Vloeibare Gefermenteerde Levertraan - Oslo Orange
EUR  39,50

Vloeibare Gefermenteerde Levertraan - Oslo Orange

 • Koop 3 voor EUR  36,66 en bespaar 7%
 • Koop 4 voor EUR  36,34 en bespaar 8%
 • Volledig spectrum aan vitaminen A, D, E en K
 • Bevat EPA/DHA
 • Gefermenteerde en onbewerkte levertraan
 • Uniek productieproces
 •  Verkrijgbaar in de smaken Naturel, Arctic mint en Kaneel
 • 237 ml - Oslo Orange
Op voorraad
SKU
GP-06
EUR  39,50
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Vloeibare levertraan is rijker dan visolie

Je kunt levertraan zien als de voorloper van wat wij kennen als visolie. Het is een van eeuwenoud middel met een rijke historie én voedingswaarde. Green Pasture gebruikt een uniek productiemethode. Het bedrijf fermenteert vislevers tot wel 6 maanden lang door middel van een onverhit lacto-fermentatieprocedé. Aan deze vloeibare variant is een sinaasappelsmaak toegevoegd.

Voordelen van vloeibare gefermenteerde levertraan met omega 3 vetzuren

 • Neem de vloeistof eenvoudig op een lepel of met wat van je favoriete sap.
 • Green Pasture wint de levertraan door middel van een onverhit lacto-fermentatieprocedé
 • De levertraan voldoet aan verschillende belangrijke Europese kwaliteitsstandaarden, waaronder NMS en EPS.
 • Het product bevat verschillende belangrijke omega 3 vetzuren, waaronder EPA en DHA.
 • Doseer het middel gemakkelijk met de bijgeleverde maatspuit die past in de opening van de fles.

Gefermenteerde versus reguliere levertraan

Reguliere levertraan produceert men op industriële wijze. Het product ondergaat allerlei chemische processen en hittebehandelingen waarbij alle natuurlijke voedingsstoffen uit het product worden verwijderd, zodat er een zuivere en simpele levertraan overblijft. Daarna voegt men synthetische vitaminen toe ter vervanging van de complexere natuurlijke vitaminen. Green Pasture pakt het compleet anders aan. Het bedrijf ziet de waarde in van natuurlijke nutrienten en past de bovenstaande verwerkingsmethoden daarom niet toe. Hierdoor ontstaat er een hoogwaardig en 100 procent natuurlijk product.

Tal van vitaminen en andere hulpstoffen

De vloeibare levertraan bevat een scala aan voedingsstoffen die je in doorgaans in niet veel andere levensmiddelen vindt. Met namen natuurlijke vitamine D3 en vitamine A in de juiste verhoudingen is een specifiek kenmerk van levertraan. De exacte vitamineconcentratie is kan wisselen, omdat men werkt met een zuiver natuurproduct. Hierdoor kunnen de gehaltes per seizoen of productieronde verschillen. De aangegeven vitamineconcentraties zijn dan ook een algemene benadering. Omdat de olie niet verhit wordt bevat het ook alle natuurlijke enzymen. Bovendien is het middel vrij van onwenselijke verontreinigingen. Het is getest op onder meer zware metalen, kwik en PCB’s en voldoet aan Europese richtlijnen.

Green Pasture

Green Pasture is een familiebedrijf dat zich specialiseert in levertraan. Zij specialiseren zich in traditionele productiemethoden die werden gebruikt voordat de industriële revolutie zich aandiende. Hierdoor ontstaat er een puur product dat opgebouwd is uit natuurlijke voedingsstoffen. De levertraan wordt gefermenteerd uit vissenlevers, een proces dat wel een half jaar kan duren. Green Pasture is het enige bedrijf dat dit doet volgens deze methode.

Meer informatie
Product Naam
Vloeibare Gefermenteerde Levertraan - Oslo Orange
Merk
Green Pasture
Inhoud
237 ml
Gebruiksaanwijzing

Dagelijks 2ml bij de maaltijd. Iedere fles vloeibare Blue Ice levertraan is voorzien van een maatspuit die past in de plastic opening van de fles. U kunt de spuit stevig inbrengen aan de bovenkant, de fles omdraaien en de gewenste dosis in de spuit trekken.

De smaak van de gefermenteerde levertraan is anders dan niet gefermenteerde levertraan. Omdat Blue Ice lacto-gefermenteerd is, neigt het de keel te prikkelen. Er wordt daarom aanbevolen de Blue Ice levertraan niet rechtstreeks in te nemen. Meng de levertraan met water, sap, melk, honing of ahornsiroop en slik deze mix snel door. Na openen in koelkast bewaren.

Ingrediënten per dosering

Gefermenteerde levertraan †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Biologische sinaasappelolie, biologische citroenolie

Allergenen
Vis
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vloeibare Gefermenteerde Levertraan - Oslo Orange
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: