check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Vladonix - Thymusklierextract - 60 capsules

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Vladonix© - Thymusklierextract
► 60 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  164,50
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Vladonix thymusklierextract - 60 capsules

Het Vladonix thymusklierextract is helemaal natuurlijk en bevat peptiden. Deze moleculen zijn opgebouwd uit twee of meer aminozuurverbindingen. Men onttrekt ze uit natuurlijke bronnen zoals klieren of organen. Ze komen voor in elke cel van ons lichaam en dragen de bijnaam ‘messenger molecules’. Dit omdat ze verantwoordelijk zijn voor het doorgeven van biologische informatie. Dit doen ze overigens zonder disruptie van andere lichaamsprocessen, de peptiden hebben slechts een regulerende rol. Soms verwart men peptiden met eiwitten omdat ze beide uit aminozuren bestaan, maar de moleculen kunnen in tegenstelling tot proteïnen de bloedbaan bereiken via de maag. Ze geven via het bloed informatie door van weefsel aan weefsel en optimaliseren op die manier het functioneren van de doelweefsels.

Voordelen van Vladonix thymusklierextract

  • Vladonix thymusklierextract draagt bij tot de optimalisatie van specifieke lichaamsprocessen.
  • Peptiden komen van nature voor in ons voedsel. De klieren die men voor Vladonix thymusklierextract gebruikt komen van zorgvuldig geselecteerde Deense varkens en runderen die op een diervriendelijke en natuurlijke manier worden gehouden.
  • Door hun lage moleculaire gewicht bereiken de peptiden snel de bloedbaan.
  • Professor Khavison is voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.
  • De subtiele maar krachtige werking verstoort geen biologische processen in het lichaam door bijvoorbeeld stimulatie of onderdrukking.
  • De celspecifieke peptiden hebben enkel een regulerende rol in ons lijf.

Op basis van Russische wetenschap

De gerenommeerde Russische professor Vladimir Khavison kreeg in de jaren tachtig van Kremlinpolitici de opdracht om de werking van peptiden onder de loep te nemen. Het werd een zeer omvangrijk onderzoek dat vandaag de dag waarschijnlijk niet meer realiseerbaar is, omdat de kosten, grootte en middelen niet meer goedgekeurd en toegewezen zouden worden. Khavison ontdekte dat er een verband bestaat tussen peptiden en ons DNA. Het blijkt dat elk weefsel in ons lichaam, of het nou een orgaan of klier is, een biologische ingebouwde reserve heeft van 42 procent. Hoewel de resultaten van het onderzoek meer dan twintig jaar geheim werden gehouden, worden deze bevindingen nu als basis voor de producten van Garmonia gebruikt.

Geen noemenswaardige bijwerkingen

Volgens professor Khavison hebben al meer dan 15 miljoen mensen zijn producten gebruikt. Hierbij zijn geen significante bijwerkingen of contra-indicaties gerapporteerd. De dosis van Vladonix thymusklierextract verschilt per persoon. Houd voor algemeen gebruik een hoeveelheid van 2 capsules per dag aan voor een tijdsperiode van 10 dagen. Herhaal deze dosering eens in het half jaar. Mocht er door specifieke indicaties behoeft zijn aan intensiever gebruik, neem dan het product 30 dagen achter elkaar. Dit staat gelijk aan drie verpakkingen. Het is niet erg om verschillende producten uit de Peptide Bioregulator lijn gelijktijdig te gebruiken.

Productinformatie

Naam Vladonix - Thymusklierextract - 60 capsules
Merk Garmonia
Inhoud 60 capsules
Gebruiksaanwijzing Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.
Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk thymusklierextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80, calciumstearaat (emulgator).

Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer