BrainBiotic™ Probiotica
EUR  29,95

BrainBiotic™ Probiotica

  • Geformuleerd om de  darm-brein as te ondersteunen
  • Bevat o.a. Lactobacillus Helveticus, Plantarum en Brevis
  • 6 miljard organismen per capsule
  • 30 vegatarische capsules
Op voorraad
SKU
NS-344
EUR  29,95
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

BrainBiotic™ - breinformulering

BrainBiotic™ is geformuleerd met het doel om de darm-brein as optimaal te ondersteunen. De premium mix van probiotische strengen zijn fysiologisch actief en de effecten komen tot uiting in de darmen en de breinen.

Voordelen van BrainBiotic™

  • 4 specifieke probiotische bacteriën
  • 6 miljard kolonievormende bacteriën
  • Stabiel op kamertemperatuur

De darm-brein as

De darm-brein as verbindt het centrale zenuwstelsel van het lichaam (de breinen en het ruggenmerg) met het enterisch zenuwstelsel van het maag-darmkanaal. Deze as faciliteert tweerichtingscommunicatie tussen de darm en het brein. Het microbioom is een hoofdcomponent van deze as. Het werkt als een soort van verbindstuk tussen het darmkanaal en het brein. De microben produceren stoffen die berichten overbrengen naar beide organen. Wanneer de darm-brein as in evenwicht is werkt het uiteraard het meest optimale.

Evolutie van de mens

Miljarden jaren geleden ontstond er voor het eerst leven op aarde in de voor van microben. Al het leven komt volgens de evolutietheorie voort uit deze minuscule organismen. Plant en dier evolueerden daarnaast samen met deze oeroude microbiële partners en vormden een symbiose. Onze vroege voorouders hadden uitgebreide interacties met uiteenlopende micro-organismen uit de aarde en leefomgeving, goede bacteriën maar natuurlijk ook schadelijke pathogenen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan voeding, onderlinge interacties en omgevingsinvloeden. Vandaag de dag is dit niet anders en een gebalanceerde symbiose tussen microben en de mens is nog steeds cruciaal voor een goede gezondheid.

Creëren van diversiteit

De moderne mens wordt minder blootgesteld aan de hoeveelheid en verscheidenheid van microben. Een supplement met probiotische microben zoals BrainBiotic™ kan een interessante strategie zijn om de diversiteit of de aantallen uit te breiden. Het combineren met de voor de mens onverteerbare suikers ofwel prebiotica staat bekend als synbiotica. Dit is een zeer effectieve combinatie waarbij je ook meteen de voeding voor de microben aanlevert. Je kunt hierbij denken aan Prebiotic+ of GOS prebiotica.

Innovatieve formulering

Lactobacillus plantarum, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus brevis en bifidobacterium longum zijn de vier strengen die te vinden zijn in BrainBiotic™. Deze zijn specifiek geselecteerd vanwege hun mogelijkheid om via de darm-brein as, met twee belangrijke gebieden, een wissel werking te hebben.

Open source formulering

De meeste bedrijven gebruiken eigen “geheime mengsels", zodat zij je niet de hoeveelheid van elk ingrediënt in hun formules hoeven te vertellen. Natural Stacks vindt dat het jouw recht is om precies te weten wat je in je lichaam stopt. Met trots publiceren ze daarom hun innovatieve formules en ingrediënten leveranciers in een open source-formaat.

Meer informatie
Product Naam
BrainBiotic™ Probiotica
Merk
Natural Stacks
Inhoud
30 capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem 1 softgel per dag, of zoals voorgeschreven door arts of therapeut.
Koeling
Gekoeld bewaren
Ingrediënten per dosering
2.7 miljard CFU Lactobacillus helveticus R0052†, 2 miljard CFU Lactobacillus plantarum†, 1 miljard CFU Lactobacillus brevis†, 0.3 miljard CFU Bifidobacterium longum R0175†, †Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Plantaardige capsule (cellulose, water), ascorbyl palmitaat, silica.
Allergenen
Melk
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BrainBiotic™ Probiotica
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: