GutPro - Probiotica Capsules - 60 capsules
EUR  49,95

GutPro - Probiotica Capsules - 60 capsules

 • 5+ miljard organismen per dosering
 • 8 verschillende stammen
 • Vrij van gluten, zuivel en soja
 • GAPS, Body Ecology, Pandas
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
OG-02-A
EUR  49,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gutpro® probiotica capsules

Alle probiotica producten worden op de markt gebracht vanuit het idee dat een goede balans van de darmflora belangrijk is voor de mens. Sommige ingrediënten die gebruikt worden in probiotica supplementen kunnen echter ook niet goed verdragen worden. Vanuit dit oogpunt is GutPro® probiotica ontwikkeld met 8 neutrale soorten probiotische bacteriën.

Voordelen van GutPro Probiotica Capsules

 • De GutPro® Probiotica Capsules zijn gemaakt van zuivelvrije en sojavrije bacterieculturen
 • Bevat 5+ miljard CFUs per capsule
 • Bevat alleen histamine-neutrale of histamine-afbrekende stammen van probiotische bacteriën
 • Bevat 8 neutrale en goed verdraagzame probiotische bacteriën
 • GutPro® Probiotica Capsules bevatten geen prebiotica zoals inuline, FOS of maltodextrine
 • Bevat alleen cellulose en L-leucine om de productie van capsules mogelijk te maken

Aandacht voor de darmflora met Gutpro® probiotica capsules

Je kunt de darmflora zien als jouw eigen microscopische partners. Ze hebben diverse belangrijke rollen in het functioneren van ons lichaam en verzorgen ons van binnenuit. Alles wat we binnenkrijgen, van voedsel tot medicijnen, kan ons persoonlijke microbioom vormen en beïnvloeden. Ook probiotica supplementen doen dit. GutPro® probiotica capsules bevatten een mix van 8 probiotische bacteriestammen die zich in de darmen thuis voelen en daar floreren.

Geschikt voor een gevoelig spijsverteringsstelsel

Hoewel de kennis omtrent de darmflora nog in de kinderschoenen staat, gaan nieuwe ontwikkelingen zeer snel. GutPro® is dan ook speciaal ontwikkeld op basis van de laatste inzichten en data. Kun je niet alle ingrediënten die vaak in probiotica worden gebruikt verdragen dan is GutPro® het proberen waard. Andere probiotica producten kunnen bijwerkingen geven vanwege histamine en acidose gevoeligheden. Dit bij GutPro® is niet het geval. Dit product bied je de voordelen van een gevarieerde probiotische mix in een gemakkelijk te nemen capsule.

GutPro® bestaat de volgende 8 strengen

Lactobacillus plantarum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis.

GutPro® is een potente en geconcentreerde probiotica met precies de juiste mix van bacteriestrengen. GutPro® geeft je daarmee de uiteenlopende voordelen van een probiotica formulering op basis van diversiteit. Vanwege de neutrale formulering is het geschikt voor: GAPS, SIBO, Body Ecology, PANDA/PANS, Paleo, AIP, Ketogeen, glutenvrij, soja-vrij en caseïne-vrij.

Organic3

Organic3 maakt supplementen voor de spijsvertering en darmen zonder onnodige toevoegingen. Hierdoor zijn de producten geschikt voor de meest gevoelige gebruikers. De rol van de darmflora is voor de algemene gezondheid is ongekend groot vandaar dat de formuleringen met grote zorg worden samengesteld. Dit voorkomt niet alleen vervelende bijwerkingen maar geeft ook het hoogst mogelijke resultaat.

 

Meer informatie
Product Naam
GutPro - Probiotica Capsules - 60 capsules
Merk
Organic3
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen: neem 2 capsules per dag.
Kinderen: neem 1 capsule per dag.

Koeling
Gekoeld bewaren
Ingrediënten per dosering
5+ miljard CFU's (280 mg) † (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld; CFU's: colony-forming units.
Overige Ingrediënten
Cellulose, capsule (hydroxypropylmethylcellulose, water), l-leucine.
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GutPro - Probiotica Capsules - 60 capsules
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: