MitoQ® - Mitoquinol Mesylaat
EUR  60,95

MitoQ® - Mitoquinol Mesylaat

Van: MitoQ
Waardering:
94% of 100
 • Koop 3 voor EUR  54,86 en bespaar 10%
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Tot 847 effectiever dan andere CoQ10
 • Kleine dosering vanwege hoge absorptie
 • Gepatenteerd
 • Mitochondriën-specifiek antioxidant
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
mito-01
EUR  60,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® – Mitoquinol Mesylaat

MitoQ® – Mitoquinol Mesylaat – is een baanbrekende en nieuwe soort antioxidant omdat het selectief, specifiek en doelgericht op de mitochondriën werkt. MitoQ levert de antioxidant CoQ10 namelijk direct af in de mitochondriën, waar het vrije radicalen neutraliseert. Het molecuul speelt een belangrijke rol in de energieproductie van de cellen en is een antioxidant.

Mitochondriën als energiecentrales

Mitochondriën zijn celonderdelen die een belangrijke rol spelen bij onder meer het reguleren van calcium, celspecialisatie, celgroei en celdood. Omdat hier ook de verbrandingsprocessen plaatsvinden van onze stofwisseling, worden ze ook vaak omschreven als de energiecentrales van het menselijke lichaam.

CoQ10 houdt je lichaam in balans

Mitochondriën zijn echte energiefabriekjes. Ze zijn echter ook kwetsbaar en gemakkelijk te beschadigen. Verstoringen van hun processen - door bijvoorbeeld vervuiling, voeding en levensstijl - leiden tot een hogere productie van vrije radicalen. De mitochondriën werken hard om de vrije radicalen in balans te houden. Dit doen ze onder andere door Co-enzym Q10 aan te maken.

Hoe werkt Mitoquinol Mesylaat?

MitoQ® bevat het antioxidant Mitoquinol Mesylaat: een verkorte en positief geladen versie van CoQ10. MitoQ® is daardoor klein genoeg om het mitochondriale membraan te passeren en de negatief geladen mitochondriën trekken het vervolgens actief naar binnen, net zoals twee magnetisch geladen polen elkaar aantrekken. Deze unieke eigenschappen maken MitoQ® zo effectief dat de dosis tot een tiende kan worden verlaagd en er toch nog honderd keer zoveel CoQ10 rechtstreeks in de mitochondriën aankomt!

Voordelen:

 • MitoQ® optimaliseert de mitochondriën
 • MitoQ® is tot wel 847 effectiever dan andere CoQ10 supplementen
 • Draagt bij aan een normale energiehuishouding
 • Beschermt de cellen tegen oxidatieve schade (vrije radicalen)

Waarom is Mitoquinol Mesylaat zo bijzonder?

MitoQ is de merknaam voor de stof Mitoquinol Mesylaat. Het grote verschil tussen gewone CoQ10 en MitoQ is de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation aan de moleculaire structuur van CoQ10. Dit positief geladen deeltje maakt de CoQ10 olieachtig (hydrofoob) waardoor het gemakkelijk de celmembranen kan passeren. Dit zorgt ervoor dat MitoQ selectief en effectief opstapelt in de mitochondriën. Andere antioxidanten doen dit niet zo specifiek en worden daarentegen gelijk verspreid door de gehele cel en hun celonderdelen.

5 redenen waarom MitoQ® superieur is aan andere CoQ10:

 • MitoQ® is wateroplosbaar 
 • Uitstekende absorptie met hoge biologische beschikbaarheid
 • Snelle en specifieke mitochondriële opname door een actief proces
 • Zeer kleine doseringen vereist vanwege de hoge absorptie
 • 10 mg per dag is al voldoende
 • MitoQ® hoeft niet te worden ingenomen met voedsel
 • MitoQ® bereikt zeer snel piekconcentraties in het lichaam

De evolutie van mitochondriën

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotische samenwerking aangegaan met alle lichaamscellen die vandaag de dag nog stand houdt. Ze voorzien cellen van een bijna ongelimiteerde hoeveelheid energie en reguleren aspecten van het functioneren van cellen en het organisme. Dit is de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde.

Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Ze zijn de energiecentrales van de cel en hebben twee membranen, maar ook hun eigen genoom. Wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes werken, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ®

MitoQ® is een in Nieuw-Zeeland gevestigd bedrijf dat gaat voor mitochondriale gezondheid en zich heeft toegelegd op de ontwikkeling en introductie van MitoQ®. De missie en visie van MitoQ wordt perfect samengevat in de volgende quote van de oud-Griekse geneesheer Herophilus: ‘Wanneer gezondheid afwezig is, kan wijsheid zich niet openbaren, kan kunst zich niet manifesteren, kan kracht niet vechten, wordt rijkdom nutteloos en kan intelligentie niet worden toegepast.’

Het geheim en succes van MitoQ zit hem in de manier waarop het gewone CoQ10-enzym is aangepast en mitochondriën-specifiek wordt. Er is al ruim 10 jaar onderzoek gedaan naar deze derde generatie van CoQ10. Omdat MitoQ een gepatenteerd molecuul is, kan je het nergens anders verkrijgen dan via MitoQ® Limited. Het kleine, maar zeer gepassioneerde team richt zich op het informeren van klanten en professionals. Vanuit Nieuw-Zeeland is MitoQ® actief over de hele wereld.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Mitoquinol Mesylaat
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem twee capsules in de ochtend.

Ingrediënten per dosering

10 mg Mitoquinol Mesylaat (MitoQ®).

Overige Ingrediënten

Tapiocazetmeel, microkristallijne cellulose, hypromellose, watervrij colloïdaal siliciumdioxide, gezuiverd water, carrageen, pectine.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Mitoquinol Mesylaat
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Goed Product maar schaamteloze verpakking
  Algehele beoordeling
  60%
  Mitoq is een goed product maar ik heb vandaag de Mitoq ontvangen in een nieuwe verpakking en ik lijd aan een plaatsvervangende schaamte. De verpakking is veranderd. Die 60 stuks zaten al in een veeeel te grote pot maar deze pot is nu nog vele malen groter geworden zonder dat de inhoud is vermeerderd. Ik schaam me diep dat ik een product koop dat een zo’n grote verspillende verpakking heeft.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. De beste!
  Algehele beoordeling
  100%
  Van alle Q10 producten is dit toch wel de allerbeste! Hij is wat prijzig, maar daar krijg je dan ook een super product en energie voor terug. Ik kan het iedereen aanraden.

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. Het werkt!
  Algehele beoordeling
  100%
  Dit is het eerste supplement van alles wat ik ooit gekocht heb, wat echt werkt. Binnen een week had ik geen last meer van koude handen en voeten, mijn stemming is er met sprongen op vooruit gegaan en ik ben veel minder gespannen en angstig. Veel meer energie en uithoudingsvermogen. Ook 'onder de gordel' is de verbeterde bloedsomloop goed te merken. Ik slik het nu drie weken en ik ga er zeker mee door!
  Ik kwam dit middel tegen op de website van ergogenics die een korte medische studie hierover publiceerde.

  Gereviewd door

  Gepost op

 4. Werkt boven verwachting
  Algehele beoordeling
  100%
  Een zeer goed middel. Geeft meer energie en ik voel me er stukken beter door. Een aanrader!

  Gereviewd door

  Gepost op

 5. Boven verwachting!
  Algehele beoordeling
  100%
  Geen vermoeidheid meer en ik ben alerter gedurende de dag. Het werkt heel goed en zelf boven verwachting

  Gereviewd door

  Gepost op

Toon meer reviews

Andere klanten bekeken ook: