MitoQ® - Hart
EUR  76,45

MitoQ® - Hart

Van: MitoQ
Waardering:
100% of 100
 • Koop 3 voor EUR  63,86 en bespaar 16%
 • Categorieën: Hart & CoQ10
 • Gepatenteerde formule met MitoQ®
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Bevat Magnesium
 • Met vitamine D3 & L-carnitine
 • Goed voor de spieren*
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
MITO-01-A
EUR  76,45
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® - Hart - Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is een revolutionair co-enzym Q10 supplement met het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat als belangrijkste ingrediënt. Mitoquinol Mesylaat is ontwikkeld door MitoQ® op basis van jarenlang onderzoek en is een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze stof wordt in dit product gecombineerd met magnesium, dat goed is voor de spieren, de energiestofwisseling bevordert en bijdraagt aan fitheid, met L-carnitine en met vitamine D3, dat eveneens bijdraagt aan een normale spierwerking en het immuunsysteem ondersteunt.

Speciaal voor het hart

Het hart is een sterke spier die steeds samentrekt en weer ontspant en zo het bloed door het lichaam pompt. De cellen in het hart hebben veel energie nodig om hun vitale functie op een goede manier te kunnen volbrengen. MitoQ® Hart bevat naast Mitoquinol Mesylaat ook magnesium, L-carnitine en vitamine D3. Magnesium staat erom bekend dat het onder meer bijdraagt aan een normale spierwerking, aan een normaal energieleverend metabolisme en dat het bijdraagt aan fitheid. Ook vitamine D3 speelt een rol bij het behouden van sterke spieren en ondersteunt daarnaast het immuunsysteem. Magnesium en vitamine D3 dragen bovendien bij aan de biologische beschikbaarheid van dit supplement.

Wat is Co-enzym Q10?

Co-enzym Q10 is een vitamine-achtige stof die van nature in al onze cellen voorkomt. De letter ‘Q’ komt van het Engelse woord ‘ubiquitous’ dat ‘alomtegenwoordig’ betekent. Deze term dekt inderdaad de lading, want Q10 zit werkelijk overal in: van onze haren tot onze teennagels. De stof is in 1957 voor het eerst ontdekt door dr. Frederick Crane, die het isoleerde uit mitochondriën van een runderhart. Organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals hart, alvleesklier, lever, nieren, immuunsysteem, zenuwstelsel en spieren, hebben een hoger gehalte aan co-enzym Q10. Een goede bron van Q10 is orgaanvlees, met name lever, niertjes en kalfszwezerik. Volkoren graanproducten, gevogelte, pinda’s, noten, spinazie, broccoli en vette vis bevatten ook kleine hoeveelheden van dit co-enzym.

Voordelen:

 • MitoQ® Heart is optimaal ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen
 • Bevat het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat, een revolutionaire variant van co-enzym Q10
 • Magnesium bevordert de energiestofwisseling, draagt bij aan fitheid en draagt bij aan een normale spierwerking
 • Vitamine D3 speelt een rol bij het behouden van sterke spieren en ondersteunt het immuunsysteem
 • Magnesium en vitamine D3 dragen bij aan een normale celdeling
 • MitoQ® verricht al jarenlang onderzoek naar CoQ10 voor het samenstellen van haar producten
 • MitoQ® Heart hoeft niet te worden ingenomen met voedsel

Over Mitoquinol Mesylaat

Het unieke bestanddeel van MitoQ® is het bejubelde Mitoquinol Mesylaat: een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze variant van Q10 komt tot stand door de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation - tetrafenylfosfonium - aan de moleculaire structuur van CoQ10, wat het product zo bijzonder maakt. Door deze koppeling van co-enzym Q10 met een positief geladen ion, kan het namelijk celmembranen passeren. Het gaat hierbij dus om een gepatenteerde techniek die de gereduceerde, actieve vorm van co-enzym q10, ubiquinol genaamd, combineert met de tetrafenylfosfoniumgroep en die inmiddels wereldwijd bekend staat als MitoQ, de merknaam van Mitoquinol Mesylaat.

De evolutie van mitochondriën

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotisch verbond aangegaan met onze lichaamscellen; een verbintenis die vandaag de dag nog stand houdt. Als heuse krachtcentrales voorzien ze cellen van energie en hebben ze invloed op aspecten van het functioneren van cellen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de evolutie en ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde. Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Wist je bijvoorbeeld dat ze twee membranen, maar ook hun eigen genoom hebben? En wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes functioneren, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ® 

De missie en visie van MitoQ wordt perfect samengevat in de volgende quote van de oud-Griekse wijsgeer Herophilus: “Wanneer gezondheid afwezig is, kan wijsheid zich niet openbaren, kan kunst zich niet manifesteren, kan kracht niet vechten, wordt rijkdom nutteloos en kan intelligentie niet worden toegepast.” MitoQ is de aangepaste, unieke versie van co-enzym Q10, waardoor het optimaal is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de meest actieve vorm van co-enzym Q10 kan leveren. MitoQ, ofwel mitoquinol mesylaat, werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die invloed uitoefenen op de mitochondriën. Ruim tien jaar, vijftig miljoen dollar aan onderzoek en tweehonderd publicaties verder, is dit gepatenteerde supplement nu beschikbaar voor iedereen. Er zijn verschillende MitoQ formuleringen in de vorm van capsules. Daarnaast ontwikkelde MitoQ ook een serie crèmes.

*Magnesium en vitamine D3 dragen bij aan een normale spierwerking

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Hart
Art.nr.
MITO-01-A
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem twee capsules in de ochtend.

Ingrediënten per dosering

25 mcg vitamine D3 (Cholecalciferol) 500% *, 135 mg magnesium (als magnesium aspartaat) 36% *, 300 mg L-carnitine (als L-carnitine L-tartaat), 10 mg MitoQ® (mitoquinol mesylaat).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Hypromellose, microkristallijne cellulose, siliciumdioxide, gezuiverd water, gemodificeerd voedselzetmeel, sucrose, natriumascorbaat, middellange keten triglyceride, tocoferol.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Hart
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Goed middel gebruik het nu 2 weken is het eerste middel wat mijn hart overslagen verminderd top
  Algehele beoordeling
  100%
  Betrouwbaar helemaal oke

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. is een prima middel
  Algehele beoordeling
  100%
  helemaal goed

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: