One Daily - Multivitaminen

Waardering:
100% of 100
 • Immuunsysteem
 • Foodstate Nutrients
 • Met Fruit Phenolic Blend
 • Met zink, ijzer en folaat
 • Ondersteunt de afweer
 • 30, 60 of 90 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-01-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

One Daily - Multivitaminen van MegaFood

One Daily - Multivitaminen is MegaFood’s kenmerkende, unieke melange die speciaal is samengesteld voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. De multivitaminetabletten bevatten een rijkdom aan Foodstate Nutrients™, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C en E ter ondersteuning van het immuunsysteem, Foodstate® B-Vitaminen ter ondersteuning van de energiestofwisseling en het zenuwstelsel, Foodstate® Vitamine D en K1 voor het behoud van sterke botten en Foodstate® Vitamine A, welke goed is voor het gezichtsvermogen. De tabletten kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen.

Je dagelijkse portie vitaminen

Deze multivitamine van MegaFood bevat een breed spectrum aan essentiële vitaminen en mineralen die speciaal zijn geselecteerd om iedereen te ondersteunen die zijn of haar gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo bevat het supplement belangrijke Foodstate® B-vitaminen, die onder meer het immuunsysteem, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling ondersteunen, maar ook 400 IE (10 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis, die samen met Foodstate® Vitamine K1 bijdraagt aan het behoud van sterke botten. Verder is Foodstate® Zink toegevoegd, dat goed is voor het geheugen en zijn diverse vitaminen en mineralen toegevoegd die het immuunsysteem ondersteunen, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C, D en E. Foodstate® Vitamine A is toegevoegd ter ondersteuning van de conditie van het oog en voor een rijkdom aan fytonutriënten is MegaFood’s Fruit Phenolic Blend toegevoegd, bestaande uit sinaasappel, cranberry en bosbes. Het supplement is geformuleerd zonder calcium en magnesium. Desgewenst kunt u deze aanvullen met MegaFood Bone Health – Botten Complex.

Wat zijn Foodstate Nutrients™?

De Foodstate Nutrients™ van MegaFood worden vervaardigd door vitaminen en mineralen via een uniek en gepatenteerd proces te verbinden aan planten of biergist. In tegenstelling tot bij geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze unieke, gepatenteerde techniek er met behulp van enzymen voor dat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verwerken en samenbrengen in hun structuur. De vitaminen en mineralen worden aldus via een biotransformatief proces ‘gerenatureerd’. Denk hierbij aan een andijvieplant die inorganisch zink opneemt uit de bodem en in haar blad tot organisch zink verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de de Foodstate Nutrients™ goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar worden aangeboden in de vorm en als onderdeel van echt voedsel.

Voordelen:

 • De tabletten bevatten per dosis 400 IE (10 mcg) Foodstate® Vitamine D, voor het behoud van sterke botten
 • B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling, het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Vitamine D en K1 dragen bij aan het behoud van sterke botten
 • Vitamine A ondersteunt de conditie van het oog
 • Met Fruit Phenolic Blend voor een rijkdom aan fytonutriënten
 • MegaFood’s multivitaminetabletten zijn vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmatige toevoegingen en zijn geschikt voor vegetariërs

Verse ingrediënten

MegaFood werkt met de handvatten die moeder natuur ons geeft. Deze One Daily tabletten zitten boordevol pure voedingsstoffen die ook in de natuur voorkomen. Hoe MegaFood dit voor elkaar krijgt? De ingrediënten worden door MegaFood rechtstreeks ingekocht bij lokale partijen die met zorg en passie hun gewassen verbouwen. De tabletten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en bevatten extracten van pure voedselbronnen, zoals broccoli of wortels. Hierdoor voorzien de tabletten in gezonde vitaminen, zoals we ze ook in de natuur zien. De kwaliteitsproducten van MegaFood zijn gecertificeerd glyfosaatvrij, iets waar MegaFood met recht trots op is!

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood is een premiumbedrijf in de vitaminen- en supplementenindustrie dat vers en puur voedsel gebruikt voor het maken van haar producten. Alle producten worden geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten en zonder toevoeging van chemische middelen. De producten zijn dan ook vrij van GMO, soja en allergenen. MegaFood is bovendien het enige bedrijf in dit segment dat zelf zijn eigen concentraten maakt en ook zelf de producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. Door zo te werken, heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ garanderen.

Meer informatie
Product Naam
One Daily - Multivitaminen
Art.nr.
MF-01-config
Merk
MegaFood
Inhoud
30, 60 of 90 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

375 mcg RAE Vitamine A (bètacaroteen met wortel) 46%, 60 mg Vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel) 75%, 10 mcg Vitamine D3 (cholecalciferol met S. cerevisiae) 50% (van Vit. D), 10 mg Vitamine E (d-alfa-tocoferol [zonnebloem] met biologische bruine rijst) 83%, 65 mcg Vitamine K (K1) (fytonadion met kool) 87%, 5 mg Thiamine (B1) (thiamine HCl met S. cerevisiae) 455%, 5 mg riboflavine (B2) (met biologische bruine rijst) 3 57%, 20 mg NE Niacine (niacinamide met S. cerevisiae) 125%, 6 mg vitamine B6 (pyridoxine HCl met S. cerevisiae) 429%, 400 mcg DFE Folaat (foliumzuur met broccoli) (240 mcg foliumzuur) 120%, 15 mcg Vitamine B12 (cyanocobalamine met S. cerevisiae) 600%, 30 mcg Biotine (met biologische bruine rijst) 60%, 10 mg pantotheenzuur (d-calcium pantothenaat met biologische bruine rijst) 166%, 4,5 mg ijzer (mineraalgebonden S. cerevisiae) 32%, 75 mg jodium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 50%, 6 mg zink (mineraalgebonden S. cerevisiae) 60%, 25 mcg Selenium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 45%, 0,1 mg Koper (mineraalgebonden S. cerevisiae) 10%, 1,2 mg Mangaan (mineraalgebonden S. cerevisiae) 60%, 40 mcg Chroom (GTF) (mineraalgebonden S. cerevisiae) 100%, 20 mcg Molybdeen (mineraalgebonden S. cerevisiae) 40%, 500 mcg Borium* (mineraalgebonden S. cerevisiae), 10 mg fruitfenolenmix* (biologische hele sinaasappels, biologische cranberry, biologische bosbes). % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, silica, stearinezuur.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:One Daily - Multivitaminen
Uw waardering
Klantenreviews
 1. perfect
  Algehele beoordeling
  100%
  Voor mij de beste uitgebalanceerde vitamines die er zijn, durf deze met een gerust hart te nemen.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Erg blij!
  Algehele beoordeling
  100%
  Fijn product en erg blij dat het 100% natuurlijk is

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: