Bio Botanical Research

De producten van Bio-Botanical Research zijn samengesteld en ontworpen om aan de hoogste professionele normen te voldoen. Alle botanische extracten in de formuleringen worden zorgvuldig gekozen en getest op zuiverheid en worden standaard geleverd met certificaten van analyse. Er worden geen kunstmatige ingrediënten, conserveermiddelen, kleurstoffen, additieven of voorkomende allergenen gebruikt.

Lees meer

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bio Botanical Research

Bio-Botanical Research werd opgericht in 1987 door Dr. Rachel Fresco. Haar uitgebreide achtergrond in medische herbologie, functionele geneeskunde en klinische voeding heeft zij gebruikt voor de ontwikkeling van innovatieve en speciale producten die zich richten op de normale maag- en darmwerking.

Biofilm ontregelaar

De producten van Bio Botanical Research bieden een breed spectrum aan botanische supplementen, speciaal voor het spijsverteringskanaal, aan. De supplementen bevorderen een gezond en gebalanceerde interne ecologie en zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten met de hoogste USP-kwaliteit. De producten van Bio Botanical Research worden elk aan een uitgebreid onderzoek onderworpen voordat ze op de markt worden gebracht.

Bio Botanical Research Biocidin

Biocidin® is al meer dan 25 jaar een van de meest verkochte producten van Bio Botanical Research. Bio Botanical Research Biocidin is een synergetische combinatie van botanische extracten die de gehele microbiomenbalans in het maag-darmkanaal ondersteunt. Het brede spectrum aan kruiden en essentiële oliën dragen bij aan de normale werking spijsverteringsstelsel en ondersteunen tevens het immuunsysteem en de vitaliteit. Biocidin® is verkrijgbaar in capsules, keelspray, vloeibaar en als liposomale formulering.