InterPlexus

InterPlexus is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1989. Sinds het begin is hun missie onveranderd gebleven: de beste producten leveren tegen een goede prijs en met een optimale service. InterPlexus is een groothandel-distributeur van speciale voedingssupplementen. De producten worden via verschillende verkoopkanalen aangeboden, zoals apotheken, reformwinkels, zorgverleners en online. InterPlexus levert hoogwaardige vitaminen, mineralen, enzymen en kruidensupplementen in verschillende formules.

Lees meer

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Gefosforyleerde Serine - Seriphos® Gefosforyleerde Serine - Seriphos®
    EUR  42,50
    Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Het adaptogeen Seriphos®

Interplexus hecht veel waarde aan hoogwaardige supplementen. Ze bieden naast diverse vitaminen, mineralen en antioxidanten, ook supplementen ter ondersteuning van onder meer de bijnieren, het zenuwstelsel, de cognitieve functie, de spijsvertering, het metabolisme en de botten en spieren. Het paradepaardje is Seriphos® - Phosphorylated Serine – Adaptogen and Adrenal Support. Seriphos® is een krachtig adaptogeen en is fysiologisch actief in onder meer het zenuwstelsel.

Seriphos® bevat magnesium en calcium

Seriphos® bevat pure gefosforyleerde serine, ethanolamide (fosfolipiden), magnesium en calcium. Deze stoffen vormen metabole bouwstenen voor de aanmaak van fosfolipiden in celmembranen, zoals fosfatidylserine en fosfatidylethanolamine. Magnesium draagt bij aan een heldere geest en is goed bij vermoeidheid en voor het zenuwstelsel. Calcium draagt bij aan een normale neurotransmissie en werking van de zenuwen. De ingrediënten van Seriphos® kennen een krachtige synergie.

Een leven lang gezond

De supplementen van InterPlexus vormen kwalitatief de beste supplementen die op de markt verkrijgbaar zijn. Ze kopen hun ingrediënten alleen in bij de meest exclusieve en geselecteerde leveranciers, en onderwerpen ze aan een rigoureus testproces, ongeëvenaard in de branche. Het bedrijf Interplexus bevindt zich in het gebied Pacific Northwest, in de ruige en mooie staat Washington. Deze inspirerende omgeving met bergen, meren, een ongerepte kustlijn en betoverende eilanden nodigt uit om ultiem gezond te leven. InterPlexus biedt dan ook exclusieve, hoogwaardige ingrediënten voor een leven lang gezondheid en fitheid. De klant krijgt altijd het beste uit de schappen. Dat is de belofte van InterPlexus.