MitoQ® - Gewricht

Van: MitoQ
Waardering:
100% of 100
 • Koop 3 voor EUR  73,76 en bespaar 16%
 • Gewrichten & CoQ10
 • Gepatenteerde formule met MitoQ®
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Met groenlipmossel-extract
 • Draagt bij aan soepele spieren*1
 • Uniek product
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
mito-01-D
EUR  87,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® - Gewricht - Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is een revolutionair co-enzym Q10 supplement met het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat als belangrijkste ingrediënt. Mitoquinol Mesylaat is ontwikkeld door MitoQ® op basis van jarenlang onderzoek en is een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze stof wordt in dit product gecombineerd met een olie-extract van groenlipmossel. Er wordt veel onderzoek gedaan naar de gezondheidseffecten van groenlipmossel. Er zijn aanwijzingen dat groenlipmossel bijdraagt aan soepele gewrichten*2De combinatie van het gepatenteerde MitoQ® en groenlipmossel-extract maakt dit tot een wereldwijd uniek product.

Wat is Co-enzym Q10?

Organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals hart, alvleesklier, lever, nieren, immuunsysteem, zenuwstelsel en spieren, hebben een hoger gehalte aan co-enzym Q10, al komt de stof van nature in al onze lichaamscellen voor. Feitelijk is co-enzym Q10 een vitamine-achtige stof, die voor het eerst werd ontdekt door dr. Frederick Crane in 1957. Hij wist de stof te isoleren uit de mitochondriën van een runderhart. De letter ‘Q’ in co-enzym Q10 komt van het Engelse woord ‘ubiquitous’ dat ‘alomtegenwoordig’ betekent. Een toepasselijke naam, want Q10 zit werkelijk overal in: van onze haren tot onze teennagels. Diverse soorten orgaanvlees, zoals lever, niertjes en kalfszwezerik, zijn een goede bron van Q10. Ook in volkoren graanproducten, gevogelte, pinda’s, noten, spinazie, broccoli en vette vis zijn echter kleine hoeveelheden van dit co-enzym te vinden.

Groenlipmosselextract en MitoQ

Er worden steeds meer unieke eigenschappen ontdekt van producten die uit de zee afkomstig zijn. Een zeer interessante ontdekking is de groenlipmossel. MitoQ® Gewricht is het enige product ter wereld dat mitoquinol mesylaat, de derde generatie van het gepatenteerde co-enzym Q10, combineert met een olie-extract van groenlipmossel. De gezuiverde en geconcentreerde vetzuren uit groenlipmossel worden aan de hand van een zorgvuldig productieproces gewonnen uit Nieuw-Zeelandse mosselen (Perna Canaliculus).

Voordelen:

 • MitoQ® Joint is optimaal ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen
 • Bevat het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat, een revolutionaire variant van co-enzym Q10
 • MitoQ® Joint is het enige product ter wereld dat mitoquinol mesylaat combineert met de kracht van groenlipmosselextract uit Nieuw-Zeeland
 • Er zijn aanwijzingen dat groenlipmossel bijdraagt aan soepele gewrichten*2
 • MitoQ® verricht al jarenlang onderzoek naar CoQ10 voor het samenstellen van haar producten
 • MitoQ® Joint hoeft niet te worden ingenomen met voedsel

Geschiedenis van groenlipmossel

De inheemse Maori uit Nieuw-Zeeland consumeren al honderden jaren groenlipmosselen als een standaard voedselbron. Zij claimen zelf dat dit altijd de sleutel is geweest tot hun behoud van een goede gezondheid. In 1960 kwamen Westerse onderzoekers de groenlipmossel op het spoor, omdat er grootschalig werd gezocht naar natuurlijke moleculen uit de zee. Sindsdien is het fysiologisch effect van de groenlipmossel uitgebreid in kaart gebracht, net zoals alle natuurlijke componenten die in de extracten van groenlipmossel aanwezig zijn.

Over Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is de merknaam van Mitoquinol Mesylaat, het unieke en veelgeprezen bestanddeel van de MitoQ®-producten dat inmiddels wereldwijd bekendheid heeft vergaard. Mitoquinol Mesylaat is een verkorte en positief geladen versie van CoQ10, die werd ontwikkeld door de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation - tetrafenylfosfonium - aan de moleculaire structuur van co-enzym Q10. Door deze koppeling van co-enzym Q10 met een positief geladen ion, kan het namelijk celmembranen passeren. Deze bijzondere, gepatenteerde techniek combineert zo de gereduceerde, actieve vorm van co-enzym Q10, ubiquinol genaamd, met de tetrafenylfosfoniumgroep tot een optimaal ontwikkeld product.

De evolutie van mitochondriën 

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotisch verbond aangegaan met onze lichaamscellen; een verbintenis die vandaag de dag nog stand houdt. Als heuse krachtcentrales voorzien ze cellen van energie en hebben ze invloed op aspecten van het functioneren van cellen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de evolutie en ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde. Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Wist je bijvoorbeeld dat ze twee membranen, maar ook hun eigen genoom hebben? En wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes functioneren, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ® 

MitoQ® is gevestigd in Nieuw-Zeeland en houdt zich bezig met de ontwikkeling en introductie van MitoQ®, een door hen gepatenteerd molecuul waarnaar ze al ruim tien jaar onderzoek doen. Het geheim en succes van MitoQ zit ‘m in een unieke aanpassing en optimale ontwikkeling volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is het eerste molecuul ter wereld met deze aanpassing, die erop is gericht om de meest actieve vorm van co-enzym Q10 te leveren. MitoQ, ofwel mitoquinol mesylaat, werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die invloed uitoefenen op de mitochondriën. Het product is gepatenteerd en kan dus enkel via MitoQ® Limited worden verkregen. MitoQ® is een klein, gepassioneerd team dat vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld actief is. Naast de verschillende MitoQ formuleringen in de vorm van capsules, heeft MitoQ ook een serie crèmes ontwikkeld.

*1 Er zijn aanwijzingen dat groenlipmossel bijdraagt aan soepele spieren*2
*2 Gezondheidsclaim is in afwachting van toelating door de Europese Commissie (EFSA)

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Gewricht
Art.nr.
mito-01-D
Merk
MitoQ
Inhoud
60 softgels
Gebruiksaanwijzing

Neem twee softgels in de ochtend.

Ingrediënten per dosering

100 mg groenlipmossel olie uit Nieuw-Zeeland (perna canaliculus), 10 mg MitoQ® (mitoquinol mesylaat).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Lijnzaadolie, gelatine, glycerol, bijenwas, kleur toegevoegd, gezuiverd water, d-alfa-tocoferol, titaniumdioxide.

Allergenen
Schaaldieren of Weekdieren
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Gewricht
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Werkt
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik heb al langere tijd erg veel last van mijn knie, zeker nadat ik aan de menicus geopereerd werd. Van alles geprobeerd ,want sport is mijn grote hobby en ik dacht dat ook wandelen erg moeilijk zou zijn, gelet op de pijn.
  Dit preparaat heeft me echt geholpen, ik durf het eigenlijk niet goed te schrijven, bang dat de pijn weer terug komt. Ik denk dat het zeker de moeite waard is te proberen, ook als de prijs van dit product hoog is. Als het preparaat mer groenlipmossel niet werkt na een maand ,dan is het niets voor jou.( Wat niet wil zeggen dat MitoQ geen goed preparaat zou zijn)

  Gereviewd door

  Gepost op