Runderorganen - Mannelijke Optimalisatie Formule (MOFO)

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Orgaan-mix voor de man
 • Bron van CoQ10, collageen, proteïnen en enzymen
 • Rijk aan vitamine A, B12, choline, folaat en ijzer
 • Activeert de natuurlijke energie in je lichaam*1
 • Vrij van hormonen en pesticiden
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-20
EUR  84,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Mannelijke Optimalisatie Formule (MOFO) van Ancestral Supplements

Sinds het begin der tijden is ons lichaam geëvolueerd met een dieet waar ‘van-neus-tot-staart-eten' een belangrijk onderdeel van was. Men was ervan overtuigd dat het eten van dierlijke organen diverse welzijnseffecten had. De Mannelijke Optimalisatie Formule (MOFO) van Ancestral Supplements is een orgaan-mix bestaande uit prostaat, testikels, hart, lever en beenmerg van grasgevoerde runderen. De mix bevat een krachtige combinatie van ingrediënten en is speciaal samengesteld en geoptimaliseerd voor het mannelijk lichaam.

De kracht van Runderorganen

In verschillende bronnen uit onze geschreven geschiedenis vinden we verhalen van krijgers, oorspronkelijke volkeren, gladiatoren, soldaten en Olympiërs die rauwe dierlijke organen tot zich namen om hun kracht, viriliteit, energie en vruchtbaarheid te verbeteren. Ook leeuwen die in het wild leven eten vaak orgaanvlees en meestal eten ze als eerste de testikels van hun prooi. De Male Optimization Formula with Organs van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat de rauwe ingrediënten biedt ‘to make men great again’, zoals het merk het zelf stelt. Zo bevat de mix testikels, hart, prostaat, lever en beenmerg van grasgevoerde runderen uit Nieuw-Zeeland. De mix bevat onder meer proteïnen, peptiden, enzymen, basiscellen, stamcellen en moleculaire bio-directoren uit de genoemde organen. De mix is ook rijk aan CoQ10, vitamine B12, collageen, elastine, vitamine A, choline, folaat, koper en ijzer. Andere stoffen die in de mix voorkomen zijn onder meer botmatrix, beenmerg, kraakbeen en alkylglycerolen (AKG’s). 

Hoe werken orgaan supplementen?

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij de vorming van nieuwe cellen. Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees bevat een scala aan essentiële eiwitten, maar ook aan vetzuren, bioactieve componenten en micronutriënten zoals vitamines en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn niet in dergelijke concentraties te vinden in andere dierlijke of plantaardige eiwitbronnen. Dierlijke organen bevatten bovendien weefselspecifieke voedingsstoffen die direct door ons lichaam getransporteerd kunnen worden naar de ermee corresponderende organen in ons lichaam. De orgaan-specifieke voedingsstoffen lijken wel puzzelstukjes die precies passen binnen de voedingsbehoefte van dezelfde organen in het menselijk lichaam. Via orgaanvlees kunnen we essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die goed zijn voor ons hele lichaam en die bovendien componenten bevatten die zich in het bijzonder richten op het doelorgaan in ons lichaam waarmee het supplement correspondeert. 

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Geoptimaliseerde formule speciaal gericht op het mannelijk lichaam
 • Rijk aan proteïnen, peptiden, enzymen, stamcellen, collageen en elastine
 • Bevat vitamine B12, choline, folaat, koper, ijzer, glycosaminoglycanen en alkylglycerolen
 • Koper, ijzer en vitamine B12 activeren de natuurlijke energie in je lichaam
 • Folaat, koper, ijzer, vitamine A en B12 ondersteunen het immuunsysteem
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij

Eten van kop tot staart

Voor wie een duurzame, ethische en gezonde levenswijze nastreeft, zou het kop-tot-staart-principe of evolutionair eten een interessant uitgangspunt kunnen zijn bij het eten van dierlijke producten. Wanneer we ons namelijk op deze manier voeden, zorgen we er niet alleen voor dat er zo min mogelijk vlees verloren gaat, het eten van dierlijke organen komt ook overeen met de eeuwenoude menselijke traditie om orgaanvlees te eten vanwege de hoge concentratie nutriënten die erin zitten. De kennis dat orgaanvlees extreem rijk is aan essentiële voedingsstoffen bestond reeds bij veel oude beschavingen. Zo bevatten dierlijke organen hoge concentraties van de vetoplosbare vitaminen A, D, K en E, net als van magnesium, ijzer, choline, jodium en vitamine B12. Voedingsstoffen waar veel mensen met een modern dieet best wat extra’s van kunnen gebruiken. De specifieke samenstelling van voedingsstoffen van een dierlijk orgaan sluit bovendien aan bij de voedingsstoffen die datzelfde orgaan in het menselijk lichaam kan gebruiken.

Natuurlijke ingrediënten van Mannelijke Optimalisatie Formule:

 • Proteïnen, peptiden en enzymen uit testikels, hart, lever, beenmerg en prostaat
 • Co-enzym Q10 (CoQ10), vitamine A, B12, collageen en elastine
 • Choline, folaat, koper en ijzer
 • Biomatrix, beenmerg en kraakbeen, stamcellen, groeifactoren, glycosaminoglycanen en alkylglycerolen (AKG’s)

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements brengt met haar orgaan supplementen producten van hoge kwaliteit op de markt. De ingrediënten ervan zijn afkomstig van grasgevoerde, uit het groene Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. De dieren worden er met aandacht voor mens, dier en milieu gehouden, wat betekent dat ze goed worden verzorgd en gemonitord en een fijne leefomgeving hebben. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat het vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Doordat de ingrediënten bovendien rauw gevriesdroogd worden, blijven voedingsstoffen als vitaminen, mineralen en cofactoren optimaal behouden. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Met haar missie om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in ons leven om zo mensen weer krachtig, gezond en gelukkig te maken’, heeft orgaansupplementenbedrijf Ancestral Supplements een ambitieus doel. Het in Texas gevestigde bedrijf verdiepte zich in de levenswijze van onze voorouders en ontdekte onder meer de grote voordelen van het eten van orgaanvlees. Ancestral Supplements stelt dat we ons lichaam goed doen door, net als onze voorouders, te eten volgens het kop-tot-staart-principe, waarbij alle onderdelen van dieren worden gebruikt en geconsumeerd. Orgaanvlees is namelijk extreem rijk aan voedingsstoffen en door ze te eten, kunnen we ons lichaam voorzien van deze belangrijke voedingsstoffen.

*1 Koper, ijzer en vitamine B12 activeren de natuurlijke energie in je lichaam

Meer informatie
Product Naam
Runderorganen - Mannelijke Optimalisatie Formule (MOFO)
Art.nr.
AH-20
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag met of zonder een maaltijd of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

1260 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede rundertestikels, 300 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede runderprostaat, 300 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede runderhart, 300 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede runderlever, 300 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede runderbeenmerg

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderorganen - Mannelijke Optimalisatie Formule (MOFO)
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Kan niet wachten
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik ken dit merk van Chris Holt (@beyondthetats op Instagram)
  Super benieuwd en ik kijk er echt naar uit.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Kan niet wachten
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik ken dit merk van Chris Holt (@beyondthetats op Instagram)
  Super benieuwd en ik kijk er echt naar uit.

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. Meer energie en minder haar verlies
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik heb al enkele producten besteld van ancestral supplements (MOFO, beef intestines en beef organ mix) en heb heel goeie ervaringen met deze producten. De eerste maand nam ik MOFO en merkte dat men energie verbeterde. De 2de maand nam ik organ mix en het viel me plots op dat ik veel minder haar verlies heb bij het wassen.

  Ook is men uithouding/conditie enorm verbeterd zonder iets van sport te doen. Ik merkte het aan men dagelijkse fiets rit naar het werk. Veel minder verzuring en een betere uithouding. De beef intestines neem ik al van dag 1 en die helpen men maag en darmklachten te verbeteren.

  Als je geen organen kan eten is dit zeker een aanrader. Ik wou dat ik meer geld had om alles van ancestral supplements uit te proberen.

  Gereviewd door

  Gepost op