Runder - Mannelijke optimalisatie formule (MOFO) - grasgevoerd
EUR  73,95

Runder - Mannelijke optimalisatie formule (MOFO) - grasgevoerd

 • Weiderunderen uit New Zeeland
 • Grasgevoerd
 • MOFO
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor optimaal behoud
 • Onafhankelijk getest
 • Allergeenvrij
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-20
EUR  73,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Mannelijke optimalisatie formule (MOFO) van Ancestral Supplements

Sinds het begin der tijden is ons lichaam geëvolueerd met een dieet waar ‘van-neus-tot-staart-eten' een belangrijk onderdeel van was. Men wist dat het eten van dierlijke organen diverse gezondheids- en welzijnseffecten had. De grasgevoerde runderorganen in de Mannelijke Optimalisatie Formule (MOFO) van Ancestral Supplements bevat prostaat, testikels, hart, lever en beenmerg van grasgevoerde runderen. De mix draagt bij aan een gezonde werking van het hart en de prostaat en ondersteunt de viriliteit en vruchtbaarheid.

De kracht van Runderorganen

In verschillende bronnen uit onze geschreven geschiedenis vinden we verhalen van krijgers, oorspronkelijke volkeren, gladiatoren, soldaten en Olympiërs die rauwe dierlijke organen tot zich namen om hun kracht, viriliteit, energie en vruchtbaarheid te verbeteren. Ook leeuwen die in het wild leven, eten vaak als eerste de testikels van hun prooi. De Male Optimization Formula with Organs van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat de rauwe ingrediënten biedt ‘to make men great again’, zoals het merk het zelf stelt. Zo bevat de mix testikels, hart, prostaat, lever en beenmerg van grasgevoerde runderen uit Nieuw-Zeeland. De mix bevat onder meer specifieke bouwstenen, peptiden en enzymen om het eigen testosterongehalte, de testikels, de prostaat, het hart en de reproductieve gezondheid te ondersteunen.

Eten van kop tot staart

Hoewel het veel mensen misschien een beetje afschrikt om orgaanvlees te eten, was het in traditionele culturen juist het hoogst gewaardeerde vlees. Voor veel jager-verzamelaarsgemeenschappen was het eten van dierlijke organen zelfs heilig! Zo geloofden ze erin dat het eten van een gezond dierenhart goed is voor een sterk hart en dat het tot je nemen van een dierenlever voeding en kracht geeft aan de eigen lever. Het is inmiddels goed gedocumenteerd deze aloude wijsheden niet zomaar uit de lucht gegrepen zijn en dat evolutionair eten op waarheid berust. Orgaantherapie met supplementen, alsmede eten volgens het kop-tot-staart-principe, worden dan ook steeds populairder. Dierlijke organen zijn namelijk extreem rijk aan voedingsstoffen die belangrijk zijn voor ons lichaam, zoals B-vitaminen, eiwitten en mineralen. Voedingsstoffen waar veel mensen tegenwoordig een ontoereikende inname van hebben via hun standaard moderne voeding. Het is mogelijk om verse maaltijden te bereiden met orgaanvlees, maar met de producten van Ancestral Supplements wordt het nog eenvoudiger om te profiteren van de gezondheidsvoordelen van orgaanconsumptie. Via deze handige supplementen kun je namelijk zonder moeite iedere dag de essentiële voedingsstoffen uit organen aan je voedingspatroon toevoegen.

Natuurlijke ingrediënten van de Mannelijke Optimalisatie Formule:

 • Eiwitten, peptiden en enzymen uit testikels, hart, lever, beenmerg en prostaat
 • Co-enzym Q10 (CoQ10), vitamine B12, collageen en elastine
 • Vitamine A (ook bekend als retinol), choline, foliumzuur, koper en biologisch beschikbaar ijzer
 • Biomatrix, beenmerg en kraakbeen, hoge concentraties aan stamcellen, groeifactoren, glycosaminoglycanen en alkylglycerine (AKG)

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en belangrijke cofactoren te behouden
 • Ter ondersteuning van een gezonde reproductieve en erectiele gezondheid
 • Voor een gezonde prostaat en normale functie van het hart
 • Met lever en beenmerg voor een fundamentele lichaamsondersteuning
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Hoe werken orgaan supplementen?

Orgaanvlees is een belangrijke bron van essentiële micronutriënten, enzymen, cofactoren, proteïnen en hormonen die ons gehele lichaam voeden en ondersteunen, maar die ook orgaan-specifieke voedingsstoffen bevatten die in ons lichaam afreizen naar het doelorgaan: het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Dit is aangetoond door de weg te volgen die de voedingsstoffen uit dierlijke organen in ons lichaam aflegden. Het lichaam blijkt de voedingscomponenten in een dierlijk orgaan te herkennen en direct te vervoeren naar hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam dat behoefte heeft aan deze specifieke samenstelling van voedingsstoffen. Moeder Natuur heeft het dus zo geregeld dat deze stoffen precies op de plek terechtkomen waar jouw lichaam ze nodig heeft. Door orgaansupplementen te nemen, zorg je dus voor dat wordt voldaan aan de unieke behoefte van je lichaam en je organen aan essentiële micronutriënten en bioactieve stoffen en dat deze stoffen bovendien zonder omweg bij het doelorgaan terechtkomen.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt te zijn voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en weilandgras groeit er het hele jaar door fris en groen. Dit betekent dat koeien er elke dag van het jaar het voedsel kunnen eten dat het gezondst voor ze is. De runderen die gebruikt worden voor de producten van Ancestral Supplements komen uit Nieuw-Zeeland en zijn strikt grasgevoerd. Ze worden gehouden zonder gebruik te maken van de in de bio-industrie veelvuldig gebruikte hormonen, pesticiden of antibiotica en de gezondheid van de dieren wordt nauwlettend gemonitord. Strikte overheidslicenties, certificering en controleprocedures zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt. Door het vriesdrogen van de organen blijven vitaminen, cofactoren en mineralen behouden.

Over Ancestral Supplements

Het Texaanse bedrijf Ancestral Supplements staat voor orgaan supplementen van hoge kwaliteit. Brian Johnson, één van de oprichters, gelooft erin dat we als mens perfect zijn afgestemd op een omgeving die helaas niet meer bestaat en dat de moderne wereld dus niet rijmt met onze huidige lichamen. Volgens hem ontstaat een groot deel van onze gezondheidsklachten dan ook uit deze discrepantie. De oplossing ligt in het vinden van manieren om onze voorouderlijke levenswijze in onze moderne wereld te herscheppen. Het is de ambitieuze missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld terzijde heeft geschoven, terug te brengen in ons voedingspatroon en in onze algehele leefwijze, om zo mensen weer sterk, gezond en gelukkig te maken.’ Om deze missie te volbrengen, heeft het bedrijf supplementen samengesteld die het voor iedereen gemakkelijker maakt om dierlijke organen en klieren tot zich te nemen.

Meer informatie
Product Naam
Runder - Mannelijke optimalisatie formule (MOFO) - grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag met of zonder een maaltijd of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
6 capsules
Ingrediënten per dosering
  Hoeveelheid per portie % DV
gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede rundertestikels 1560 mg **
gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede runderprostaat  360 mg **
gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede runderhart  360 mg **
gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede runderlever  360 mg **
gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede runderbeenmerg  360 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Andere klanten bekeken ook: