MitoQ® Gewricht – Specifieke formule voor de gewrichten
EUR  81,95

MitoQ® Gewricht – Specifieke formule voor de gewrichten

Van: MitoQ
Waardering:
100% of 100
 • Koop 3 voor EUR  73,76 en bespaar 10%
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Met GLME (Groenlipmosselextract)
 • Tot 847 effectiever dan andere CoQ10
 • Specifiek voor de gewrichten
 • Mitochondriën-specifiek antioxidant
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
mito-01-D
EUR  81,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® Gewricht – Mitoquinol Mesylaat met Groenlipmosselextract

MitoQ is een baanbrekende, nieuwe antioxidant omdat het specifiek en doelgericht op de mitochondriën werkt. MitoQ bevat het antioxidant Mitoquinol Mesylaat, een geoptimaliseerde variant van CoQ10 en het levert dit antioxidant direct af in de mitochondriën, waar het vrije radicalen neutraliseert. Het antioxidant speelt een belangrijke rol in de energieproductie van de cellen.

Groenlipmosselextract en MitoQ®

Er worden steeds meer unieke voordelen ontdekt van producten die uit de zee afkomstig zijn. Een zeer interessante ontdekkingen is de groenlipmossel. MitoQ® Gewricht is het enige product ter wereld dat de kracht van de derde generatie gepatenteerde CoQ10 combineert met puur groenlipmosselextract uit Nieuw-Zeeland.

Specifiek voor gewrichten

De gezuiverde en geconcentreerde vetzuren uit groenlipmossel worden aan de hand van een natuurlijk productieproces gewonnen uit Nieuw-Zeelandse mosselen (Perna Canaliculus). Deze supplementen voor de gewrichten bevatten een mix van tientallen verschillende unieke oliën, esters en sterolen.

Mitochondriën en CoQ10

Mitochondriën worden ook wel de ‘krachtcentrales’ van onze lichaamscellen genoemd. Ze genereren namelijk energie vanuit onze voeding en vanuit de zuurstof die we inademen. Daarnaast zijn deze celonderdelen zeer belangrijk voor het reguleren van veel andere celprocessen. De rol van deze kleine cel onderdelen is dus essentieel en daarom is een goede zorg voor je mitochondriën een waardevolle strategie. Mitochondriën zijn immers kwetsbaar en gemakkelijk te beschadigen. Verstoringen van hun processen - door bijvoorbeeld vervuiling, drugs, voeding en levensstijl - leiden tot een hogere productie van vrije radicalen. De mitochondriën werken hard om de vrije radicalen in balans te houden. Dit doen ze onder andere door Co-enzym Q10 aan te maken.

Hoe werkt Mitoquinol Mesylaat?

Om de werking van de mitochondriën te ondersteunen, is er nu MitoQ. MitoQ® bevat het antioxidant Mitoquinol Mesylaat. Dit antioxidant is mitochondriën-specifiek, en werkt hierdoor selectief, specifiek en doelgericht op deze celdeeltjes. Door de koppeling van CoQ10 met een positief geladen ion passeert het de celmembranen, precies waar het moet zijn. Deze specifieke werking maakt MitoQ ruim 800 keer krachtiger dan gewone CoQ10 supplementen. MitoQ® Gewricht ondersteunt de mitochondriën door middel van CoQ10 in combinatie met groenlipmosselextract. Dit maakt de werking nog breder, omdat groenlipmossel niet alleen in de mitochondriën, maar ook in andere weefsels en op andere manieren actief is.

Voordelen:

 • MitoQ® is het enige product ter wereld dat de kracht van MitoQ met groenlipmosselextract (GLME) combineert
 • MitoQ® is tot wel 847 effectiever dan gewone CoQ10 supplementen
 • Het product heeft een lichaamsbrede en dubbele werking
 • MitoQ is goed opneembaar en actief in het hele lichaam

5 redenen waarom MitoQ® superieur is aan andere CoQ10:

 • MitoQ® is in tegenstelling tot CoQ10 oplosbaar in water, en heeft daardoor een uitstekende absorptie met hoge biologische beschikbaarheid
 • Bijna alle MitoQ®-moleculen worden snel, goed en specifiek opgenomen in de mitochondriën door een actief proces
 • MitoQ® vereist zeer kleine doseringen vanwege de hoge absorptie, slechts 10 mg per dag is al voldoende
 • MitoQ® hoeft niet te worden ingenomen met voedsel
 • Er wordt al ruim een decennium lang onderzoek naar gedaan

Geschiedenis van groenlipmossel

De inheemse Maori uit Nieuw-Zeeland consumeren al honderden jaren groenlipmosselen als een standaard voedselbron. Zij claimen zelf dat dit altijd de sleutel is geweest voor hun goede gezondheid. In 1960 kwamen Westerse onderzoekers de groenlipmossel op het spoor, omdat er grootschalig werd gezocht naar natuurlijke moleculen uit de zee. Sindsdien is de werking van de groenlipmossel uitgebreid in kaart gebracht, net zoals alle natuurlijke componenten die in de extracten rijkelijk aanwezig zijn. De aanvulling van groenlipmosselextract geeft dit product een meer specifieke werking.

Over MitoQ®

MitoQ® is een klein, gepassioneerd team dat vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld actief is en zich bezighoudt met de ontwikkeling en verspreiding MitoQ®. Dit door hen gepatenteerde molecuul is een revolutionaire, effectieve antioxidant die specifiek werkzaam is in onze lichaamscellen, namelijk in de mitochondriën.

MitoQ wil haar kennis over gezonde mitochondriën met de wereld delen. Immers, met krachtige mitochondriën kan iedereen zijn gezondheid optimaliseren en kun je jouw energie steken in wat voor jou belangrijk is in het leven, je dromen waarmaken en je doelen bereiken. MitoQ deed al ruim tien jaar onderzoek naar haar derde generatie van CoQ10 en er zijn ruim 350 artikelen over gepubliceerd.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® Gewricht – Specifieke formule voor de gewrichten
Merk
MitoQ
Inhoud
60 softgels
Gebruiksaanwijzing

Neem twee softgels in de ochtend.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
2 capsules
Ingrediënten per dosering

10 mg Mitoquinol Mesylaat (MitoQ®) †, 100 mg groenlipmosselolie †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Lijnzaadolie, Gelatine, Glycerol, Bijenwas, Gezuiverd water, d-alfa-tocoferol, Titaniumdioxide.

Allergenen
Schaaldieren of Weekdieren
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Klantenreviews
 1. Werkt
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik heb al langere tijd erg veel last van mijn knie, zeker nadat ik aan de menicus geopereerd werd. Van alles geprobeerd ,want sport is mijn grote hobby en ik dacht dat ook wandelen erg moeilijk zou zijn, gelet op de pijn.
  Dit preparaat heeft me echt geholpen, ik durf het eigenlijk niet goed te schrijven, bang dat de pijn weer terug komt. Ik denk dat het zeker de moeite waard is te proberen, ook als de prijs van dit product hoog is. Als het preparaat mer groenlipmossel niet werkt na een maand ,dan is het niets voor jou.( Wat niet wil zeggen dat MitoQ geen goed preparaat zou zijn)

  Gereviewd door

  Gepost op