Viskuit - Wild Gevangen - Hoki

 • Viskuit uit Nieuw-Zeeland
 • Wild gevangen
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Bron van vetoplosbare vitaminen
 • Bron van zink, EPA en DHA
 • Draagt bij aan een normaal geheugen*1
 • Goed voor het hart*2,3
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-22
EUR  85,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Wild Gevangen Viskuit van Ancestral Supplements

Gedurende vrijwel heel haar geschiedenis at de mens moeiteloos alles wat nodig was om gezond, fit en krachtig te kunnen zijn. De menselijke soort leefde in harmonie met de natuur en respecteerde de nutritionele schatten der aarde, die zorgvuldig werden gewonnen, geoogst of gejaagd en vervolgens volledig werden gebruikt. In de moderne wereld lijkt de mens er meer moeite mee te hebben om te voorzien in haar eigen voedingsbehoeften. Ancestral Supplements stelt voor om onze oeroude levensstijl en voedingsgewoonten in ere te herstellen om zo ons lichaam en onze hersenen te kunnen voeden op de manier zoals onze voorouders dat deden. Wild Gevangen Viskuit van Ancestral Supplements bevat 100% zuivere viskuit, is rijk aan vetoplosbare vitaminen, essentiële vetzuren, peptiden en enzymen en voorziet in belangrijke nutriënten voor ons lichaam.

De kracht van Viskuit

Viskuit, ook wel viseitjes of kaviaar genoemd, wordt wereldwijd door diverse traditionele volkeren al eeuwenlang gezien als heilig voedsel dat ons voorziet van belangrijke nutritionele bouwstenen. Zo komt de naam ‘kaviaar’ van het Perzische ‘châv-jâr’, dat zoiets betekent als ‘cake van kracht en sterkte’. Viskuit is onder meer een bron van de mineralen zink en jodium, de vitamine A, D, E en K2 en van de essentiële vetzuren DHA, EPA en ETA. Zink draagt bij aan de vruchtbaarheid en draagt bij aan het behoud van een heldere geest. Vitamine A speelt een rol in het celdifferentiatieproces, is goed voor het gezichtsvermogen en voor de huid en ondersteunt het immuunsysteem. Vitamine D ondersteunt botten, tanden en spieren en speelt een rol in de calciumhuishouding. Vitamine E werkt celbeschermend en vitamine K2 ondersteunt de bloedstolling en de botten. DHA helpt om normaal te kunnen zien*4 en is goed voor de hersenfunctie*4. DHA en EPA dragen samen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk*5 en tot de normale werking van het hart*3.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend wild gevangen hoki-viskuit uit Nieuw-Zeeland
 • Bron van mineralen en van de vetoplosbare vitamines A, D, K2 en E
 • Vitamine A is goed voor het gezichtsvermogen, de huid en voor het celdifferentiatieproces en vitamine D ondersteunt botten, tanden en spieren
 • Vitamine E werkt celbeschermend en vitamine K2 ondersteunt de bloedstolling en de botten
 • DHA helpt om normaal te kunnen zien*4 en is goed voor de hersenfunctie*4
 • DHA en EPA dragen samen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk*5 en tot de normale werking van het hart*3
 • Bron van de essentiële omega 3-vetzuren DHA, EPA en ETA
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij

Eten van kop tot staart(vin)

Het kop-tot-staart(vin)-principe is een ethische en duurzame manier van vleesverwerking waarbij alle onderdelen van een dier worden gebruikt ter consumptie. Van oudsher is het heel gewoon om een dier volledig te gebruiken wanneer het is geslacht, maar tegenwoordig beperken we ons in onze Westerse samenleving meestal tot de gemakkelijk en snel te verwerken delen van een dier. Zonde, want het eten van organen, klieren en andere dierlijke weefsels is juist heel erg waardevol! Wijsheid die traditionele genezers uit oude culturen reeds wisten in te zetten. Het klinkt best logisch: ieder dierlijk orgaan is immers een specifieke bron van voedingsstoffen, enzymen en bioactieve stoffen die niet alleen goed zijn voor het hele lichaam, maar ook goed lijken te passen bij de voedingsbehoefte van het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Voor een gerichte ondersteuning kun je ervoor kiezen om via suppletie met dierlijke klieren en organen deze specifieke voedingsstoffen toe te voegen aan je dieet. Mensen die eten volgens de principes van het evolutionair eten, geloven erin dat ons lichaam de voedingsstoffen van gezonde dieren goed en specifiek weet in te zetten. Een knap staaltje werk van Moeder Natuur!

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat veel voorouderlijke en traditionele stammen die bij de zee leefden, zoals de Inuït, viskuit al eeuwenlang als waardevol onderdeel van hun menu zagen, met name voor vrouwen in hun gemeenschap die zwanger waren. De inname van vetoplosbare vitamines en essentiële vetzuren geschiedde bij deze volkeren dan ook voornamelijk via de inname van vis en deze oude wijsheid worden nog altijd doorgeven van ouder op kind. Zo geven de Tlingit uit Alaska hun baby’s van 9 maanden oud al zalmeitjes te eten om ze van waardevolle nutriënten te voorzien. Interessant is bovendien dat de exploitatie van voedsel uit de zee in onze evolutie samenvalt met een groei van de grijze massa in onze hersenen en met de opkomst van taal, materiaalgebruik en het maken van gereedschappen.

Natuurlijke ingrediënten van Viskuit:

 • Vitamine A, D, K2, E en choline (B4)
 • Jodium en zink
 • Glucosaminoglycanen
 • Omega 3-vetzuren DHA, EPA & ETA 

Viskuit van de hoogste kwaliteit

Wild Caught Fish Eggs van Ancestral Supplements bestaat volledig uit wild gevangen viskuit van hoki, een witvis uit de heekfamilie die afkomstig is uit Nieuw-Zeeland. Hoki (Macruronus Novaezelandiae) wordt met de grootste zorg wild gevangen in de ongerepte wateren rond de kusten van Nieuw-Zeeland. Lokaal staat de vis bekend om haar heerlijke smaak en blauwe schubben. De vis wordt gevangen door één van ’s werelds beste sleepnetvisserijen, met een duurzaam certificaat van de Marine Steward Council (MSC). Doordat er met aandacht voor mens, dier en milieu wordt gewerkt is de vis die voor de supplementen wordt gebruikt uiteindelijk ook van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Over Ancestral Supplements

Ancestral Supplements is een in Texas gevestigd bedrijf dat orgaan supplementen van hoge kwaliteit produceert. De missie van het bedrijf is ontstaan uit de persoonlijke drive van Brian Johnson, één van de oprichters, die er alles voor over had om ervoor te zorgen dat zijn zoons, beide met een zwakke gezondheid, eindelijk fit en vitaal zouden kunnen zijn. Na jaren van doktersbezoeken en onderzoeken, hebben ze het heft in eigen handen genomen en begon het hele gezin met het eten van biologisch, op grasland gevoed en wild gevangen dierenvlees volgens het kop-tot-staart-principe. Hun totale levenswijze veranderde drastisch en baseert zich op de manier waarop onze voorouders leefden en omgingen met de wereld om hen heen. Het is het grote succes van deze levenswijze die Johnson ertoe heeft aangezet om Ancestral Supplements op te richten. Om het eten van dierlijke organen en weefsels voor iedereen toegankelijker te maken, heeft het bedrijf met veel zorg producten samengesteld waarin deze dierlijke producten vol essentiële voedingsstoffen zijn verwerkt.

*1 Viskuit is rijk aan zink, dat bijdraagt aan een normaal geheugen
*2 Viskuit is rijk aan EPA en DHA, die goed zijn voor het hart*3
*3 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA
*4 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA
*5 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 gram EPA en DHA, waarbij de aanvullende da­gelijkse inname van EPA en DHA via suppletie samen niet meer dan 5 gram mag bedragen

Meer informatie
Product Naam
Viskuit - Wild Gevangen - Hoki
Art.nr.
AH-22
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

2400 mg Nieuw-Zeelandse wild gevangen viskuit (Hoki).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Collageen (rundergelatine capsules)

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Viskuit - Wild Gevangen - Hoki
Uw waardering