OysterMax® - Oesterextract

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Immuunsysteem & vruchtbaarheid
 • Meer dan 90 natuurlijke voedingsstoffen
 • Bevat omega-3-vetzuren & vitaminen
 • Rijke bron van zink en koper
 • Draagt bij tot een normale vruchtbaarheid*1
 • Helpt het immuunsysteem*2
 • Goed voor huid & haren*3
 • 120 capsules
Niet op voorraad
SKU
OM-236
EUR  43,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

OysterMax® - Oesterextract van Marine Health Foods

Het OysterMax® - Oesterextract van Marine Healthfoods is een uniek oesterextract in poedervorm gemaakt van oesters die in de rijke wateren van de Ierse westkust groeien. Iedere pot met 120 capsules staat gelijk aan ongeveer 6 kilo ofwel 60 verse oesters en zit bomvol natuurlijke voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een goede gezondheid.

OysterMax® is immers bijzonder rijk aan vitaminen, mineralen en sporenelementen, met name aan vitamine B12, zink, koper, selenium en jodium, die van nature in hoge mate voorkomen in oesters. De nutriënten in dit supplement zijn stuk voor stuk volledig biologische beschikbaar en zijn op natuurlijke wijze met elkaar in balans, precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Zo zijn koper en selenium bijvoorbeeld belangrijke cofactoren voor zink.

De capsules bevatten geen additieven of vulstoffen, enkel puur oesterpoeder. De oesters die worden gebruikt voor OysterMax® worden zorgvuldig uitgekozen tijdens de oogst, zodat alleen de oesters met de meest optimale hoeveelheid spoorelementen worden gebruikt.

’s Werelds beste bron van natuurlijke zink

Er is geen enkel ander voedsel in de natuur dat net zoveel zink bevat als oesters. In 6 middelgrote oesters zit gemiddeld meer dan 70 mg zink! Het mooie aan dit supplement is dat alle cofactoren voor zink, zoals mangaan, koper en selenium, in de juiste verhoudingen aanwezig zijn en dat er dus er sprake is van een natuurlijke mineralenbalans. Dit is van groot belang, aangezien het nemen van zink als op zichzelf staand supplement mogelijk kan leiden tot een disbalans van mineralen in het lichaam. Samen met andere micronutriënten in OysterMax® is zink onder meer van belang voor meer dan 300 enzymen in het lichaam.

Al het goede van oesters op een rij

OysterMax® bevat onder meer 59 sporenelementen, 12 vitaminen, 19 aminozuren en de omega-3-vetzuren EPA & DHA. Zink helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen, draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en hormoonhuishouding, is goed voor huid, haar en nagels, helpt het immuunsysteem en het celdelingsproces en is goed voor de concentratie en het skelet. Ook koper is celbeschermend, goed voor huid en haar en ondersteunend voor het immuunsysteem. Daarnaast bevordert koper de energiestofwisseling en is het goed voor het zenuwstelsel. Selenium is goed voor de schildklier, voor nagels en haren, voor het immuunsysteem en voor de vruchtbaarheid van de man. Jodium is eveneens goed voor de huid, de schildklier, het zenuwstelsel, het energieniveau en het geheugen. Vitamine B12 ondersteunt het immuunsysteem, het zenuwstelsel, het energieniveau, de vermindering van vermoeidheid, de aanmaak van rode bloedlichaampjes en is bovendien goed voor het celdelingsproces en voor homocysteïnemetabolisme. EPA en DHA ten slotte zijn goed voor het hart en voor de instandhouding van een normale bloeddruk.

Voordelen

 • Krachtig natuurlijk oesterextract dat zeer rijk is aan mineralen, sporenelementen, vitaminen, aminozuren en omega-3-vetzuren
 • Het enige oesterproduct wereldwijd dat 59 sporenelementen in significante hoeveelheden bevat
 • Zink helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen, draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en hormoonhuishouding, is goed voor huid, haar en nagels en helpt het immuunsysteem
 • Koper ondersteunt het immuunsysteem en energieniveau, is celbeschermend en goed voor huid, haar en zenuwstelsel
 • Selenium is goed voor de schildklier, voor nagels en haren, voor het immuunsysteem en voor de vruchtbaarheid van de man
 • Vitamine B12 ondersteunt het immuunsysteem, het energieniveau, de aanmaak van rode bloedlichaampjes en is goed voor homocysteïnemetabolisme
 • Op zorgvuldige en unieke wijze geoogst en vervaardigd, zonder vulstoffen en additieven en met zo optimaal mogelijk behoud van nutriënten

De rol van oesters in onze evolutie

Steeds meer onderzoekers zijn ervan overtuigd dat het eten van vis een belangrijke rol heeft gespeeld in de evolutie van de mens, aangezien de consumptie ervan doorslaggevend is geweest voor de ontwikkeling van ons huidige brein. Hersenen worden gevoed met vetten, met name door onverzadigde vetten met lange vetzuurketens. We weten inmiddels dat voedsel dat afkomstig is uit de zee, waaronder vis, zeewier, schelpen en schaaldieren zoals oesters, een goede bron is van deze vetten. Toen onze voorouders zich langs de rivieren en kusten over de wereld verspreidden, was het water een belangrijke voedselbron voor ze. Op die manier kregen hun lichaam dus de vetten binnen die ervoor hebben gezorgd dat het brein zich verder kon ontwikkelen en in een relatief korte tijd zo in omvang kon groeien.

De kwaliteit van OysterMax®

De selectieve oogst van de oesters in het juiste seizoen en het unieke, zorgvuldige verwerkingsproces maken OysterMax® tot een zeer krachtig en puur natuurlijk oesterextract dat een waar complex is van micronutriënten. Het is het enige oesterproduct wereldwijd dat 59 sporenelementen in significante hoeveelheden bevat. De zorgvuldig geselecteerde oesters waaruit OysterMax® wordt vervaardigd groeien in de schone wateren van de Atlantische Oceaan aan de westkust van Ierland. De wateren in dit gebied worden constant streng gecontroleerd door de Irish Department of the Marine. Het supplement wordt vervolgens in een gekwalificeerde productiefaciliteit in Ierland vervaardigd dat aan alle Ierse en Europese eisen en controles voldoet. Het unieke proces dat wordt gebruikt zorgt ervoor dat voedingsstoffen zo min mogelijk worden beschadigd, waardoor het product zo rijk is aan micronutriënten als mogelijk is. In Frankrijk wordt OysterMax® al meer dan tien jaar ingezet bij specifieke en ingrijpende therapieën en ook het Franse leger onderzoekt of OysterMax® een waardevolle bijdrage kan leveren voor de gezondheid van haar uitgezonden militairen, wiens lichamen te maken hebben met onder meer vermoeidheid en oxidatieve stress.

Over Marine Health Foods

Marine Health Foods is een klein, zeer gespecialiseerd bedrijf gevestigd in Wicklow te Ierland dat is opgezet en wordt beheerd door Steven Kavanagh, een mariene bioloog met meer dan 25 jaar ervaring. Het bedrijf heeft zich toegelegd op het produceren van de hoogste kwaliteit natuurlijke superfoods en supplementen gemaakt van vis- en zeevruchten, om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid en fitheid van haar wereldwijde klantenkring. Marine Health Foods werkt ook samen met individuele therapeuten en klinieken op het gebied van branding voor al haar producten en is vanwege haar unieke productieproces in staat zeer kleine of juist grote oplages te leveren. Het team achter Marine Health Foods is zeer gepassioneerd over haar producten en heeft het welzijn van zowel haar klanten en partners, als de natuurlijke voedselbronnen waar de producten van worden gemaakt, hoog in het vaandel staan.

*1 Zink draagt bij tot een normale vruchtbaarheid

*2 Zink, koper, selenium en vitamine B12 helpen het immuunsysteem

*3 Zink en koper zijn goed voor huid en haar

Meer informatie
Product Naam
OysterMax® - Oesterextract
Art.nr.
OM-236
Merk
Marine Healthfoods
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tot 4 capsules per dag, bij voorkeur tussen de maaltijden in.

Ingrediënten per dosering

1200 mg oesterextractpoeder †, 1,2 µg vitamine B12 (uit oesterextractpoeder) 48% *, 24,6 µg jodium (uit oesterextractpoeder) 16% *, 4 mg zink (uit oesterextractpoeder) 40% *, 4,5 µg selenium (uit oesterextractpoeder) 8% *, 0,32 mg koper (uit oesterextractpoeder) 32% *. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Pullulan (plantaardige capsule).

Allergenen
Schaaldieren of Weekdieren
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:OysterMax® - Oesterextract
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Een super product!!!
  Algehele beoordeling
  100%
  Ja ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen. Ik voel me "meer man" sinds ik dit product gebruik. Ik slik er 6 per dag en ik voel echt verschil. Ik heb het eerste potje al opgemaakt. Ja iedereen die weet waar oesters voor staan...ik denk dat ik niet in details hoeft te treden wat ik hier mee bedoel. Een TOP product zonder kunstmatige toevoegingen. Ja ik ben geen fan van verse oesters, maar met dit fantastische product heb je geen vieze smaak van in je mond, Ik ben fan!

  Gereviewd door

  Gepost op