GutPro Infant - Zuigeling Probiotica - 15 gram
EUR  79,95

GutPro Infant - Zuigeling Probiotica - 15 gram

 • 6+ miljard organismen per dosering
 • Speciaal voor kinderen
 • 7 verschillende stammen
 • Vrij van gluten, zuivel en soja
 • GAPS, Body Ecology, Pandas
 • 15 gram / 181 doseringen
Op voorraad
SKU
OG-08-A
EUR  79,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

GutPro Infant: de juiste probiotica voor jouw kind

Het optimaliseren van het gevoelige spijsverteringskanaal van kinderen is een zorgvuldig werk. Verkeerde stoffen irriteren het al snel en verstoren de rust. GutPro Infant is speciaal ontwikkeld voor het maag- en darmsysteem van het kind. Het bevat gezonde en zachte voedingsstoffen. Irriterende additieven of bacteriestrengen worden hierdoor buiten de deur gehouden.

Voordelen van Gutpro Infant voor het gevoelige darmstelsel

 • Bevat 7 lichaamsvriendelijke probiotica bacteriestammen
 • Gutpro Infant geformuleerd voor kinderen maar ook geschikt voor volwassenen
 • Meer dan 6 miljard CFUs per 1/64 theelepel (de "drop" lepel in de lepeset)
 • Is hypoallergeen, vrij van hulpstoffen en prebiotica
 • Gutpro Infant bevat geen bacteriestammen die histamine of lactaat produceren

Op een milde manier versterken

Direct vanaf de geboorte vervullen de microben in het darmkanaal essentiële taken. Pas rond het derde levensjaar vindt er een volledige kolonisatie plaats. Een belangrijke factor in de algemene gezondheid in deze meest kwetsbare fase van ons leven ligt diep in de spijsvertering. Daarom is Gutpro Infant op de meest zachtaardige manier geformuleerd. Het bevat geen bacteriestammen die histamine of lactaat produceren en geen inactieve ingrediënten of hulpstoffen.

Geen ongewenste toevoegingen

Gutpro Infant is volledig vrij van ongewenste toevoegingen. Zo bevat deze zuigelingen probiotica geen zuivel-, maïs-, soja- en glutenallergenen, waardoor het ook gebruikt kan worden in combinatie met een specifiek dieet. Daarnaast bevat Gutpro Infant ook geen cellulose, inuline of maltodextrine. GutPro® Infant geeft je kind de meest geschikte probiotica in de ontwikkelingsfase en het solidificeren van eubiose (harmonieus samenzijn).

De formulering

Gutpro Infant is een geconcentreerde probiotica met precies de juiste mix van 7 bacteriestammen. Gutpro Infant bevat 50% minder Bifidobacterium infantis en geen lactobaccilus plantarum vergeleken met de gewone GutPro producten. En hoewel GutPro® Infant is geformuleerd voor zuigelingen, is het ook een geschikte formulering voor kinderen en volwassenen die een zachte en veilige probiotische mix willen. De bacteriestammen uiteengezet:

Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus salivarius.

Organic3

Organic3 maakt supplementen voor de spijsvertering en darmen zonder onnodige toevoegingen. Hierdoor zijn de producten geschikt voor de meest gevoelige gebruikers. De rol van de darmflora is voor de algemene gezondheid is ongekend groot vandaar dat de formuleringen met grote zorg worden samengesteld. Dit voorkomt niet alleen vervelende bijwerkingen maar geeft ook het hoogst mogelijke resultaat.

 

Meer informatie
Product Naam
GutPro Infant - Zuigeling Probiotica - 15 gram
Merk
Organic3
Inhoud
15 gram
Gebruiksaanwijzing

1/64 theelepel (0.075 gram) = 6 miljard CFU's (181doseringen). Het gebruik van de Organic3 maatlepel wordt aanbevolen.

Koeling
Gekoeld bewaren
Ingrediënten per dosering
6+ Miljard CFU's (78.5 mg) † (Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus salivarius). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld; CFU's: colony-forming units.
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GutPro Infant - Zuigeling Probiotica - 15 gram
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: