check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Alle voedingssupplementen

Hieronder vind je een overzicht van onze voedingssupplementen. Onze supplementen zijn een aanvulling op de dagelijkse gezonde voeding en zijn rijk aan voedingsstoffen. Al onze voedingssupplementen zijn zorgvuldig geselecteerd, beoordeeld en getest. Je kunt eenvoudig met behulp van het menu aan de linkerkant je selectie verfijnen. Spreek je liever telefonisch met een medewerker aarzel dan niet en neem contact met ons op via 024-6635366.

10 Artikel(en)

per pagina

 • Fisetine - Novusetin™

  ► Met Novusetin™
  ► Natuurlijke flavonol
  ► Hersenspecifiek
  ► 100 mg per capsule
  ► 30 capsules

  Meer info
  EUR  23,95

 • SAMe - 200mg

  1 Beoordeling(en)

  ► Met Italiaanse SAMe
  ► Farmaceutische kwaliteit
  ► Enterisch gecoat
  ► 200 mg per tablet
  ► 60 tabletten

  Meer info
  EUR  29,95

 • 5-HTP

  ► Uit Griffonia simplicifolia
  ► Voorloper van serotonine en melatonine  
  ► Gemoedstoestand
  ► 100 mg per capsule
  ► 60 capsules 

  Meer info
  EUR  16,95

 • SAMe - 400mg

  ► Italiaanse SAMe
  ► Farmaceutische kwaliteit
  ► Enterisch gecoat
  ► 60 plantaardige tabletten van 400 mg
  ► Nu ook SAMe 200mg beschikbaar

  Meer info
  EUR  57,95

 • L-Theanine - Suntheanine®

  1 Beoordeling(en)

  ► Met Suntheanine®
  ► Zuivere L-isomeer Theanine
  ► Gepatenteerd
  ► 150 mg per capsule
  ► 90 capsules

  Meer info
  EUR  24,95

 • Magnesium L-Threonaat - Magtein™

  ► Met Magtein™
  ► Ontwikkeld op MIT & gepatenteerd
  ► Hersenspecifieke magnesium
  ► 50 mg per capsule
  ► 90 capsules

  Meer info
  EUR  39,95

 • PQQ - Pyrroloquinoline Quinone - BIOPQQ®

  1 Beoordeling(en)

  ► Met BIOPQQ®
  ► Mitochondriën
  ► Energie
  ► 20 mg per capsule
  ► 30 capsules 

  Meer info
  EUR  29,95

 • Ginkgo Biloba Extract - ProfileProven®

  1 Beoordeling(en)

  ► Met ProfileProven® Ginkgo Biloba
  ► Draagt bij aan het functioneren van het geheugen
  ► Goed voor de gemoedstoestand
  ► 120 mg per capsule
  ► 120 capsules

  Meer info
  EUR  14,95

 • Fosfatidylserine - SerinAid®

  ► Met SerinAid®
  ► Hersen- en celnutriënt
  ► Fosfolipide
  ► 100 mg per capsule
  ► 120 capsules

  Meer info
  EUR  48,95

 • L-Tryptofaan - TryptoPure®

  ► Met TryptoPure®
  ► Ajinomoto AminoScience uit Japan
  ► Voorloper van serotonine en melatonine
  ► 500 mg Tryptofaan per capsule
  ► 90 capsules

  Meer info
  EUR  22,95

10 Artikel(en)

per pagina


Voedingssupplementen bestel je bij Ergomax

Voedingssupplementen zijn bedoeld als gezonde aanvulling op je dagelijkse voeding. Ergomax biedt verschillende soorten voedingssupplementen aan, die elk een andere toepassing hebben. Bovendien kun je bij ons voedingssupplementen bestellen in verschillende toedieningsvormen. Zo hebben wij voedingssupplementen in de vorm van capsules, pillen, druppels, sprays en poedervorm.

Voedingsstoffen

Voedingssupplementen zijn opgebouwd uit belangrijke vitamines, mineralen of andere voedingsstoffen, die kunnen bijdragen aan een betere gezondheid door ondersteuning te bieden. Echter zijn deze voedingssupplementen bedoeld als aanvulling op uw dagelijkse voeding. Ze dienen dus niet gebruikt te worden als vervanging van uw dagelijkse voeding. Voedingsstoffen spelen een belangrijke rol bij fysiologische functies die nodig zijn voor de levensprocessen van ons lichaam. Voedingsstoffen zorgen voor de opbouw en reparatie van het lichaam, energievoorziening en alle processen die in ons lichaam plaatsvinden. Deze worden ook makkelijker door het lichaam opgenomen in supplement-vorm dan de voedingsstoffen uit voeding.

Groot assortiment aan supplementen

Ergomax heeft een groot assortiment supplementen van multivitaminen tabletten tot afslanksupplementen. Supplementen kunnen ingedeeld worden in verschillende categorieën zoals: vitaminen, mineralen, kruiden of bioactieve stoffen. Bioactieve stoffen komen van nature in voedingsmiddelen voor, maar kunnen ook in hoge concentraties worden toegevoegd aan voedingssupplementen (nutraceuticals). Door je dagelijkse voeding aan te vullen met voedingssupplementen, zorg je er bijvoorbeeld voor dat je de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen makkelijker binnenkrijgt. Ook kan het zijn dat je lichaam op de natuurlijke manier onvoldoende bepaalde stoffen aanmaakt en kunnen onze supplementen helpen deze toevoer op peil te houden.

Supplementen

Ergomax biedt voornamelijk natuurlijke voedingssupplementen aan. Er is namelijk een groot verschil tussen natuurlijke en synthetische vitamines en supplementen. Natuurlijke voedingssupplementen worden vervaardigd uit natuurlijke voedselbronnen en bestaan niet uit stoffen die door de mens zijn vervaardigd. Natuurlijke supplementen worden bovendien beter opgenomen. In ons supplementen assortiment vind je onder andere natuurlijke vitamines, natuurlijke eiwitten en natuurlijke levertraan.

Persoonlijke optimum

Wij zijn van mening dat iedereen zijn persoonlijke optimum moet kunnen nastreven. Daarom bieden wij verschillende natuurlijke supplementen aan in combinatie met advies. We begeven ons constant op het snijvlak van onderzoek, innovatie en product launches en blijven onszelf steeds uitdagen en ontwikkelen. Hierdoor bieden we ook verschillende unieke niche supplementen aan.

Gezonde voeding is belangrijk

Gezonde voeding bestaat uit een gevarieerd en gezond eetpatroon. Door gevarieerd en verse producten te eten, krijg je belangrijke vitaminen en mineralen binnen. Soms is het moeilijk om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid binnen te krijgen. En door voedingssupplementen bij Ergomax te bestellen, kun je snel en eenvoudig geconcentreerde voedingsstoffen in huis halen. Heb je vragen over de werking van voedingssupplementen of welk supplement je het beste kunt nemen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.