HA Serum - Hyaluronzuur

 • Categorie: Huid & Bindweefsel
 • Categorie: Anti-aging & Vochtbalans
 • Uitwendig gebruik
 • 100% puur hyaluronzuur
 • 30 ml
Niet op voorraad
SKU
KL-221
EUR  74,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

HA Serum – hyaluronzuur hoog geconcentreerd van Klaire Labs

Net zoals de nutraceuticals van Klaire Labs, bevatten ook de verzorgingsproducten natuurlijke, zuivere ingrediënten zonder irriterende stoffen. Het HA serum bestaat uit slechts 3 ingrediënten, namelijk gedeïoniseerd water, natriumhyaluronaat (hyaluronzuur) en zinkcitraat. Het bevat dus geen onnodige toevoegingen. Dit hyaluronzuur serum zorgt ervoor dat het verouderingsproces minder zichtbaar wordt en heeft een gunstig effect op rimpels, fijne lijntjes en pigment- of ouderdomsvlekken.

Zuiver serum met 100% puur hyaluronzuur

Het hyaluronzuur (HA) serum op basis van 100% hyaluronzuur is een lichaamseigen vochtinbrengend product voor op de huid met een zeer sterk vermogen om water vast te houden. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid. De hyaluronzuurproductie van het lichaam neemt echter af met het ouder worden, waardoor de huid droger wordt. HA serum draagt bij aan een goede vochtbalans in de huid, waardoor de huid weer zacht en soepel aanvoelt en er stralend uit ziet.

Voordelen:

 • 100% zuiver hyaluronzuur
 • Voor tweemaal daags uitwendig gebruik op gezicht, hals en handen
 • Anti-aging, voor een soepele en zachte huid
 • Voor een goede vochtbalans
 • Bevat geen irriterende stoffen, gmo-vrij

Serum zonder irriterende ingrediënten 

Hyaluronzuur geeft een enorme vochtboost waar je huid direct zichtbaar van opknapt. Het zorgt voor een stralende, gehydrateerde huid met zichtbaar minder fijne lijntjes. Het serum is geschikt voor rond de ogen en voor een gevoelige huid. Het hyaluronzuur serum draagt ook bij aan de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Zuinig in het gebruik

Een serum bevat ingrediënten in een hoger geconcentreerde hoeveelheid dan bijvoorbeeld een crème of een lotion. Je hebt er dus minder van nodig dan van een crème. Masseer 1 of 2 druppels van het serum, na het reinigen van de huid, op het gezicht, de hals en de rug van de hand. Twee maal daags gebruik geeft het beste resultaat.

Een heel jaar door effectief

Een serum met hyaluronzuur breng je aan onder je dagelijkse verzorgingsproducten. Het serum hydrateert de huid vrij snel waardoor de huid, ook rondom de ogen, er beter uit gaat zien. Een serum met hyaluronzuur kan het hele jaar goed worden gebruikt. In de zomermaanden en op vakantie als de huid wat meer onder invloed staat van de zon, maar ook in de koudere wintermaanden, als de huid doorgaans wat droger is. Een serum met hyaluronzuur kan dan uitkomst bieden.

Bewustwording van gezondheid

Mensen die bewust investeren in hun vitaliteit met gebalanceerde voeding, passende beweging en een gezonde leefstijl, denken vaak ook na over aanvullende manieren om op een gezonde wijze bij te dragen aan hun uiterlijk. Zo maar iets op je huid smeren, of het gebruik van shampoos of andere verzorgingsproducten met dubieuze ingrediënten, past niet in hun visie op gezondheid. Het gebruik van het HA serum van Klaire Labs past daar gelukkig wel in.

De huid en ons lichaamsbeeld

Als we het hebben over schoonheid, dan is onze huid psychologisch gezien, een belangrijk onderdeel van ons lichaamsbeeld. Dit geldt doorgaans voor mannen en vrouwen. Onze huid is ook het eerste wat zichtbaar is in contact met anderen. Het voelt als een soort visitekaartje. De conditie en kwaliteit van onze huid zijn dan ook vaak van invloed op ons zelfbeeld en ons zelfvertrouwen.

Het heft in eigen hand

Aan de gezondheid van onze huid kunnen we zelf gelukkig veel doen. En vaak is het geen overbodige luxe om er extra in te investeren. De huid van het gezicht, de hals en de handen staat onder een continue invloed van weersomstandigheden, zoals de zon, de wind en kou. Ook ouder worden, laat zichtbare sporen na op de huid. Het HA serum van Klaire Labs kan hiervoor een geschikte keuze zijn.

De huid als grootste orgaan

De huid is het grootste orgaan van de mens en heeft een barrièrefunctie voor het lichaam. De huid is goed voor 16% van ons lichaamsgewicht en bedekt voor een gemiddelde volwassene bijna twee vierkante meter. Een vierkante centimeter bevat maar liefst ongeveer 25 haren, 40 talgklieren, 2,3 meter bloedvaten en 9 meter zenuwen met talrijke sensorische cellen. Onze huid is als grootste orgaan dan ook erg actief en talrijke lichaamsfuncties komen erin samen. Een goede verzorging van de huid draagt dan ook bij aan de gezondheid van de huid.

Over Klaire Labs

Klaire Labs™ ontwikkelt hoogwaardige nutraceuticals zoals innovatieve probiotica, enzymen en speciale producten voor gastro-intestinale en immuunondersteuning. Klaire Labs™ richt zich exclusief op zorgverleners die hun klanten optimaal wensen te ondersteunen in hun gezondheid. De producten van Klaire Labs™ zijn zorgvuldig onderzocht en gedocumenteerd. De actieve ingrediënten worden geselecteerd op zuiverheid, biologische beschikbaarheid, goede documentatie en veiligheidskenmerken. Productie vindt plaats op basis van de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP's) en kwaliteitscertificeringen van derden. Klaire Labs™ is onderdeel van Soho Flordis International, een wereldwijd premium bedrijf voor natuurlijke gezondheidszorg.

Meer informatie
Product Naam
HA Serum - Hyaluronzuur
Merk
Klaire Labs
Inhoud
30 ml
Gebruiksaanwijzing

Na de reiniging 1 of 2 druppels op het gezicht, de hals en de handruggen aanbrengen.

Gebruik tweemaal daags voor het beste resultaat.

Voor optimale vochtretentie, gebruik wanneer de huid gehydrateerd is of zoals voorgeschreven door je arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

Gedeïoniseerd water, natriumhyaluronaat (hyaluronzuur) en zinkcitraat.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

n.v.t.

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HA Serum - Hyaluronzuur
Uw waardering