MitoQ® - Mitoquinol Mesylaat

Van: MitoQ
Waardering:
96% of 100
 • Koop 3 voor EUR  54,86 en bespaar 16%
 • CoQ10
 • Formule met MitoQ®
 • Gepatenteerd
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Actieve vorm van CoQ10
 • Geschikt voor vegetariërs
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
MITO-01
EUR  65,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® – Mitoquinol Mesylaat 

MitoQ is een revolutionair CoQ10 supplement dat is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het product bevat 10 mg van het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat per dosis. Mitoquinol Mesylaat is ontwikkeld door MitoQ® op basis van jarenlang onderzoek en is een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. De unieke eigenschappen zorgen ervoor dat de dosis van MitoQ® tot een tiende kan worden verlaagd.

Wat is Co-enzym Q10?

Organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals hart, alvleesklier, lever, nieren, immuunsysteem, zenuwstelsel en spieren, hebben een hoger gehalte aan co-enzym Q10, al komt de stof van nature in al onze lichaamscellen voor. Feitelijk is co-enzym Q10 een vitamine-achtige stof, die voor het eerst werd ontdekt door dr. Frederick Crane in 1957. Hij wist de stof te isoleren uit de mitochondriën van een runderhart. De letter ‘Q’ in co-enzym Q10 komt van het Engelse woord ‘ubiquitous’ dat ‘alomtegenwoordig’ betekent. Een toepasselijke naam, want Q10 zit werkelijk overal in: van onze haren tot onze teennagels. Diverse soorten orgaanvlees, zoals lever, niertjes en kalfszwezerik, zijn een goede bron van Q10. Ook in volkoren graanproducten, gevogelte, pinda’s, noten, spinazie, broccoli en vette vis zijn echter kleine hoeveelheden van dit co-enzym te vinden.

Voordelen:

 • MitoQ® - Mitoquinol Mesylaat is optimaal ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen
 • Bevat het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat, een revolutionaire variant van co-enzym Q10
 • MitoQ® verricht al jarenlang onderzoek naar CoQ10 voor het samenstellen van haar producten
 • De unieke eigenschappen van het product zorgen ervoor dat de dosis tot een tiende kan worden verlaagd
 • MitoQ® - Mitoquinol Mesylaat hoeft niet te worden ingenomen met voedsel

Over Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is de merknaam van Mitoquinol Mesylaat, het unieke en veelgeprezen bestanddeel van de MitoQ®-producten dat inmiddels wereldwijd bekendheid heeft vergaard. Mitoquinol Mesylaat is een verkorte en positief geladen versie van CoQ10, die werd ontwikkeld door de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation - tetrafenylfosfonium - aan de moleculaire structuur van CoQ10. Door deze koppeling van CoQ10 met een positief geladen ion, kan het namelijk celmembranen passeren. Deze bijzondere, gepatenteerde techniek combineert zo de gereduceerde, actieve vorm van CoQ10,ubiquinol genaamd, met de tetrafenylfosfoniumgroep tot een optimaal ontwikkeld product.

De evolutie van mitochondriën 

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotisch verbond aangegaan met onze lichaamscellen; een verbintenis die vandaag de dag nog stand houdt. Als heuse krachtcentrales voorzien ze cellen van energie en hebben ze invloed op aspecten van het functioneren van cellen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de evolutie en ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde. Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Wist je bijvoorbeeld dat ze twee membranen, maar ook hun eigen genoom hebben? En wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes functioneren, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ®

MitoQ® is gevestigd in Nieuw-Zeeland en houdt zich bezig met de ontwikkeling en introductie van MitoQ®, een door hen gepatenteerd molecuul waarnaar ze al ruim tien jaar onderzoek doen. Het geheim en succes van MitoQ zit ‘m in een unieke aanpassing en optimale ontwikkeling volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is het eerste molecuul ter wereld met deze aanpassing, die erop is gericht om de meest actieve vorm van co-enzym Q10 te leveren. MitoQ, ofwel mitoquinol, werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die invloed uitoefenen op de mitochondriën. Het product is gepatenteerd en kan dus enkel via MitoQ® Limited worden verkregen. MitoQ® is een klein, gepassioneerd team dat vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld actief is. Naast de verschillende MitoQ formuleringen in de vorm van capsules, heeft MitoQ ook een serie crèmes ontwikkeld.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Mitoquinol Mesylaat
Art.nr.
MITO-01
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem twee capsules in de ochtend.

Ingrediënten per dosering

10 mg Mitoquinol Mesylaat (MitoQ®).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Tapiocazetmeel, microkristallijne cellulose, hypromellose, watervrij colloïdaal siliciumdioxide, gezuiverd water, carrageen, pectine.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Mitoquinol Mesylaat
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Nav. wetenschappelijke studie besteld. ben benieuwd!
  Algehele beoordeling
  100%
  https://www.stemcellcenter.lu.se/article/novel-approach-identifies-young-stem-cells-in-old-mice?fbclid=IwAR3lar1kubBVIe-cWbq-yf2ZIlj2GFzIQqjJR1X_o9K8mrRxV3iVxuij6ww

  en de link naar het artikel zelf:

  https://www.cell.com/cell-stem-cell/fulltext/S1934-5909(20)30493-8#%20

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Goeie antioxidant
  Algehele beoordeling
  100%
  Deze vorm van q10 komt precies op de plek waar je het wilt.
  Voelt goed, om op deze manier aan je gezondheid te werken.

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. Goed Product maar schaamteloze verpakking
  Algehele beoordeling
  60%
  Mitoq is een goed product maar ik heb vandaag de Mitoq ontvangen in een nieuwe verpakking en ik lijd aan een plaatsvervangende schaamte. De verpakking is veranderd. Die 60 stuks zaten al in een veeeel te grote pot maar deze pot is nu nog vele malen groter geworden zonder dat de inhoud is vermeerderd. Ik schaam me diep dat ik een product koop dat een zo’n grote verspillende verpakking heeft.

  Gereviewd door

  Gepost op

 4. De beste!
  Algehele beoordeling
  100%
  Van alle Q10 producten is dit toch wel de allerbeste! Hij is wat prijzig, maar daar krijg je dan ook een super product en energie voor terug. Ik kan het iedereen aanraden.

  Gereviewd door

  Gepost op

 5. Het werkt!
  Algehele beoordeling
  100%
  Dit is het eerste supplement van alles wat ik ooit gekocht heb, wat echt werkt. Binnen een week had ik geen last meer van koude handen en voeten, mijn stemming is er met sprongen op vooruit gegaan en ik ben veel minder gespannen en angstig. Veel meer energie en uithoudingsvermogen. Ook 'onder de gordel' is de verbeterde bloedsomloop goed te merken. Ik slik het nu drie weken en ik ga er zeker mee door!
  Ik kwam dit middel tegen op de website van ergogenics die een korte medische studie hierover publiceerde.

  Gereviewd door

  Gepost op

Toon meer reviews