Zhenoluten - Eierstokextract
Vanaf EUR  164,50

Zhenoluten - Eierstokextract

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Zhenoluten© - Eierstokextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 27.35 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-216-config
Vanaf EUR  164,50
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Zhenoluten eierstokextract

De peptiden voor Zhenoluten eierstokextract worden onttrokken uit dierlijke bronnen. Garmonia gebruikt hiervoor Deense runderen en varkens die op diervriendelijke manier worden gehouden. Peptiden zijn moleculen die opgebouwd zijn uit twee of meer aminozuurverbindingen. Ze zijn in elke cel van ons lichaam aanwezig en zorgen ervoor dat biologische informatie effectief van A naar B wordt gebracht. Dit leverde ze de bijnaam ‘boodschapper moleculen’ op. Op de plek van bestemming hechten ze zich vast aan specifieke receptoren van celmembranen. Tijdens de informatieverwerking belemmeren ze overigens geen andere actieve processen, ze hebben slechts een regulerende functie.

Voordelen van Zhenoluten eierstokextract

 • Alle producten van Garmonia zijn volledig natuurlijk en getest op op toxische elementen, microbiologie en zware metalen.
 • Deze boodschapper moleculen zorgen ervoor dat biologische informatie op de juiste plaats in ons lichaam aankomt. Hierbij verstoren ze geen biologische lichaamsprocessen.
 • Peptiden vertolken een sleutelrol in ons lichaam en dragen bij tot optimalisatie van specifieke lichaamsfuncties.
 • Zhenoluten eierstok extract veroorzaakt geen bijwerkingen of contra-indicaties.
 • Professor Vladimir Khavison is een vooraanstaand onderzoeker en voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.

Russische wetenschap

De Russische hoogleraar Vladimir Khavison onderzocht de werking van peptiden in de jaren tachtig in opdracht van de Sovjet-Unie. Hij ontdekte dat ze een connectie hebben met ons DNA. De peptiden kunnen genen namelijk aan of uit zetten. Deze omvangrijke ontdekking werd meer dan 20 jaar lang geheim gehouden door het Russische bewind, maar is inmiddels gemeengoed geworden. Khavison ontdekte dat elk weefsel in ons lichaam een ingebouwde biologische reserve heeft van 42 procent. Hij reist tegenwoordig de wereld rond om te spreken op anti-agingcongressen.

Uitwerking

Het effect van Zhenoluten eierstokextract kan per persoon verschillen. Er is echter wel een algemeen advies over het gebruik. Voor een algemene dosering neem je voor 10 dagen 2 capsules per dag. Dit kan eens in het half jaar herhaald worden. Mocht er behoefte zijn om het gebruik op te schroeven, dan kun je de capsules 30 dagen lang te slikken in plaats van 10 dagen. Dit is doorgaans beter geschikt bij specifieke indicaties voor gebruik.

Meer informatie
Product Naam
Zhenoluten - Eierstokextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk eierstokextract van kalveren of varkens jonger dan 12 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, tween-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zhenoluten - Eierstokextract
Uw waardering