check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Rein Styrke

Rein Styrke is de enige producent ter wereld die een lever capsules maakt van wilde rendieren. Het ongerepte gebied in het Noorden van Noorwegen is de natuurlijke leefomgeving van de rendieren en dit is de basis voor de hoge voedingswaarde van dit lever product. De verwerking van de levers vind lokaal en handmatig plaats met de hoogste zorg voor kwaliteit en respect voor dit natuurproduct.

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina


Lever capsules van wilde rendieren

De lever capsules van Rein Styrke bevatten gedroogde en zorgvuldig verwerkte verse organen van Wilde Rendieren die leven in het Arctische gebied in het noorden van Noorwegen. De lever capsules van de wilde rendieren van Rein Styrk zijn 100% natuurlijk en op basis van jonge rendieren. De oogst en eindproductie van de producten vind op kleine schaal en lokaal niveau plaats waardoor de goede kwaliteit gewaarborgd wordt. 

Rein Styrke

Rein Styrke wil het voor iedereen gemakkelijk maken om toegang te krijgen tot pure voeding van het beste uit de natuur. Ze willen het voedsel wat onze voorouders aten weer terugbrengen en ze op een drukke dag voor iedereen beschikbaar maken. Ze vinden het daarnaast ook belangrijk dat als ze dus het dier doden, dat ze profiteren van het hele dier. Hierbij gaan ze dus uit van de kop tot staart beweging. Door op deze manier te leven hopen ze een duurzamere wereld te creeëren.