Natuurlijke BCAA Complex

 • We hebben dit product uit het assortiment gehaald.
 • Body Strength BCAA is een goed alternatief.
Niet op voorraad
SKU
NS-336
EUR  24,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Natuurlijk BCAA Complex van Natural Stacks

Natural BCAAs™ is een krachtige combinatie van BCAA's (vertakte keten aminozuren) en beta-alanine. BCAAs (leucine, isoleucine en valine) zijn belangrijke bouwstenen voor de eiwitten die tot ongeveer eenderde van al ons spierweefsel vormen. Deze topkwaliteit Natural BCAA's™ zijn afkomstig uit plantaardige bron, en niet uit haar of veren. Natural BCAAs™ bevat AjiPure® BCAA's. AjiPure® is een geregistreerd handelsmerk van Ajinomoto Co., Inc. Deze BCAA's zijn erg zuiver en worden goed opgenomen door het lichaam. De manier waarop de BCAA's verwerkt zijn, zorgt voor een snelle opname.

Voordelen:

 • Gemaakt van 100% plantaardige bronnen
 • Wordt snel opgenomen door het lichaam
 • Bevat Beta-Alanine
 • Belangrijke bouwstenen voor het lichaam
 • Bevat geen gluten, soja, gmo-vrij
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveermiddelen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Een bewezen 2:1:1 BCAA verhouding

Onderzoek heeft aangetoond dat een 2:1:1 de meest optimale verhouding is voor onze lichaam. Deze 2:1:1 verhouding van L-leucine, L-isoleucine en L-valine komt in de buurt van de verhoudingen die worden gevonden in natuurlijke eiwitbronnen. Na inname wordt beta-alanine omgezet in carnosine. Deze peptide komt voor in je hersenen en spieren.

Wat doen BCAA's?

Eiwitten zijn de bouwstenen voor onze spieren en vormen de basis voor alle enzymen in ons lichaam. Ze bestaan uit een groot aantal onderdelen die we aminozuren noemen. Vertakte keten aminozuren (BCAA's) zijn de meest voorkomende aminozuren. Ze vormen 35% van de menselijke spiermassa en kunnen door het lichaam worden gesynthetiseerd.

Veel mensen zijn verbaasd als ze horen dat de meeste BCAA producten van haar (van mensen of varkens) of van veren gemaakt zijn. Vooral menselijke haren worden veel gebruikt omdat deze goedkoop zijn en omdat het product dan nog steeds als vegetarisch aangemerkt kan worden.

Natural BCAA's™ is gemaakt van 100% plantaardige bronnen. De ruwe grondstoffen zijn gezuiverd en worden zeven keer gemalen, zodat er een zeer fijn poeder overblijft. Door de combinatie van goede grondstoffen en het zorgvuldige productieproces blijft er een product over dat maximaal gebruikt kan worden door het lichaam en snel opgenomen wordt. Daarnaast hebben we met Beta-Alanine een extra aminozuur toegevoegd.

Gebruikssuggestie

Neem 1-3 porties per dag met water, tenzij anders aangegeven door een arts. Natural BCAA's™ kunnen gebruikt worden voor, tijdens en na de training. Het product is geproduceerd in de Verenigde Staten in een fabriek die voldoet aan de Good Manufacturing Practices-eisen. Natural Stacks is er trots op dat het alleen ingrediënten gebruikt van de hoogste kwaliteit.

Over Natural Stacks

De missie van Natural Stacks is simpel: Better Brain. Better Life.® Helder kunnen denken, een goed geheugen en nieuwe dingen leren, vormen belangrijke sleutels in het leven. Vanuit die visie biedt Natural Stacks sinds 2013 veilige en natuurlijke supplementen aan specifiek voor een optimale werking van de hersenen. Deze zogenoemde noötropica richten zich op gebieden als energie, slaap, focus, geheugen en stemming. Het bedrijf gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten in hun producten, die inhoudelijk volledig open source zijn. Alle ingrediënten zijn volledig traceerbaar qua herkomst en worden exact weergegeven op het etiket. De kwaliteit en van de producten wordt getest door een onafhankelijk laboratorium.

Meer informatie
Product Naam
Natuurlijke BCAA Complex
Art.nr.
NS-336
Merk
Natural Stacks
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1-3 porties (5-15 capsules) per dag met water, tenzij anders aangegeven door een arts. Natural Stacks BCAAs™ kunnen gebruikt worden voor, tijdens en na de training.

Ingrediënten per dosering

3000 mg BCAA's † (L-Leucine 1500 mg, l-isoleucine 750 mg, l-valine 750 mg), 1000 mg beta-alanine †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose (capsule), magnesiumstearaat (plantaardige bron), siliciumdioxide.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Natuurlijke BCAA Complex
Uw waardering