check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Oesterextract

60 oesters in één potje
Beste bron van natuurlijke zink
Superieur extract
Meer dan 90 voedingsstoffen
Immuunsysteem & vruchtbaarheid
120 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  40,50
- +
Marine Healthfoods
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Oystermax® - Oesterextract

OysterMax® is een unieke oesterextract van oesters die in de schone wateren van de Ierse Westkust groeien. Iedere pot met 120 capsules staat gelijk aan 6 kilo ofwel 60 verse oesters!

Voordelen van oesterextract

• Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
• Draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en spermakwaliteit
• Draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
• Is goed voor het skelet
• Is goed voor het gezichtsvermogen en om scherp te blijven zien
• Houdt de geest helder en is goed voor het geheugen
• Draagt bij tot de instandhouding van normaal huid, haar en nagels

’s Werelds beste bron van natuurlijke zink

De oesters in OysterMax® worden specifiek uitgekozen tijdens het oogsten omdat  alleen de oesters met de meest optimale hoeveelheid sporenelementen worden gebruikt. Oesters zijn ’s werelds beste bron van natuurlijke zink. Afhankelijk van de natuurlijke omstandigheden kunnen de zinkconcetraties variëren van 1-5 mg per dosering.

Het probleem met synthetische zink supplementen

Vitaminen en mineralen worden in natuurlijke voedselbronnen altijd vergezeld met cofactoren en andere voedingsstoffen die een bepaalde balans bewaken. Omdat oesters, zoals de natuur het bedoeld heeft, alle uitgebalanceerde cofactoren van zink bevat bestaat er geen gevaar dat er een verstoring van de mineraalbalans plaatsvindt in het lichaam.

Een harmonie in de biochemie van het lichaam is essentieel voor een optimaal leven!

Cofactoren zoals onder andere mangaan, koper en selenium zijn van groot belang bij het functioneren van zink. Het nemen van zink als een op zichzelf staand supplement is potentieel gevaarlijk aangezien er tekorten kunnen ontstaan van deze andere elementen.

Natuurlijk het beste

In tegenstelling tot synthetische supplementen zijn de sporenelementen en mineralen in OysterMax® van nature gebonden aan transportmoleculen zoals peptiden en aminozuren. Hierdoor worden ze snel opgenomen, zijn ze snel werkzaam en kunnen ze direct door het lichaam worden gebruikt.

Alle voedingsstoffen uit OysterMax® hebben dus een natuurlijke dierlijke oorsprong en komen niet uit een chemische fabriek! Dit natuurlijke product is 100% biologisch beschikbaar en opneembaar.

OysterMax®  bevat veel:

● 59 sporenelementen
● 12 Vitaminen
● 19 Aminozuren
● Omega-3 vetzuren EPA & DHA

De rol van zink in het lichaam

Samen met alle andere micronutriënten in OysterMax® is zink onder andere verantwoordelijk voor de bouwstenen van meer dan 300 enzymen in het lichaam. Met 4 mg natuurlijke zink per 4 capsules levert dit voedingssupplement een veilige hoeveelheid ter aanvulling van de dagelijkse voeding.

Reden om te kiezen voor OysterMax®

OysterMax® oesterextract is een natuurlijk micronutriënten complex dat krachtiger is dan andere oesterextracten op de markt. Het selectief oogsten van de oesters in het juiste seizoen en door het unieke verwerkingsproces ontstaat dit potente extract. OysterMax® oesterextract is het enige oesterproduct dat 59 sporenelementen in significante hoeveelheden bevat.

OysterMax® oesterextract wordt geproduceerd uit zorgvuldig geselecteerde oesters in de schone wateren van de Atlantische oceaan in het westen van Ierland. De wateren in dit gebied worden constant gecontroleerd door de “Irish Department of the Marine”. Veel andere oesterextract producten komen uit Azië waar de controle van de wateren niet zo streng is als in Ierland!

OysterMax® oesterextract wordt geproduceerd in een gekwalificeerde productiefaciliteit in Ierland dat aan alle strenge en Ierse en Europese eisen en controles voldoet. In tegenstelling tot de meeste andere oesterextracten wordt OysterMax® niet geproduceerd aan de hand van een vriesdroogproces. Het unieke en geheime proces dat wel wordt gebruikt zorgt ervoor dat de voedingsstoffen niet worden beschadigd of vernietigd.

Andere oesterextracten bestaan voornamelijk uit glycogeen zetmeel. In OysterMax® is het glycogeen verwijderd waardoor er alleen een puur extract overblijft.

Ervaringen

 

In Frankrijk wordt OysterMax® al meer dan 10 jaar ingezet bij specifieke en ingrijpende therapieën. Ook de “Cellular and Microbiological Unit” van Franse leger is bezig met experimenten om te zien of OysterMax® een waardevolle toevoeging is voor hun militairen op het slagveld en de stress die daarmee gepaard gaat.

Oesters en evolutie

Dr. Stephen Cunnane is een expert op het gebied van onze hersenontwikkeling en evolutie. Volgens hem zijn juist de hersenspecifieke voedingsstoffen die in hoge concentraties in zeeproducten worden gevonden verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de hersenen zoals wij die nu hebben. In een relatief korte tijd veranderde de omvang van de hersenen van slechts 650 gram (Homo habilis) naar 1490 gram (Homo sapiens).

Onze voorouders die zich in de kustgebieden vestigde hadden beschikking tot een onbeperkt buffet aan eiwitrijke, de omega-3 vetzuurrijke en mineraalrijke voedselbronnen die vrij makkelijk te verkrijgen waren uit de zee. Bovenaan de lijst met zeevoedsel staat de oester met zijn ongekende voedingsrijke samenstelling.

Productinformatie

Naam Oesterextract
Merk Marine Healthfoods
Inhoud 120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tot 6 capsules per dag, bij voorkeur tussen de maaltijden in.

Dosering 4 capsules
Ingrediënten per dosering 1120 mg geconcentreerde oesterextract (~1-5 mg zink) †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Pullulan (plantaardige capsule).
Allergenen Schaaldieren of Weekdieren
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer