Kids One Daily - Multivitaminen

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Kinderen & Tieners
 • Geschikt vanaf 5 jaar
 • 24 Foodstate Nutrients™
 • Ondersteunt de afweer*
 • Gemakkelijk door te slikken
 • Zonder smaak-, zoet- of kleurstoffen
 • 30 of 60 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-11-C-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Kids One Daily - Multivitaminen van MegaFood

Het eten van voldoende groenten en fruit is voor veel kinderen een opgave. Toch bevatten deze gezonde voedingsmiddelen belangrijke bouwstoffen voor het lichaam, zeker voor een lichaam in de groei, zoals dat bij kinderen het geval is. Het is dus van belang om ervoor te zorgen dat kinderen voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgen. MegaFood® ontwikkelde Kids One Daily Multivitaminen tabletten speciaal voor kinderen. Ze bevatten wel 24 Foodstate Nutrients, waarmee kan worden voorzien in een belangrijk deel van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen voor kinderen. De pillen zijn van een kleiner formaat, zodat ze makkelijk door te slikken zijn.

Dagelijkse vitaminen voor kinderen

Vitamines en mineralen spelen een belangrijke rol bij het goed functioneren van lichaam en geest. Het aantal vitamines in etenswaren kan variëren van enkele microgrammen tot tientallen milligrammen. De vitaminetabletten van Kids One Daily bevatten in totaal 24 Foodstate Nutrients waaronder vitamine D ter ondersteuning van de afweer en voor het behoud van sterke botten, vitamine C dat het immuunsysteem helpt en bijdraagt aan extra energie, vitamine B12 dat de energiestofwisseling bevordert, jodium dat belangrijk is voor de normale groei van kinderen en zink, dat bijdraagt aan een normale hormoonhuishouding en goed is voor de concentratie. Eén tablet per dag is voldoende om een groot deel van de  essentiële vitaminen en mineralen binnen te kunnen krijgen. De tabletten kunnen op elk moment van de dag ingenomen worden.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood maakt bij het vervaardigen van haar producten gebruik van een uniek en gepatenteerd proces dat leidt tot gerenatureerde vitaminen en mineralen: Foodstate Nutrients. In tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze techniek ervoor dat vitaminen en mineralen via een natuurlijk proces met planten of biergist  worden verbonden en een biotransformatie ondergaan. Je zou het kunnen zien als ‘renatureren’, ofwel het natuurlijke proces nabootsen waarbij organismen vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verenigen en vasthouden in hun structuur. Zoals de wijze waarop een spinazieplant inorganische magnesium uit de bodem opneemt en deze in haar blad tot organische magnesium verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm worden aangeboden als echt voedsel. Je kunt hierbij denken aan uiteenlopende cofactoren zoals sporenelementen, andere voedingsstoffen en natuurlijke pigmenten.

Voordelen:

 • Kids One Daily Multivitamine tabletten bevatten 24 Foodstate NutrientsTM
 • Vitamine C heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
 • Vitamine B12 bevordert de energiestofwisseling
 • Jodium is belangrijk voor de normale groei van kinderen
 • Zink is goed voor de concentratie en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding
 • De kleine tabletten zijn makkelijk door te slikken
 • De voedingssupplementen zijn vrij van zoetstoffen, conserveringsmiddelen en van kleur- en smaakstoffen

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

* B-vitaminen en vitamine C ondersteunen de afweer van het lichaam

Meer informatie
Product Naam
Kids One Daily - Multivitaminen
Art.nr.
MF-11-C-config
Merk
MegaFood
Inhoud
30 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag. Dit product wordt aanbevolen voor kinderen van vijf jaar en ouder.

Ingrediënten per dosering

1667 IE Vitamine A (33 mg †, wortels) als alfa- & beta-caroteen met gemengde carotenoïden (cryptoxanthin, luteïne, zeaxanthin, lycopene) *, 20 mg † Vitamine C (80 mg, hele sinaasappels) 25%, 133 IE Vitamine D3 (3 mg, S. cerevisiae) 67%, 5 IE Vitamine E (20 mg, biologische bruine rijst) 28%, 22 mcg † Vitamine K (2 mg, kool) 29%, 1,7 mg † Thiamine (B1) (7 mg, S. cerevisiae) 154%, 1,7 mg † Riboflavine (B-2) (17 mg, S. cerevisiae) 121%, 7 mg † Niacinamide (27 mg, S. cerevisiae) 44%, 2 mg † Vitamine B-6 (10 mg, S. cerevisiae) 143%, 133 mcg † Folaat (13 mg, broccoli) 67%, 5 mcg † Vitamine B-12 (1 mg, S. cerevisiae) 200%, 100 mcg † Biotine (20 mg, biologische bruine rijst) 200%, 3 mg † Pantotheenzuur (13 mg, S. cerevisiae) 50%, 0,7 mg † Calcium (13 mg, S. cerevisiae) % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld; † Total Weight FoodState-voedingsstof om dagelijkse waarde te leveren.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantecellulose, plantaardig smeermiddel, silica.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kids One Daily - Multivitaminen
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Echte aanrader
  Algehele beoordeling
  100%
  Iedereen kent het vast. Kinderen die niet zoveel fruit of groente eten zoals zou moeten. Voorheen kreeg mijn zoon een kauwtablet waarvan ik dacht dat deze goed was. Echter dat blijkt allemaal chemisch te zijn en helemaal niet zo gezond, vooral de vitamine c is niet natuurlijk. Dit product heeft geen toevoegingen of extra zoetstoffen maar wel natuurlijke en biologische vitamine c. Mijn zoon heeft even moeten wennen aan de pillen maar dankzij het kleine formaat ging dat al snel goed. Een absolute aanrader.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: