MitoQ® Bloedsuiker – Specifieke formulering voor het bloed
EUR  70,95

MitoQ® Bloedsuiker – Specifieke formulering voor het bloed

Van: MitoQ
 • Koop 3 voor EUR  63,86 en bespaar 10%
 • Tot 847 effectiever dan andere CoQ10
 • Kleine dosering vanwege hoge absorptie
 • Gepatenteerde formule
 • Mitochondriën-specifiek antioxidant
 • Met chroompicolinaat, zink, aminozuurchelaat en kaneel-extract
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
mito-01-B
EUR  70,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® Bloedsuiker – Mitoquinol Mesylaat

MitoQ® is een revolutionair, gepatenteerd antioxidant dat specifiek werkzaam is ter optimalisatie van de mitochondriën in onze cellen. Het molecuul ondersteunt een normale bloedsuikerspiegel en heeft een gunstige invloed op het metabolisme.

MitoQ® Bloedsuiker

MitoQ® Bloedsuiker bestaat uit Mitoquinol Mesylaat en een aanvullende combinatie van chroompicolinaat, zink, aminozuurchelaat en extract van kaneelbast. In deze samenstelling worden alleen de beste ingrediënten gebruikt die elkaar op een natuurlijke manier aanvullen.

Chroom voor de bloedsuikerspiegel

MitoQ® Bloedsuiker – Mitoquinol Mesylaat bevat onder andere chromium en zink, beiden met een wetenschappelijk bewezen werking die gunstig is voor een normale bloedsuikerspiegel. Chromium of chroom draagt bij tot de instandhouding van een normaal bloedsuikergehalte. Chroom is noodzakelijk voor een goede verloop van de stofwisseling van vetten en koolhydraten en in studies is gedemonstreerd dat het een positief effect heeft op de activiteit van insulinereceptoren. Daardoor is er minder insuline nodig om glucose in de cel te transporteren.

Zink beschermt bètacellen

Zink draagt bij tot een normaal koolhydraatmetabolisme. Het ondersteunt de normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten en beschermt bovendien de cellen tegen oxidatieve schade. Mensen met suikerziekte hebben een tekort aan bètacellen in de alvleesklier. Zink beschermt deze bètacellen tegen beschadiging door vrije radicalen en auto-immuun processen.

Ondersteun de mitochondriën van je cellen

Mitochondriën zijn celdeeltjes die een belangrijke rol spelen bij onder meer het reguleren van calcium, celspecialisatie, celgroei en celdood. Omdat hier ook de verbrandingsprocessen plaatsvinden van onze stofwisseling, worden ze ook vaak omschreven als de energiecentrales van het menselijke lichaam. Als bijproduct van deze energieproductie ontstaan echter ook vrije radicalen, waar de mitochondriën continu aan blootgesteld worden. De mitochondriën werken hard om de vrije radicalen in balans te houden. Dit doen ze onder andere door Co-enzym Q10 aan te maken.

Hoe werkt Mitoquinol Mesylaat?

Onder invloed van bepaalde leefstijl factoren en naarmate men ouder wordt, dalen de CoQ10 concentraties in onze cellen. MitoQ® bevat het antioxidant Mitoquinol Mesylaat: een verkorte en positief geladen versie van CoQ10. MitoQ® is daardoor klein genoeg om het mitochondriale membraan te passeren en de negatief geladen mitochondriën trekken het vervolgens actief naar binnen, precies zoals twee magnetisch geladen polen elkaar aantrekken. Deze unieke eigenschappen maken MitoQ® zo effectief dat de dosis tot een tiende kan worden verlaagd en er toch nog honderd keer zoveel CoQ10 rechtstreeks in de mitochondriën aankomt!

Voordelen:

 • MitoQ® Bloedsuiker optimaliseert de mitochondriën
 • MitoQ® is het enige product ter wereld die de kracht van MitoQ met chroompicolinaat, zink aminozuurchelaat en kaneel extract combineert
 • MitoQ is tot wel 847 effectiever dan andere CoQ10 supplementen
 • Draagt bij aan een normale bloedsuikerregulatie
 • Beschermt de cellen tegen oxidatieve schade (vrije radicalen)
 • Voorkomt hongergevoel doordat het de bloedsuikerspiegel normaal houdt

Wat is er zo bijzonder aan Mitoquinol Mesylaat?

MitoQ is de merknaam voor de stof Mitoquinol Mesylaat. Het grote verschil tussen gewone CoQ10 en MitoQ is de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation aan de moleculaire structuur van CoQ10. Dit positief geladen deeltje maakt de CoQ10 olieachtig (hydrofoob) waardoor het gemakkelijk de celmembranen kan passeren. Dit zorgt ervoor dat MitoQ selectief en effectief opstapelt in de mitochondriën. Andere antioxidanten doen dit niet zo specifiek en worden daarentegen gelijk verspreid door de gehele cel en hun celonderdelen.

5 redenen waarom MitoQ® superieur is aan andere CoQ10:

 • MitoQ® is in tegenstelling tot CoQ10 oplosbaar in water, en heeft daardoor een uitstekende absorptie met hoge biologische beschikbaarheid
 • Bijna alle MitoQ®-moleculen worden snel, goed en specifiek opgenomen in de mitochondriën door een actief proces
 • MitoQ® vereist zeer kleine doseringen vanwege de hoge absorptie, slechts 10 mg per dag is al voldoende
 • MitoQ® hoeft niet te worden ingenomen met voedsel
 • In tegenstelling tot CoQ10 bereikt MitoQ® zeer snel piekconcentraties in het lichaam

De evolutie van mitochondriën

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotische samenwerking aangegaan met onze cellen die vandaag de dag nog stand houdt. Ze voorzien cellen van een bijna ongelimiteerde hoeveelheid energie en reguleren aspecten van het functioneren van cellen en het organisme. Dit is de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde.

Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Ze zijn de energiecentrales van de cel en hebben twee membranen, maar ook hun eigen genoom. Wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes werken, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ®

De missie en visie van MitoQ wordt perfect samengevat in de volgende quote van de oud-Griekse geneesheer Herophilus: “Wanneer gezondheid afwezig is, kan wijsheid zich niet openbaren, kan kunst zich niet manifesteren, kan kracht niet vechten, wordt rijkdom nutteloos en kan intelligentie niet worden toegepast.” MitoQ is de aangepaste versie van CoQ10, waardoor de stof mitochondriën-specifiek kan werken.

MitoQ werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die in en op de mitochondriën werkten. Ruim tien jaar, vijftig miljoen dollar aan onderzoek en 200 publicaties verder, is dit gepatenteerde supplement nu beschikbaar voor iedereen. Er zijn zeven verschillende MitoQ formuleringen voor intern gebruik. Daarnaast biedt MitoQ ook een serie crèmes voor op de huid.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® Bloedsuiker – Specifieke formulering voor het bloed
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem twee capsules in de ochtend.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
2 capsules
Ingrediënten per dosering

10 mg MitoQ (mitoquinolmesylaat) , 500 mcg chroom (als chroompicolinaat), 14 mg zink (als zink-aminozuurchelaat), 200 mg kaneel (Cinnamomum cassia) extract (schors) (equivalent 2400 mg kaneelschors droog). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Tapiocazetmeel, Microkristallijne cellulose, Hypromellose, Maltodextrine, Silica - colloïdaal watervrij, gezuiverd water, Carrageen, Kaliumacetaat.

Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Andere klanten bekeken ook: