BrainBiotic™ Probiotica

 • Krachtige probioticaformule
 • Categorie: Hersen-Darm As
 • Met Lactobacillus Helveticus, Plantarum en Brevis
 • 6 miljard organismen per capsule
 • 30 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
NS-344
EUR  34,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

BrainBiotic™ - breinprobiotica van Natural Stacks

De BrainBiotic™ formule ondersteunt datgene wat in de naam van het product ligt opgesloten. Deze hoogwaardige mix van probiotische strengen zijn fysiologisch actief en spelen een rol in de darmen en de hersenen.

BrainBiotic™- probiotics for your brain bevat:

 • Lactobacillus helveticus R0052, 18 mg, 2,7 biljoen CFU
 • Lactobacillus plantarum UALp-05, 17 mg, 2 biljoen CFU
 • Bifidobacterium longum R0175, 6 mg, 0,3 biljoen CFU
 • Lactobacillus brevis UALbr-02, 5 mg, 1 biljoen CFU

Voordelen:

 • 4 specifieke probioticastammen
 • 6 miljard kolonievormende bacteriën
 • Stabiel op kamertemperatuur
 • Bevat geen gluten, soja, gmo-vrij
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveermiddelen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Goed gedocumenteerde breinprobiotica

Vaak wordt gedacht dat probioticasupplementen met zo veel mogelijk soorten stammen beter zijn dan producten met minder stammen. Sommige producten bevatten wel 30 verschillende soorten stammen. Echter niet alle probiotische stammen zijn gelijk. Veel soorten zijn opgenomen als vulstoffen, met weinig tot geen gedocumenteerde voordelen of zelfs nadelen. Ruim 5.000 wetenschappelijke onderzoeken geven aan dat het selecteren van specifieke probiotische stammen met bewezen effecten, zoals in BrainBiotic™,  een betere aanpak is dan het mengen van veel verschillende stammen zonder specifiek doel. BrainBiotic™ bevat alleen de allerbeste probiotische stammen waarvan bekend is dat hun werking hebben in de gebieden waarvoor dit product is bedoeld.

Houdbaar op kamertemperatuur

BrainBiotic ™ is houdbaar op kamertemperatuur en vereist geen koeling. Probiotica zijn levende, kwetsbare organismen die vatbaar zijn voor schade door temperatuur en vocht.  Als ze niet op de juiste manier worden vervaardigd en opgeslagen, kunnen ze gemakkelijk hun potentie en effectiviteit verliezen. Om maximale potentie en stabiliteit te garanderen, gebruikt BrainBiotic™ een vriesdroogproces dat vocht elimineert en de culturen intact en houdbaar houdt. Vriesdrogen stopt tijdelijk de groei van de bacteriën en elimineert vocht. Eenmaal ingenomen, reactiveert het vocht uit uw darmen hun groei en activiteit. De zuurstofbestendige verpakking minimaliseert de effecten van temperatuur, vochtigheid en licht.

Vrij van vulstoffen

Veel probiotische supplementen op de markt bevatten soms tot wel 90% vulstofingrediënten en slechts 10% actieve ingrediënten. Vulstoffen kunnen afzonderlijke stammen zijn, zoals de goedkopere of minder effectieve stammen of vulstofingrediënten zoals maltodextrine, rijstmeel of bijvoorbeeld magnesiumstearaat. BrainBiotic™ bevat 4 exclusieve probiotische stammen met een bewezen activiteit. De capsules zijn klein en gemakkelijk door te slikken. BrainBiotic™ is een zeer zuivere, krachtige probioticaformule.

Synergetisch effect van een pre- en probioticum samen

BrainBiotic™ kan veilig worden gecombineerd met alle producten van Natural Stacks. Voor een superieure ondersteuning wordt aangeraden om Prebiotic+ Resistant Starch samen met dit product te gebruiken. Het combineren met de voor de mens onverteerbare vezels ofwel prebiotica staat bekend als synbiotica.

Evolutie van de mens

Miljarden jaren geleden ontstond er voor het eerst leven op aarde in de vorm van microben. Al het leven komt volgens de evolutietheorie voort uit deze minuscule organismen. Plant en dier evolueerden daarnaast samen met deze oeroude microbiële partners en vormden een symbiose. Onze vroege voorouders hadden uitgebreide interacties met uiteenlopende micro-organismen uit de aarde en leefomgeving, goede bacteriën maar natuurlijk ook schadelijke pathogenen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan voeding, onderlinge interacties en omgevingsinvloeden. Vandaag de dag is dit niet anders en een gebalanceerde symbiose tussen microben en de mens is nog steeds cruciaal voor een goede gezondheid.

Over Natural Stacks

Better Brain. Better Life.® Duidelijker kan de missie van een bedrijf niet zijn. Natural Stacks voorziet dan ook sinds 2013 in een superieure supplementenlijn specifiek gericht op de goede werking van de hersenen. Noötropica, zoals de producten ook worden genoemd, richten zich op gebieden als energie, slaap, focus, geheugen en stemming. Natural Stacks gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten in hun producten. De samenstelling en herkomst is volledig open source. De ingrediënten worden exact weergegeven op het etiket. Alle producten worden getest door het onafhankelijke laboratorium Intertek op kwaliteit, zuiverheid en potentie.

Meer informatie
Product Naam
BrainBiotic™ Probiotica
Art.nr.
NS-344
Merk
Natural Stacks
Inhoud
30 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 softgel per dag, of zoals voorgeschreven door arts of therapeut.

Koeling
Gekoeld bewaren
Ingrediënten per dosering

2.7 miljard CFU Lactobacillus helveticus R0052†, 2 miljard CFU Lactobacillus plantarum†, 1 miljard CFU Lactobacillus brevis†, 0.3 miljard CFU Bifidobacterium longum R0175†, †Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige capsule (cellulose, water), ascorbyl palmitaat, silica.

Allergenen
Soja, Melk
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BrainBiotic™ Probiotica
Uw waardering