Rein Styrke

Het Noorse bedrijf Rein Styrke produceert als enige ter wereld een supplement van rendierlever. De rendierlever capsules zijn een waar dierlijk superfood; ze bevatten een eiwitgehalte van bijna 60% en maar liefst 18 aminozuren. Het product is tevens bijzonder rijk is aan vitamine A, B-vitamines, omega-3 vetzuren, mineralen en ijzer. Rein Styrke werd in 2014 opgericht in het noorden van Noorwegen door Ellen Cecilie en Gry Hammer vanuit hun passie voor traditionele voeding, holistische gezondheid en duurzaamheid.

Lees meer

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Rein Styrke - Lever van wilde rendieren uit Noorwegen - 120 capsules Lever - Wilde Rendieren
    Waardering:
    95%
    EUR  43,50
    Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Áhppi Rein Styrke Lever

Rein Styrke heeft een voedingssupplement ontwikkeld wat ontbrak op de markt; capsules met rendierlever ofwel Áhppi Rein Styrke Levercapsules. Áhppi betekent kracht en energie in Sami, de taal van het inheemse Samische volk uit Noorwegen. Sinds 2016 gebruiken klanten in heel Europa de levercapsules omdat ze zo’n waardevolle aanvulling vormen op hun eetpatroon. Een aanvulling die qua voedingsstoffen ongeëvenaard is in vergelijking met andere voedingsmiddelen.

Levercapsules van wilde rendieren

Het ongerepte gebied in het noorden van Noorwegen is de natuurlijke leefomgeving van de rendieren. Dit is de basis voor de hoge voedingswaarde van dit leverproduct. De levercapsules bevatten gedroogde en zorgvuldig verwerkte verse levers. De oogst en eindproductie van de producten vindt handmatig en met de grootste zorg plaats op kleine schaal waardoor een uitmuntende kwaliteit wordt gewaarborgd. Het resultaat is een 100% natuurproduct.

Krachtige voeding uit de Samische cultuur

Oprichtster Cecilie komt uit een grote familie van rendierfokkers, heeft diepe wortels in de Samische cultuur en is een toegewijd ambassadeur van de Samische eet- en inheemse cultuur over de hele wereld. Als voedingswetenschappen op de Universiteit voor Milieu- en Levenswetenschappen onderzocht ze de gezondheidsbevorderende eigenschappen van rendiervlees in vergelijking met die van wild. Uit dit onderzoek bleek dat rendierlever een van de gezondste voedingsmiddelen is. Met gedroogde lever in gelatine capsules is rendierlever nu voor iedereen beschikbaar. Een waar cadeau uit de natuur!