR  63,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Vladonix thymusklierextract

Het Vladonix thymusklierextract is helemaal natuurlijk en bevat peptiden. Deze moleculen zijn opgebouwd uit twee of meer aminozuurverbindingen. Men onttrekt ze uit natuurlijke bronnen zoals klieren of organen. Ze komen voor in elke cel van ons lichaam en dragen de bijnaam ‘messenger molecules’. Dit omdat ze verantwoordelijk zijn voor het doorgeven van biologische informatie. Dit doen ze overigens zonder disruptie van andere lichaamsprocessen, de peptiden hebben slechts een regulerende rol. Soms verwart men peptiden met eiwitten omdat ze beide uit aminozuren bestaan, maar de moleculen kunnen in tegenstelling tot proteïnen de bloedbaan bereiken via de maag. Ze geven via het bloed informatie door van weefsel aan weefsel en optimaliseren op die manier het functioneren van de doelweefsels.

Voordelen van Vladonix thymusklierextract

 • Vladonix thymusklierextract draagt bij tot de optimalisatie van specifieke lichaamsprocessen.
 • Peptiden komen van nature voor in ons voedsel. De klieren die men voor Vladonix thymusklierextract gebruikt komen van zorgvuldig geselecteerde Deense varkens en runderen die op een diervriendelijke en natuurlijke manier worden gehouden.
 • Door hun lage moleculaire gewicht bereiken de peptiden snel de bloedbaan.
 • Professor Khavison is voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.
 • De subtiele maar krachtige werking verstoort geen biologische processen in het lichaam door bijvoorbeeld stimulatie of onderdrukking.
 • De celspecifieke peptiden hebben enkel een regulerende rol in ons lijf.

Op basis van Russische wetenschap

De gerenommeerde Russische professor Vladimir Khavison kreeg in de jaren tachtig van Kremlinpolitici de opdracht om de werking van peptiden onder de loep te nemen. Het werd een zeer omvangrijk onderzoek dat vandaag de dag waarschijnlijk niet meer realiseerbaar is, omdat de kosten, grootte en middelen niet meer goedgekeurd en toegewezen zouden worden. Khavison ontdekte dat er een verband bestaat tussen peptiden en ons DNA. Het blijkt dat elk weefsel in ons lichaam, of het nou een orgaan of klier is, een biologische ingebouwde reserve heeft van 42 procent. Hoewel de resultaten van het onderzoek meer dan twintig jaar geheim werden gehouden, worden deze bevindingen nu als basis voor de producten van Garmonia gebruikt.

Geen noemenswaardige bijwerkingen

Volgens professor Khavison hebben al meer dan 15 miljoen mensen zijn producten gebruikt. Hierbij zijn geen significante bijwerkingen of contra-indicaties gerapporteerd. De dosis van Vladonix thymusklierextract verschilt per persoon. Houd voor algemeen gebruik een hoeveelheid van 2 capsules per dag aan voor een tijdsperiode van 10 dagen. Herhaal deze dosering eens in het half jaar. Mocht er door specifieke indicaties behoeft zijn aan intensiever gebruik, neem dan het product 30 dagen achter elkaar. Dit staat gelijk aan drie verpakkingen. Het is niet erg om verschillende producten uit de Peptide Bioregulator lijn gelijktijdig te gebruiken.

Meer informatie
Product Naam
Vladonix - Thymusklierextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen.

Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk thymusklierextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vladonix - Thymusklierextract
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Voor opbouw gezond immuunsysteem
  Algehele beoordeling
  100%
  Bij een zwak immuunsysteem een product van hoge kwaliteit. Het lichaam gaat weer meer antistoffen aanmaken, wat mijn man heel erg geholpen heeft. Als je allergisch bent voor antibiotica dan is heel moeilijk. Ik moet er wel bij zeggen dat hij dit in combinatie met de Colostrum heeft genomen wat een top combinatie is voor ondersteuning van het immuunsysteem.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: