check Gratis bezorgd vanaf €60,00   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 21:00 bestellen=morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Co-enzym Q10

Hieronder vind je een overzicht met onze supplementen die de co-enzym Q10 bevatten. Mocht je vragen hebben over de werking van Co-enzym Q10, neem dan gerust contact met ons op!

9 Artikel(en)

per pagina

9 Artikel(en)

per pagina


Co-enzym Q10

Q10 is een belangrijke co- enzym die we nodig hebben voor het omzetten van voedsel in energie op celniveau. Je vindt dit co- enzym in veel voedingsmiddelen, het komt vooral voor in vis, gevogelte en orgaanvlees. Als vetoplosbare, vitamine-achtige stof komt Q10 in iedere lichaamscel voor, het wordt ook wel ubichinon genoemd. Dit betekent ook wel ‘overal aanwezig’. Zonder co-enzym Q10 is energievorming in de cel niet mogelijk.

Co-enzym Q10 een zeer krachtige antioxidant

Co-enzym Q10 is daarnaast een sterke antioxidant en een radicaalvanger. In de meest ideale situatie produceert het lichaam zelf voldoende co-enzym Q10. Daarnaast komt dit enzym in kleine hoeveelheden voor in allerlei voedingsmiddelen. Naar mate men ouder wordt en afhankelijk van levensstijlfactoren, kan de lichaamseigen aanmaak van co-enzym Q10 soms niet toereikend zijn.

Belangrijke organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals het hart, alvleesklier, lever, nieren en meer hebben een hoog gehalte aan Q10.

Q10 tabletten bestellen bij Ergomax

Wil je graag je gehalte aan Q10 enzymen aanvullen? Dan ben je bij Ergomax aan het juiste adres! Wij verkopen onder ander capsules en softgels. Naast supplementen met Q10 vind je ook supplementen met de werkzame stof ubiquinol. Ubiquinol is een vorm van co-enzym Q10 en werkt beter dan gewone q10 tabletten. Daarnaast vind je in ons assortiment ook supplementen met de MitoQ, dit is een nieuw soort antioxidant en het werkt doelgericht op mitochondriën. MitoQ zorgt ervoor dat de antioxidant Co-enzym Q10 direct afgeleverd wordt in de mitochondriën, dit zijn de energiecentrales van het lichaam die ervoor zorgen dat vrije radicalen worden geneutraliseerd. Mocht je vragen hebben over onze Q10 tabletten, dan kun je altijd contact met ons opnemen.