MitoQ® Hart - Specifieke formulering voor het hart
EUR  70,95

MitoQ® Hart - Specifieke formulering voor het hart

Van: MitoQ
 • Koop 3 voor EUR  63,86 en bespaar 10%
 • Tot 847 effectiever dan andere CoQ10 supplementen
 • Kleine dosering vanwege hoge absorptie
 • Derde generatie gepatenteerde CoQ10 formule
 • Specifiek voor het hart, goed voor de spieren
 • Combineert MitoQ met magnesium, L-Carnitine en vitamine D3
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
mito-01-A
EUR  70,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® Hart – Mitoquinol Mesylaat specifiek voor het hart

Net zoals fitheid belangrijk is voor de kwaliteit en duur van een mensenleven, is de fitheid van de mitochondriën in onze lichaamscellen belangrijk voor het functioneren ervan. Mitochondriën zijn ook wel de ‘krachtcentrales’ van nagenoeg iedere lichaamscel en ze vervullen een belangrijke rol: energie genereren vanuit onze voeding en de zuurstof die we inademen.

Speciaal voor het hart

Het hart is één van de organen met de meeste mitochondriën. Het hart is een sterke spier die steeds samentrekt en weer ontspant en zo het bloed door het lichaam pompt. De cellen in het hart hebben veel energie nodig om hun vitale functie op een goede manier te volbrengen. MitoQ is een baanbrekende en nieuwe soort antioxidant die de werking van de mitochondriën optimaliseert en daarmee bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme. MitoQ® Hart bevat tevens magnesium, L-Carnitine en vitamine D3. Magnesium staat erom bekend dat het onder meer bijdraagt aan de normale werking van de spieren, een normaal energieleverend metabolisme en dat het een rol speelt in het celdelingsproces. Ook vitamine D draagt bij aan een normale werking van de spieren.

De werking van mitochondriën

MitoQ® is dus werkzaam in de mitochondriën. Mitochondriën maken ATP (adenosine trifosfaat) aan uit het voedsel dat we eten en de zuurstof die we inademen. Hierdoor krijgen onze cellen de energie die ze nodig hebben. Maar mitochondriën zijn ook kwetsbaar en staan continu bloot aan vrije radicalen, die als bijproduct van de energieproductie ontstaan. In een orgaan als het hart, waar zich zoveel mitochondriën bevinden, is de productie van vrije radicalen dan ook hoog. Vrije radicalen brengen schade toe aan de energie genererende membranen van de mitochondriën.

Wat doet Mitoquinol Mesylaat?

Mitochondriën werken hard om de vrije radicalen in de cel in balans te houden. Dit doen ze onder andere door Co-enzym Q10 aan te maken. De CoQ10 concentraties in onze cellen dalen onder invloed van bepaalde leefstijl factoren en naarmate men ouder wordt. MitoQ® bevat het antioxidant Mitoquinol Mesylaat. Het is de verkorte en positief geladen versie van CoQ10. MitoQ® is daardoor klein genoeg om het mitochondriale membraan te passeren en het wordt actief door de negatief geladen mitochondriën naar binnen getrokken - net zoals tegenovergestelde polen van een magneet elkaar aantrekken. Deze unieke eigenschappen maken MitoQ® zo effectief dat de dosis tot een tiende kan worden verlaagd en er toch nog honderd keer zoveel CoQ10 rechtstreeks in de mitochondriën aankomt!

Voordelen:

 • MitoQ® is het enige product ter wereld dat de kracht van MitoQ® met magnesium, L-Carnitine en vitamine D3 combineert!
 • MitoQ is tot wel 847 effectiever dan andere CoQ10 supplementen
 • Magnesium bevordert de energiestofwisseling en heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid
 • L-Carnitine is een aminozuur dat van nature voorkomt in ons lichaam
 • Vitamine D3 draagt bij aan het proces van celdeling en speelt een rol bij het behoud van een normale spierfunctie, zoals die van het hart
 • MitoQ® wordt honderden malen effectiever geabsorbeerd door het lichaam dan andere CoQ10 supplementen

Ruim 800 keer effectiever

MitoQ is het eerste molecuul is dat zo mitochondriën-specifiek werkt. Met een kracht die 847 effectiever is dan andere CoQ supplementen zoals bijvoorbeeld ubiquinon, CoQ10 of ubiquinol, is MitoQ vandaag de dag de meest effectieve keuze. Het onderscheid tussen gewone CoQ10 en MitoQ zit hem met name in de toevoeging van een vetoplosbaar (lipofiel) positief geladen deeltje (kation) aan de moleculaire structuur van CoQ10. De CoQ10 wordt hierdoor voldoende “olieachtig” (hydrofoob), waardoor het gemakkelijk door de celmembranen kan passeren en MitoQ selectief en ruimschoots kan worden verzameld in de mitochondriën. Andere antioxidanten doen dit niet zo specifiek en worden daarentegen gelijk verspreid door de gehele cel en hun cel-onderdelen.

5 redenen waarom MitoQ® superieur is aan andere CoQ10:

 • MitoQ® is in tegenstelling tot CoQ10 oplosbaar in water, en heeft daardoor een uitstekende absorptie met hoge biologische beschikbaarheid
 • Bijna alle MitoQ®-moleculen worden snel, goed en specifiek opgenomen in de mitochondriën door een actief proces
 • MitoQ® vereist zeer kleine doseringen vanwege de hoge absorptie, slechts 10 mg per dag is al voldoende
 • MitoQ® hoeft niet te worden ingenomen met voedsel
 • In tegenstelling tot CoQ10 bereikt MitoQ® zeer snel piekconcentraties in het lichaam

Superieure antioxidant

MitoQ® is al met al een baanbrekende en nieuwe soort antioxidant omdat het selectief, specifiek en doelgericht op de mitochondriën werkt. MitoQ® levert de Mitoquinol Mesylaat direct af in de mitochondriën, waar het vrije radicalen neutraliseert. Zo wordt er bijgedragen aan een goede balans van de vrije radicalen in ons lichaam en helpt MitoQ® de werking van de cellen en hun algemene functionaliteit te optimaliseren.

De evolutie van mitochondriën

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotische samenwerking aangegaan met onze cellen die vandaag de dag nog stand houdt. Ze voorzien cellen van een bijna ongelimiteerde hoeveelheid energie en reguleren aspecten van het functioneren van cellen en het organisme. Dit is de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde.

Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Ze zijn de energiecentrales van de cel en hebben twee membranen, maar ook hun eigen genoom. Wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes werken, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ®

MitoQ® is gevestigd in Nieuw-Zeeland en houdt zich bezig met de ontwikkeling en introductie van MitoQ®, een door hen gepatenteerd molecuul waarnaar ze al ruim tien jaar onderzoek doen. Het bedrijf staat voor optimale mitochondriale gezondheid en het gepatenteerde molecuul is dan ook werkzaam in de kern van onze lichaamscellen, de mitochondriën.

MitoQ is een CoQ10-enzym dat zodanig is aangepast dat het mitochondriën-specifiek werkt. Het is het eerste molecuul ter wereld met deze aanpassing, waardoor het ruim 800 keer effectiever de vrije radicalen in de energiecentrales van het lichaam kan neutraliseren. Het product is gepatenteerd en kan dus enkel via MitoQ® Limited worden verkregen. MitoQ® is een klein, gepassioneerd team dat vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld actief is.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® Hart - Specifieke formulering voor het hart
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem twee capsules in de ochtend.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
2 capsules
Ingrediënten per dosering

10 mg Mitoquinol Mesylaat (MitoQ®)†, 300 mg L-Carnitine-L-Tartaat†, 135 mg magnesium aspartaat, 25 mcg vitamine D3 (Cholecalciferol). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, silliciumdioxide.

Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Andere klanten bekeken ook: