Pure Advantage

Sinds 1971 is het de missie van Pure Advantage om het leven van hun klanten te verbeteren. Met nieuwe en hoge kwaliteitsproducten. Zoals ze zelf aangeven zijn ze “dedicated to quality and purity” in combinatie met eerlijkheid en integriteit. Pure Advantage sportvoedingssupplementen zijn ontworpen voor mensen van elke leeftijd en fitnessniveau. Met een missie om een goede gezondheid te ondersteunen door middel van goede voeding en aanvulling, maakt Pure Advantage sportvoedingssupplementen voor het hele gezin, van tieners tot professionele sporters tot senioren.

Lees meer

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pure advantage 

Pure Advantage is een van de merken van het bedrijf Nutritional Brands die onder andere ook de merken Pure Vegan, Pure Kids, Aerobic Life en Oregon Health op de markt brengen. Met bijna 50 jaar aan ervaring en een goed lopend onderzoeks- en ontwikkelingsteam voldoet Pure Advantage aan de uiteenlopende behoeften van actieve personen en atleten. Met een duidelijke visie, vertrouwen in hun personeel en passie voor gezondheid is Pure Advantage een sterk bedrijf uit de Verenigde Staten met mooie producten.

Methylcobalamine

Methylcobalamine is een specifieke vorm van vitamine B12 die in tegenstelling tot veel andere vormen niet meer geactiveerd hoeft te worden. Methylcobalamine wordt daarom dan ook wel actieve B12 genoemd. Omdat methylcobalamine goed wordt opgenomen in het lichaam is het een effectieve manier om extra B12 tot je te nemen. Methylcobalamine (B12): draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem, draagt bij aan het normaal functioneren van het geheugen, draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen, helpt bij het verminderen van vermoeidheid en draagt bij aan het goed functioneren van het zenuwstelsel.

B12 spray

Methylcobalamine, maar ook andere vormen van B12 zoals cyanocobalamine of hydroxocobalamine worden in verschillende doseervormen aangeboden. Er zijn tabletten en capsules maar ook zuigtabletten en sprays. Een B12 spray waarbij de opname via de mondslijmvliezen gaat is erg effectief. De voorkeur ten opzichte van zuigtabletten die op dezelfde manier werken is dat men toch snel gaat kauwen op de zuigtabletten. Kies je een B12 spray uit let er dan goed op dat het methylcobalamine of adenosylcobalamine bevat. Dit zijn de enige twee actieve vormen van B12.