Microb-Defend - Oregano Olie Formulering
EUR  66,75

Microb-Defend - Oregano Olie Formulering

 • Voorheen: Microb-X
 • Bevat carvacrol, thymol en eugenol
 • Met oregano, tijm en kruidnagel
 • Categorie: Darmflora
 • Categorie: Antimicrobieel
 • 90 softgels
Op voorraad
SKU
MA-208
EUR  66,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Microb-Defend oregano olie formule van BioMatrix

Microb-Defend is een goed ontworpen olieformule in softgels van BioMatrix. De capsules bevatten oregano-olie, tijmolie en kruidnagelolie. De tijmolie is gestandaardiseerd op 30-75% thymol, de kruidnagelolie op minimaal 80% eugenol en de oregano-olie op 55-80% carvacrol. De meeste actieve eigenschappen van deze kruiden zitten in de etherische oliën. De drie essentiële oliën kennen een lange geschiedenis van gebruik vanwege diverse redenen. Ze vormen samen een krachtige synergetische combinatie.

Voordelen

 • 3 actieve ingrediënten: oregano-, tijm- en kruidnagelolie
 • Met thymol, eugenol en carvacrol
 • Krachtige synergetische combinatie

Oregano-olie, carvacrol

Oregano is een heilzaam kruid dat al sinds lange tijd wordt gebruik, zelfs al in de Griekse en Romeinse rijken. Het behoort tot de Lamiaceae-familie en is verwant aan munt, marjolein, basilicum, salie en lavendel. Oregano is inheems in warmere gebieden zoals West- en Zuidwest-Europa en het Middellandse Zeegebied. Oregano-olie is rijk aan het actieve fenol carvacrol. Carvacrol is veelzijdig in effectiviteit. De werking van carvacrol is zeer uitgebreid gedocumenteerd. In Microb-Defend is de oregano-olie gestandaardiseerd op 55-80% carvacrol.

Tijmolie, thymol

Ook tijm is een heilzaam kruid dat al eeuwen wordt gebruikt in diverse culturen. Tijm of Thymus is een geslacht van de lipbloemenfamilie ofwel de Lamiaceae-familie en komt veel voor in het Middellandse Zeegebied en in Azië. Een belangrijke actieve stof in tijm is thymol. In hoestsiropen wordt bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van tijm en de stof thymol. Thymol werkt erg goed samen met de stoffen carvacrol en eugenol. In Microb-Defend is de tijmolie gestandaardiseerd op 30-75% thymol.

Kruidnagelolie, eugenol

Kruidnagels zijn de gedroogde, nog gesloten bloemknoppen van de kruidnagelboom ofwel Syzygium aromaticum. De kruidnagelboom groeit van oorsprong op de Molukken; veel van de oogst komt uit Indonesië. De bomen houden van een tropisch zeeklimaat. De actieve en heilzame stof in kruidnagel is eugenol. In Microb-Defend is de kruidnagelolie gestandaardiseerd op minimaal 80% eugenol. Eugenol, carvacrol en thymol hebben  samen een krachtige synergie.

Waarom Microb-Defend van BioMatrix?

BioMatrix onderwerpt alle door hen ontwikkelde producten in hun laboratorium aan pre- en postinname testen en valideert zo de effectiviteit. De voedingsstoffen die worden gebruikt zijn van therapeutische, farmaceutische en / of bio-identieke kwaliteit, zo ook Microb-Defend van BioMatrix. De voedingsstoffen kennen een hoge biologische beschikbaarheid. Alle producten van BioMatrix, ook Microb-Defend, worden vervaardigd volgens de richtlijnen van de FDA en de Good Manufacturing Practices.

Over BioMatrix

BioMatrix ondersteunt artsen en therapeuten die verder gaan dan symptoombestrijding en de oorzaak van lichamelijke problemen wensen te achterhalen. Gevolgen van chronische stress hebben speciale aandacht in de visie van Biomatrix. Het bedrijf ontwikkelt sinds 1998 volwaardige formules met voedingssupplementen specifiek gericht op werkingsmechanismen in het lichaam. De ingrediënten zijn van de hoogste beschikbare kwaliteit, zijn zeer biologisch beschikbaar en productie vindt plaats volgens de FDA en cGMP richtlijnen. Dankzij deze complete, goed gedocumenteerde formules bevat één product alles wat klanten van BioMatrix op dat moment nodig hebben. Een krachtige ondersteuning van het lichaam op een natuurlijke manier.

Meer informatie
Product Naam
Microb-Defend - Oregano Olie Formulering
Art.nr.
MA-208
Merk
Biomatrix
Inhoud
90 softgel capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 softgel capsule drie keer per dag of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering
1 capsule bevatHoeveelheid per portie% DV
Tijmolie (gestandaardiseerd op 30-75% thymol) 200 mg **
Kruidnagelolie (gestandaardiseerd op ≥ 80% eugenol) 100 mg **
Oregano olie (gestandaardiseerd op 55-80% carvacrol) 100 mg **

**% Aanbevolen dagelijkse hoeveelheidniet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rijstzemelolie, gelatine, glycerine, polyglycitol siroop, gezuiverd water.

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Microb-Defend - Oregano Olie Formulering
Uw waardering