Natuurlijke BCAA Complex

 • 2:1:1 ratio van aminozuren
 • Voor kracht- en duursporters 
 • Met Beta-Alanine
 • Ajipure Farmaceutische kwaliteit
 • 120 capsules
Niet op voorraad
SKU
NS-336
EUR  24,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Natural Stacks - Natuurlijk BCAA Complex

Natural BCAAs™ is een krachtige combinatie van BCAAs (vertakte keten aminozuren) en beta-alanine. BCAAs (leucine, isoleucine en valine) zijn belangrijke bouwstenen voor de eiwitten die tot ongeveer een derde van al ons spierweefsel vormen.

Natural Stacks Natuurlijke BCAA complex

Een bewezen 2:1:1 BCAA verhouding

Onderzoek heeft aangetoond dat een 2:1:1 de meest optimale verhouding is voor onze lichaam. Deze 2:1:1 verhouding van L-leucine, L-isoleucine en L-valine komt in de buurt van de verhoudingen die worden gevonden in natuurlijke eiwitbronnen.

Uit plantaardige bron

Onze topkwaliteit Natural BCAAs™ zijn afkomstig uit plantaardige bron, en niet uit haar of veren zoals andere producten.

Speciale verwerkingsmethode voor optimale opname

Natural BCAAs™ bevat AjiPure® BCAAs. Deze BCAAs zijn van erg zuiver en worden goed opgenomen door het lichaam. De manier waarop de BCAAs verwerkt zijn leidt tot een snelle opname.

Gecombineerd met beta-alanine

Na inname wordt beta-alanine omgezet in carnosine. Deze peptide komt voor in je hersenen en spieren.

Wat doen BCAAs?

Eiwitten zijn de bouwstenen voor onze spieren en vormen de basis voor alle enzymen in ons lichaam. Ze bestaan uit een groot aantal onderdelen die we aminozuren noemen. Vertakte keten aminozuren (BCAAs) zijn de meest voorkomende aminozuren. Ze vormen 35% van de menselijke spiermassa en kunnen door het lichaam worden gesynthetiseerd.

Veel mensen zijn verbaasd als ze horen dat de meeste BCAA producten van haar (van mensen of varkens) of van veren gemaakt zijn. Vooral menselijke haren worden veel gebruikt omdat deze goedkoop zijn en omdat het product dan nog steeds als vegetarisch aangemerkt kan worden.

Natural BCAAs™ is gemaakt van 100% plantaardige bronnen. De ruwe grondstoffen zijn gezuiverd en worden zeven keer gemalen, zodat er een zeer fijn poeder overblijft. Door de combinatie van goede grondstoffen en het zorgvuldige productieproces blijft er een product over dat maximaal gebruikt kan worden door het lichaam en snel opgenomen wordt. Daarnaast hebben we met Beta-Alanine een extra aminozuur toegevoegd.

Voordelen van BCAA Complex

 • Gemaakt van 100% plantaardige bronnen
 • Wordt snel opgenomen door het lichaam
 • Bevat Beta-Alanine
 • Belangrijke bouwstenen voor het lichaam

Gebruikssuggestie

Neem 1-3 porties per dag met water, tenzij anders aangegeven door een arts. Natural BCAAs™ kunnen gebruikt worden voor, tijdens en na de training.

Het product is geproduceerd in de Verenigde Staten in een fabriek die voldoet aan de Good Manufacturing Practices-eisen. Natural Stacks is er trots op dat het alleen ingrediënten gebruikt van de hoogste kwaliteit.


AjiPure® is een geregistreerd handelsmerk van Ajinomoto Co., Inc.

Meer informatie
Product Naam
Natuurlijke BCAA Complex
Merk
Natural Stacks
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1-3 porties (5-15 capsules) per dag met water, tenzij anders aangegeven door een arts. Natural Stacks BCAAs™ kunnen gebruikt worden voor, tijdens en na de training.

Ingrediënten per dosering

3000 mg BCAA's † (L-Leucine 1500 mg, l-isoleucine 750 mg, l-valine 750 mg), 1000 mg beta-alanine †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Cellulose (capsule), magnesiumstearaat (plantaardige bron), siliciumdioxide.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Natuurlijke BCAA Complex
Uw waardering