Skin, Nails & Hair 2™ - Multivitaminen en Mineralen
Vanaf EUR  33,95

Skin, Nails & Hair 2™ - Multivitaminen en Mineralen

 • Categorie: Huid, Haar & Nagels
 • Foodstate® Vitamine C
 • Voor inwendige huidverzorging*1
 • Met Foodstate® Zink
 • Goed voor de nagels*2
 • Bevat brandnetelblad
 • 60 of 90 tabletten
Op voorraad
SKU
MF-70-config
Vanaf EUR  33,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Uitgebalanceerde formule

De formule van MegaFood Skin, Nails & Hair 2™ is speciaal toegespitst op jouw huid, nagels en haren. De tabletten bevatten belangrijke Foodstate® Vitaminen en Mineralen, zoals Foodstate® Vitamine A die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt, Foodstate® Vitamine C voor inwendige huidverzorging, Foodstate® Vitamine E die lichaamscellen helpt te beschermen tegen invloeden van buitenaf, Foodstate® Zink dat goed is voor de nagels en voor het behoud van glanzend haar en Foodstate® Seleen, dat bijdraagt aan het behoud van normale nagels en aan het behoud van normaal haar. Behalve brandnetelblad bevat deze tweede Skin, Nails and Hair™ blend van MegaFood geen kruidenextracten, zoals dat wel het geval is bij de originele blend. De mix is dan ook speciaal geschikt voor diegenen die extracten van kruiden willen vermijden bij het gebruik van supplementen.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

De Foodstate Nutrients van MegaFood worden vervaardigd door vitaminen en mineralen via een uniek en gepatenteerd proces te verbinden aan planten of biergist. In tegenstelling tot bij geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze unieke, gepatenteerde techniek er met behulp van enzymen voor dat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verwerken en samenbrengen in hun structuur. De vitaminen en mineralen worden aldus via een biotransformatief proces ‘gerenatureerd’. Denk hierbij aan een andijvieplant die inorganisch zink opneemt uit de bodem en in haar blad tot organisch zink verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar worden aangeboden in de vorm en als onderdeel van echt voedsel.

Voordelen:

 • De formule richt zich specifiek op huid, nagels en haren
 • Vitamine C helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit
 • Vitamine E helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf
 • Zink is goed voor de nagels en voor het behoud van glanzend haar
 • Seleen draagt bij aan het behoud van normale nagels en normaal haar
 • Behalve brandnetelblad bevat deze tweede Skin, Nails and Hair™ blend van MegaFood geen kruidenextracten, speciaal voor diegenen die het gebruik van kruidenextracten willen vermijden in supplementen
 • Vrij van GMO, zuivel, soja en allergenen

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

*1 Vitamine C zorgt voor inwendige huidverzorging

*2 Zink is goed voor de nagels

Meer informatie
Product Naam
Skin, Nails & Hair 2™ - Multivitaminen en Mineralen
Art.nr.
MF-70-config
Merk
MegaFood
Inhoud
60 of 90 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

600 mcg RAE Vitamine A (bètacaroteen met wortel) 67%, 200 mg Vitamine C (ascorbinezuur met organische sinaasappel) 222%, 20 mg Vitamine E (D-Alpha Tocopherol [Zonnebloem] met organische bruine rijst †) 133%, 4 mg Vitamine B6 (Pyridoxal-5-fosfaat met organische bruine rijst †) 235%, 300 mcg Biotine (met biologische bruine rijst †) 1000%, 20 mg Pantotheenzuur (D-Calcium-pantothenaat met organische bruine rijst †) 400%, 15 mg Zink (rijst-aminozuurchelaat) 136%, 50 mcg Selenium (Mineral Bound S. Cerevisiae) 91%, 500 mg Organisch Brandnetelblad (Urtica dioica) **.

% = Referentie-Inname, RI niet vastgesteld.

† Lundberg Family Farms.

Overige Ingrediënten

Cellulose, silica, stearinezuur.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skin, Nails & Hair 2™ - Multivitaminen en Mineralen
Uw waardering