MitoQ® - Gewricht
EUR  81,95

MitoQ® - Gewricht van MitoQ bij Ergomax

Van: MitoQ
Waardering:
100% of 100
 • Koop 3 voor EUR  73,76 en bespaar 10%
 • Gewrichten & CoQ10
 • Formule met MitoQ®
 • Gepatenteerd
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Met groenlipmossel-extract
 • Uniek product
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
mito-01-D
EUR  81,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® - Gewricht - Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is een revolutionair CoQ10 supplement met het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat als belangrijkste ingrediënt. Mitoquinol Mesylaat is ontwikkeld door MitoQ® op basis van jarenlang onderzoek en is een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze stof wordt in dit product gecombineerd met een olie-extract van groenlipmossel. Er wordt veel onderzoek gedaan naar de gezondheidseffecten van groenlipmossel. Er zijn aanwijzingen dat groenlipmossel bijdraagt aan soepele gewrichten, maar er is meer wetenschappelijk onderzoek nodig om dit effect te bewijzen.

Voordelen:

 • MitoQ® Joint is optimaal ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen
 • Bevat het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat, een revolutionaire variant van co-enzym Q10
 • MitoQ® Joint is het enige product ter wereld dat mitoquinol mesylaat combineert met de kracht van groenlipmosselextract uit Nieuw-Zeeland
 • MitoQ® verricht al jarenlang onderzoek naar CoQ10 voor het samenstellen van haar producten
 • MitoQ® Joint hoeft niet te worden ingenomen met voedsel

Wat is Co-enzym Q10?

Organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals hart, alvleesklier, lever, nieren, immuunsysteem, zenuwstelsel en spieren, hebben een hoger gehalte aan co-enzym Q10, al komt de stof van nature in al onze lichaamscellen voor. Feitelijk is co-enzym Q10 een vitamine-achtige stof, die voor het eerst werd ontdekt door dr. Frederick Crane in 1957. Hij wist de stof te isoleren uit de mitochondriën van een runderhart. De letter ‘Q’ in co-enzym Q10 komt van het Engelse woord ‘ubiquitous’ dat ‘alomtegenwoordig’ betekent. Een toepasselijke naam, want Q10 zit werkelijk overal in: van onze haren tot onze teennagels. Diverse soorten orgaanvlees, zoals lever, niertjes en kalfszwezerik, zijn een goede bron van Q10. Ook in volkoren graanproducten, gevogelte, pinda’s, noten, spinazie, broccoli en vette vis zijn echter kleine hoeveelheden van dit co-enzym te vinden.

Over Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is de merknaam van Mitoquinol Mesylaat, het unieke en veelgeprezen bestanddeel van de MitoQ®-producten dat inmiddels wereldwijd bekendheid heeft vergaard. Mitoquinol Mesylaat is een verkorte en positief geladen versie van CoQ10, die werd ontwikkeld door de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation - tetraphenylphosphonium - aan de moleculaire structuur van CoQ10. Door deze koppeling van CoQ10 met een positief geladen ion, kan het namelijk celmembranen passeren. Deze bijzondere, gepatenteerde techniek combineert zo de gereduceerde, actieve vorm van CoQ10, ubiquinol genaamd, met de tetraphenylphosphoniumgroep tot een optimaal ontwikkeld product.

Groenlipmosselextract en MitoQ

Er worden steeds meer unieke eigenschappen ontdekt van producten die uit de zee afkomstig zijn. Een zeer interessante ontdekking is de groenlipmossel. MitoQ® Gewricht is het enige product ter wereld dat mitoquinol, de derde generatie van het gepatenteerde co-enzym Q10, combineert met een olie-extract van groenlipmossel. De gezuiverde en geconcentreerde vetzuren uit groenlipmossel worden aan de hand van een zorgvuldig productieproces gewonnen uit Nieuw-Zeelandse mosselen (Perna Canaliculus).

Geschiedenis van groenlipmossel

De inheemse Maori uit Nieuw-Zeeland consumeren al honderden jaren groenlipmosselen als een standaard voedselbron. Zij claimen zelf dat dit altijd de sleutel is geweest voor hun goede gezondheid. In 1960 kwamen Westerse onderzoekers de groenlipmossel op het spoor, omdat er grootschalig werd gezocht naar natuurlijke moleculen uit de zee. Sindsdien is het fysiologisch effect van de groenlipmossel uitgebreid in kaart gebracht, net zoals alle natuurlijke componenten die in de extracten van groenlipmossel aanwezig zijn.

Over MitoQ® 

MitoQ® is gevestigd in Nieuw-Zeeland en houdt zich bezig met de ontwikkeling en introductie van MitoQ®, een door hen gepatenteerd molecuul waarnaar ze al ruim tien jaar onderzoek doen. Het geheim en succes van MitoQ zit ‘m in een unieke aanpassing en optimale ontwikkeling volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is het eerste molecuul ter wereld met deze aanpassing, die erop is gericht om de meest actieve vorm van co-enzym Q10 te leveren. MitoQ, ofwel mitoquinol, werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die invloed uitoefenen op de mitochondriën. Het product is gepatenteerd en kan dus enkel via MitoQ® Limited worden verkregen. MitoQ® is een klein, gepassioneerd team dat vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld actief is. Naast de verschillende MitoQ formuleringen in de vorm van capsules, heeft MitoQ ook een serie crèmes ontwikkeld.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Gewricht
Merk
MitoQ
Inhoud
60 softgels
Gebruiksaanwijzing

Neem twee softgels in de ochtend.

Ingrediënten per dosering

100 mg groenlipmossel olie uit Nieuw-Zeeland (perna canaliculus), 10 mg MitoQ® (mitoquinol mesylaat).

Overige Ingrediënten

Lijnzaadolie, gelatine, glycerol, bijenwas, kleur toegevoegd, gezuiverd water, d-alfa-tocoferol, titaniumdioxide.

Allergenen
Schaaldieren of Weekdieren
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Gewricht
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Werkt
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik heb al langere tijd erg veel last van mijn knie, zeker nadat ik aan de menicus geopereerd werd. Van alles geprobeerd ,want sport is mijn grote hobby en ik dacht dat ook wandelen erg moeilijk zou zijn, gelet op de pijn.
  Dit preparaat heeft me echt geholpen, ik durf het eigenlijk niet goed te schrijven, bang dat de pijn weer terug komt. Ik denk dat het zeker de moeite waard is te proberen, ook als de prijs van dit product hoog is. Als het preparaat mer groenlipmossel niet werkt na een maand ,dan is het niets voor jou.( Wat niet wil zeggen dat MitoQ geen goed preparaat zou zijn)

  Gereviewd door

  Gepost op