MitoQ® - Bloedsuiker
EUR  76,45

MitoQ® - Bloedsuiker

Van: MitoQ
 • Koop 3 voor EUR  63,86 en bespaar 16%
 • Categorieën: Bloedsuikerspiegel & CoQ10
 • Gepatenteerde formule met MitoQ®
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Bevat zink, chroom & kaneel-extract
 • Zorgt mede voor een normale bloedsuikerspiegel*1
 • Draagt bij aan celvernieuwing*2
 • Celbeschermend*2
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
MITO-01-B
EUR  76,45
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® - Bloedsuiker - Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is een revolutionair co-enzym Q10 supplement met het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat als belangrijkste ingrediënt. Mitoquinol Mesylaat is ontwikkeld door MitoQ® op basis van jarenlang onderzoek en is een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze stof wordt in dit product gecombineerd met chroom, dat helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden en dat de normale stofwisseling ondersteunt en met zink, dat een antioxidatieve werking heeft en bijdraagt aan het proces van celvernieuwing. Er is ook een extract van kaneelbast toegevoegd, dat helpt bij het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel*3.

Wat is Co-enzym Q10?

Organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals hart, alvleesklier, lever, nieren, immuunsysteem, zenuwstelsel en spieren, hebben een hoger gehalte aan co-enzym Q10, al komt de stof van nature in al onze lichaamscellen voor. Feitelijk is co-enzym Q10 een vitamine-achtige stof, die voor het eerst werd ontdekt door dr. Frederick Crane in 1957. Hij wist de stof te isoleren uit de mitochondriën van een runderhart. De letter ‘Q’ in co-enzym Q10 komt van het Engelse woord ‘ubiquitous’ dat ‘alomtegenwoordig’ betekent. Een toepasselijke naam, want Q10 zit werkelijk overal in: van onze haren tot onze teennagels. Diverse soorten orgaanvlees, zoals lever, niertjes en kalfszwezerik, zijn een goede bron van Q10. Ook in volkoren graanproducten, gevogelte, pinda’s, noten, spinazie, broccoli en vette vis zijn echter kleine hoeveelheden van dit co-enzym te vinden.

Over Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is de merknaam van Mitoquinol Mesylaat, het unieke en veelgeprezen bestanddeel van de MitoQ®-producten dat inmiddels wereldwijd bekendheid heeft vergaard. Mitoquinol Mesylaat is een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10, die werd ontwikkeld door de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation - tetrafenylfosfonium - aan de moleculaire structuur van co-enzym Q10. Door deze koppeling van CoQ10 met een positief geladen ion, kan het namelijk celmembranen passeren. Deze bijzondere, gepatenteerde techniek combineert zo de gereduceerde, actieve vorm van co-enzym Q10, ubiquinol genaamd, met de tetrafenylfosfoniumgroep tot een optimaal ontwikkeld product.

Voordelen:

 • MitoQ® Blood Sugar is optimaal ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen
 • Bevat het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat, een revolutionaire variant van co-enzym Q10
 • Chroom draagt bij tot de instandhouding van een normaal bloedsuikergehalte
 • Zink ondersteunt een normaal koolhydraatmetabolisme en heeft een oxidatieve werking
 • Kaneel helpt bij het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel*3
 • MitoQ® verricht al jarenlang onderzoek naar CoQ10 voor het samenstellen van haar producten
 • MitoQ® Blood Sugar hoeft niet te worden ingenomen met voedsel

Mineralen voor de bloedsuikerspiegel

MitoQ® Bloedsuiker – Mitoquinol Mesylaat bevat onder andere chroom en zink, beiden zijn gunstig voor een normale bloedsuikerspiegel. Chromium of chroom draagt bij aan de instandhouding van een normaal bloedsuikergehalte en aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Zink draagt bij tot een normaal koolhydraatmetabolisme, ondersteunt de normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten en beschermt bovendien de cellen tegen oxidatieve schade. 

Over MitoQ®

MitoQ® is een klein, gepassioneerd team dat vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld actief is en zich bezighoudt met de ontwikkeling en verspreiding MitoQ®. Dit door het bedrijf gepatenteerde molecuul heeft een unieke aanpassing, waardoor het optimaal is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de meest actieve vorm van co-enzym Q10 kan leveren. MitoQ, ofwel mitoquinol, werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die invloed uitoefenen op de mitochondriën. Ruim tien jaar, vijftig miljoen dollar aan onderzoek en 200 publicaties verder, is dit gepatenteerde supplement nu beschikbaar voor iedereen. Naast de verschillende MitoQ formuleringen in de vorm van capsules, biedt MitoQ ook een serie crèmes.

*1 Chroom zorgt mede voor een normale bloedsuikerspiegel
*2 Zink draagt bij aan celvernieuwing en werkt celbeschermend
*3 Gezondheidsclaim is in afwachting van toelating door de Europese Commissie (EFSA)

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Bloedsuiker
Art.nr.
MITO-01-B
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem twee capsules in de ochtend.

Ingrediënten per dosering

14 mg zink (als zink-aminozuurchelaat) 140% *, 500 mcg chroom (als chroompicolinaat) 1250% *, 200 mg kaneel (Cinnamomum cassia) extract (schors) (equivalent aan 2400 mg kaneelschors droog), 10 mg MitoQ® (mitoquinolmesylaat).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Tapiocazetmeel, microkristallijne cellulose, hypromellose, maltodextrine, silica - colloïdaal watervrij, gezuiverd water, carrageen, kaliumacetaat.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Bloedsuiker
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: