MitoQ® - Lever
EUR  76,45

MitoQ® - Lever

Van: MitoQ
 • Koop 3 voor EUR  63,86 en bespaar 16%
 • Categorieën: Lever & CoQ10
 • Gepatenteerde formule met MitoQ®
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Met selenium, choline & mariadistel
 • Antioxidatieve werking*1
 • Goed voor de lever*2
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
MITO-01-C
EUR  76,45
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® - Lever - Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is een revolutionair Q10 supplement met het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat als belangrijkste ingrediënt. Mitoquinol Mesylaat is ontwikkeld door MitoQ® op basis van jarenlang onderzoek en is een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze stof wordt in dit product gecombineerd met selenium, dat als antioxidant beschermt tegen vrije radicalen en het immuunsysteem helpt, choline, dat een positieve invloed heeft op de lever en het gepatenteerde Mariadistel-extract Siliphos®, dat een antioxidatieve werking heeft*3 em de reinigende werking van de lever ondersteunt*3. Dit complex combineert mariadistel combineert met fosfolipiden.

Wat is Co-enzym Q10?

Co-enzym Q10 is een vitamine-achtige stof die van nature in al onze cellen voorkomt. De letter ‘Q’ komt van het Engelse woord ‘ubiquitous’ dat ‘alomtegenwoordig’ betekent. Deze term dekt inderdaad de lading, want Q10 zit werkelijk overal in: van onze haren tot onze teennagels. De stof is in 1957 voor het eerst ontdekt door dr. Frederick Crane, die het isoleerde uit mitochondriën van een runderhart. Organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals hart, alvleesklier, lever, nieren, immuunsysteem, zenuwstelsel en spieren, hebben een hoger gehalte aan co-enzym Q10. Een goede bron van Q10 is orgaanvlees, met name lever, niertjes en kalfszwezerik. Volkoren graanproducten, gevogelte, pinda’s, noten, spinazie, broccoli en vette vis bevatten ook kleine hoeveelheden van dit co-enzym.

Voordelen:

 • MitoQ® Liver is optimaal ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen
 • Bevat het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat, een revolutionaire variant van co-enzym Q10
 • MitoQ® Liver is het enige product ter wereld dat mitoquinol mesylaat met de kracht van choline, selenium en mariadistel combineert
 • Selenium beschermt als antioxidant tegen vrije radicalen en helpt het immuunsysteem
 • Choline heeft een positieve invloed op de lever
 • Het mariadistel-extract in Siliphos® ondersteunt de reinigende werking van de lever*3
 • MitoQ® verricht al jarenlang onderzoek naar CoQ10 voor het samenstellen van haar producten
 • MitoQ® Liver hoeft niet te worden ingenomen met voedsel

Over Mitoquinol Mesylaat

Het unieke bestanddeel van MitoQ® is het bejubelde Mitoquinol Mesylaat: een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze variant van Q10 komt tot stand door de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation - tetrafenylfosfonium - aan de moleculaire structuur van co-enzym Q10, wat het product zo bijzonder maakt. Door deze koppeling van co-enzym Q10 met een positief geladen ion, kan het namelijk celmembranen passeren. Het gaat hierbij dus om een gepatenteerde techniek die de gereduceerde, actieve vorm van co-enzym Q10, ubiquinol genaamd, combineert met de tetrafenylfosfoniumgroep en die inmiddels wereldwijd bekend staat als MitoQ, de merknaam van Mitoquinol Mesylaat.

De evolutie van mitochondriën 

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotisch verbond aangegaan met onze lichaamscellen; een verbintenis die vandaag de dag nog stand houdt. Als heuse krachtcentrales voorzien ze cellen van energie en hebben ze invloed op aspecten van het functioneren van cellen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de evolutie en ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde. Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Wist je bijvoorbeeld dat ze twee membranen, maar ook hun eigen genoom hebben? En wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes functioneren, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ®

MitoQ® is een in Nieuw-Zeeland gevestigd bedrijf dat zich heeft toegelegd op de ontwikkeling en introductie van MitoQ®. De missie en visie van MitoQ wordt perfect samengevat in de volgende quote van de oud-Griekse wijsgeer Herophilus: “Wanneer gezondheid afwezig is, kan wijsheid zich niet openbaren, kan kunst zich niet manifesteren, kan kracht niet vechten, wordt rijkdom nutteloos en kan intelligentie niet worden toegepast.” Het geheim en succes van MitoQ zitten in de manier waarop het gewone co-enzym Q10 is aangepast en optimaal is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Er is al ruim tien jaar onderzoek gedaan naar deze derde generatie van CoQ10. MitoQ, ofwel mitoquinol, werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die invloed uitoefenen op de mitochondriën. Omdat MitoQ een gepatenteerd molecuul is, kun je het nergens anders verkrijgen dan via MitoQ® Limited. Het kleine, maar zeer gepassioneerde team richt zich op het informeren van klanten en professionals. Vanuit Nieuw-Zeeland is MitoQ® actief over de hele wereld.

*1 Mariadistel heeft een antioxidatieve werking*3 en ondersteunt de reinigende werking van de lever*3
*2 Choline is goed voor de lever
*3 Gezondheidsclaim is in afwachting van Europese toelating 

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Lever
Art.nr.
MITO-01-C
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem twee capsules in de ochtend.

Ingrediënten per dosering

110 mg choline (VitaCholine®) (als choline bitartraat) 20% *, 50 mcg selenium (als methylselenocysteïne) 91% *, 160 mg Siliphos® Mariadistel (silybum marianum) extract (fruit) (equivalent aan 52,8 mg silybin), 10 mg MitoQ® (mitoquinol mesylaat).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Hypromellose, lecithine, microkristallijne cellulose, watervrij colloïdaal siliciumdioxide, dicalciumfosfaat, gezuiverd water, carrageen, siliciumdioxide, pectine.

Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Lever
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: