check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Concentratie

Concentratie is het vermogen om iets jouw volledige aandacht te geven. Dit houdt in dat je dan niet afgeleid wordt door andere factoren, zoals geluiden en bewegingen in je omgeving. Dankzij onze concentratie kunnen we ons doorgaans focussen op de dingen die op dat moment erg belangrijk zijn. Soms kan het echter lastig zijn de focus vast te houden. Naast het beperken van invloeden uit je omgeving zijn er allerlei handige manieren om je geheugen te trainen en concentratie te verbeteren.

20 Artikel(en)

per pagina

20 Artikel(en)

per pagina


Opnemen van informatie

Het concentratievermogen en geheugen zijn cognitieve functies en zijn onder andere belangrijk voor het verwerken van allerlei informatie die we binnen krijgen via onze zintuigen. Bij een goede concentratie kan men informatie beter opnemen en een goed onderscheid maken tussen belangrijke en onbelangrijke informatie. De belangrijke informatie wordt doorgegeven aan het geheugen, waarbij het vervolgens wordt geplaatst in het korte- of langetermijngeheugen.

Supplementen verbeteren concentratievermogen

In deze categorie vind u onder andere producten, zoals Ciltep Nootropica, Acetylcholine Brain Food, GABA Brain Food, Magnesium en Vitamine B supplementen. Heeft u vragen over deze of andere supplementen of wilt u graag meer weten op welke wijze u uw concentratie kunt verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op!