MitoQ® Lever – Specifieke formulering voor de lever
EUR  70,95

MitoQ® Lever – Specifieke formulering voor de lever

Van: MitoQ
 • Koop 3 voor EUR  63,86 en bespaar 10%
 • Tot 847 effectiever dan andere CoQ10 supplementen
 • Slechts kleine dosering vanwege hoge absorptie
 • Derde generatie gepatenteerde CoQ10 formule
 • Krachtig antioxidant voor de lever
 • Met choline bitartraat, mariadistel en selenium
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
mito-01-C
EUR  70,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® Lever – Mitoquinol Mesylaat specifiek voor de lever

MitoQ is een revolutionair, gepatenteerd antioxidant dat specifiek werkzaam is ter optimalisatie van de mitochondriën in onze cellen. Deze supplementen ondersteunen onder andere een goede werking van de lever en zijn belangrijk voor een normaal energieleverend metabolisme.

MitoQ® Lever

MitoQ Lever bestaat uit het bejubelde Mitoquinon Mesylaat en een aanvullende mix van choline bitartraat, mariadistel en selenocysteïne (seleen of selenium)..Deze supplementen voor een goede werking van de lever bevatten alleen de beste ingrediënten. Ze hebben een specifieke werking voor de lever en de mitochondriën.

Bevat seleen en siliphos

MitoQ® Lever bevat seleen. Er zijn aanwijzingen dat seleen zware metalen die het lichaam via verontreinigingen binnenkomen, minder giftig maakt. Seleen is ook van belang voor een goede weerstand, voor de ontwikkeling van de zaadcellen en voor gezond haar. De supplementen bevatten ook ‘siliphos’ in plaats van een gewoon mariadistel extract. Dit is een complex van mariadistel en fosfolipiden, waardoor de biologische beschikbaarheid tien keer hoger is.

Mitochondriën als krachtpatsers van onze cellen

Net zoals fitheid belangrijk is voor de kwaliteit en duur van een mensenleven, is de fitheid van de mitochondriën in onze lichaamscellen belangrijk voor het functioneren van de cellen. Mitochondriën worden ook wel de ‘krachtcentrales’ van nagenoeg iedere lichaamscel genoemd. Ze vervullen een belangrijke rol, omdat ze energie genereren vanuit onze voeding en de zuurstof die we inademen. Als bijproduct van deze energieproductie ontstaan echter ook vrije radicalen, waar de mitochondriën continu aan blootgesteld worden. De mitochondriën werken hard om de vrije radicalen in balans te houden. Dit doen ze onder andere door Co-enzym Q10 aan te maken.

Wat is Mitoquinol Mesylaat?

Onder invloed van bepaalde leefstijl factoren en naarmate je ouder wordt, dalen de CoQ10 concentraties in onze cellen. MitoQ® bevat het antioxidant Mitoquinol Mesylaat: een verkorte en positief geladen versie van CoQ10. MitoQ® is daardoor klein genoeg om het mitochondriale membraan te passeren en de negatief geladen mitochondriën trekken het vervolgens actief naar binnen, precies zoals twee magnetisch geladen polen elkaar aantrekken. Deze unieke eigenschappen maken MitoQ® zo effectief dat de dosis tot een tiende kan worden verlaagd en er toch nog honderd keer zoveel CoQ10 rechtstreeks in de mitochondriën aankomt!

Voordelen:

 • MitoQ is het enige product ter wereld dat de kracht van MitoQ® met choline bitartraat, mariadistel en selenium combineert
 • MitoQ® is tot wel 847 keer effectiever dan andere CoQ10 supplementen
 • Ondersteunt een normale leverfunctie
 • MitoQ® wordt honderden malen effectiever geabsorbeerd door het lichaam dan andere CoQ10 supplementen

Ruim 800 keer effectiever

MitoQ is het eerste molecuul is dat zo mitochondriën-specifiek werkt. Met een kracht die 847 effectiever is dan andere CoQ supplementen zoals bijvoorbeeld ubiquinon, CoQ10 of ubiquinol, is MitoQ vandaag de dag de meest effectieve keuze. Het onderscheid tussen gewone CoQ10 en MitoQ zit hem met name in de toevoeging van een positief geladen deeltje (kation) aan de moleculaire structuur van CoQ10. De CoQ10 kan hierdoor gemakkelijk door de celmembranen passeren, waardoor de mitochondriën MitoQ ruimschoots kunnen verzamelen. Andere antioxidanten doen dit niet zo specifiek en worden daarentegen gelijk verspreid door de gehele cel en hun cel-onderdelen.

5 redenen waarom MitoQ® superieur is aan andere CoQ10:

 • MitoQ® is in tegenstelling tot CoQ10 oplosbaar in water, en heeft daardoor een uitstekende absorptie met hoge biologische beschikbaarheid
 • Bijna alle MitoQ®-moleculen worden snel, goed en specifiek opgenomen in de mitochondriën door een actief proces
 • MitoQ® vereist zeer kleine doseringen vanwege de hoge absorptie, slechts 10 mg per dag is al voldoende
 • MitoQ® hoeft niet te worden ingenomen met voedsel
 • In tegenstelling tot CoQ10 bereikt MitoQ® zeer snel piekconcentraties in het lichaam

De evolutie van mitochondriën

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotische samenwerking aangegaan met onze cellen die vandaag de dag nog stand houdt. Ze voorzien cellen van een bijna ongelimiteerde hoeveelheid energie en reguleren aspecten van het functioneren van cellen en het organisme. Dit is de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde.

Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Ze zijn de energiecentrales van de cel en hebben twee membranen, maar ook hun eigen genoom. Wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes werken, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ®

MitoQ® is een klein, gepassioneerd team dat vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld actief is en zich bezighoudt met de ontwikkeling en verspreiding MitoQ®. Dit door hen gepatenteerde molecuul is een revolutionaire, effectieve antioxidant die specifiek werkzaam is in onze lichaamscellen, namelijk in de mitochondriën.

MitoQ wil haar kennis over gezonde mitochondriën met de wereld delen. Immers, met krachtige mitochondriën kan iedereen zijn gezondheid optimaliseren en kun je jouw energie steken in wat voor jou belangrijk is in het leven, je dromen waarmaken en je doelen bereiken. MitoQ deed al ruim tien jaar onderzoek naar haar derde generatie van CoQ10 en er zijn ruim 350 artikelen over gepubliceerd.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® Lever – Specifieke formulering voor de lever
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem twee capsules in de ochtend.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
2 capsules
Ingrediënten per dosering

10 mg MitoQuinol mesylaat †, 110 mg choline bitartraat (VitaCholine®) †, 160 mg mariadistel (Siliphos®) †, 50 mcg selenocysteine. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Tapiocazetmeel, Microkristallijne cellulose, Hypromellose, Silica-colloïdaal, Gezuiverd water, Carrageen, Pectine.

Allergenen
Soja
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Andere klanten bekeken ook: