Grasgevoerde Wei-Eiwitten Vital Whey Vanille

 • Van biologische grasgevoerde koeien
 • Met Proserum®
 • Actieve bestanddelen, minimaal bewerkt
 • Categorie: Immuunsysteem & Energie
 • Lekkere vanillesmaak
 • 600 gram
Niet op voorraad
SKU
WW-23
EUR  66,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Vital Whey® - Wei-Eiwitten Vanille van Well Wisdom

Vital Whey® Vanille, gemaakt met Proserum®, is een smaakvol, 100% natuurlijk en voedzaam eiwitpoeder geschikt voor volwassenen, kinderen en sporters. Vital Whey® bevat biologisch actieve niet-gedenatureerde wei-eiwitten uit rauwe melk. De rauwe melk is afkomstig van biologische en grasgevoerde koeien en is minimaal bewerkt. Hierdoor blijft het volle spectrum aan alle belangrijke en kwetsbare melkfracties behouden. Vital Whey® Vanille heeft een lekkere vanillesmaak. Het product is tevens in de smaken naturel en chocolade beschikbaar.

Voordelen

 • Hoge concentraties lactoferrine, immunoglobulinen en serum albumine
 • Bevat actieve peptiden en groeifactoren
 • Voorziet in essentiële aminozuren zoals BCAA’s
 • Van biologische grasgevoerde koeien
 • Met gepatenteerd Proserum®
 • Bevat natuurlijke zoet- en smaakstoffen
 • Lekkere vanillesmaak
 • Vrij van gmo, hormonen en antibiotica
 • Bevat geen gluten, tarwe en conserveermiddelen

Biologische grasgevoerde koeien

Er bestaan verschillende soorten wei-eiwitpoeders op de markt, zoals wei-eiwit concentraat, isolaat, ion-exchange en hydrolisaat. Dit zijn doorgaans gedenatureerde vormen van wei-eiwitpoeder die als bijproduct overblijven na de productie van kaas. De kwaliteit van wei-eiwit wordt bepaald door diverse aspecten, zoals de voeding van de koe en het productieproces. Vital Whey® is afkomstig van rauwe melk van biologische grasgevoerde (en dus geen graangevoerde) koeien. De koeien grazen het hele jaar door op pesticide- en chemicaliënvrij vers weidegras. De koeien zijn tevens vrij van hormonen, gmo en antibiotica.

Vital Whey’s unieke productieproces

Vital Whey® wordt geproduceerd uit rauwe biologische melk. Na het melken van de koeien ondergaat de melk een mild en kort pasteurisatieproces waarin de voedingswaarde behouden blijft. Een specifiek ontwikkeld filtratie- en droogproces waarborgt dat er slechts een minimale bewerking van de melk plaatsvindt. De melk en het uiteindelijke wei-eiwitpoeder worden dus niet blootgesteld aan hoge temperaturen, chemische modificatie en pH-regulatie. Vital Whey® is niet bewerkt met cross-flow filtratie, microfiltratie, hydrolisatie of ion-exchange. Al deze stappen beschadigen en denatureren namelijk de kwetsbare en heilzame stoffen in de melk en wei-eiwitpoeder.

Alle actieve bestanddelen intact

Het resultaat van dit zorgvuldige ontwikkelproces is een krachtig eindproduct waarin alle biologisch actieve componenten uit de rauwe melk met hun gezondheidsbevorderende eigenschappen behouden blijven, te weten Proserum®. Vital Whey® bevat hoge doseringen effectieve componenten uit rauwe melk zoals lactoferrine, immunoglobulinen, serum albumine, actieve peptiden and groeifactoren. Daarnaast bevat Vital Whey® ook covalent gebonden cysteïne, een uitstekende voorloper van gluthation.

Beschikbaar in drie lekkere smaken

Vital Whey® is beschikbaar in drie lekkere smaken: naturel, vanille en chocolade. Het bevat natuurlijke zoet- en smaakstoffen. Het is geschikt voor kinderen, volwassenen en sporters die op zoek zijn naar de beste eiwitten in een voedingssupplement. Vital Whey® kan als tussendoortje worden genomen of voor of na het sporten. Vital Whey® bevat lactose en caseïne. De lactoseconcentratie in Vital Whey® is 1 gram per 10 gram poeder en de caseïneconcentratie is minder dan 1% niet-gedenatureerde caseïne.

Hoe te gebruiken?

Je kunt Vital Whey® zo vaak je wenst gebruiken in kleine hoeveelheden, bijvoorbeeld door een halve theelepel direct in de mond te nemen en langzaam te kauwen. Het kan ook in vloeistoffen worden gemengd; in water, rauwe melk of een melkvervanger zoals amandel- of rijstmelk in een hoeveelheid naar wens. Voeg het poeder al roerend langzaam toe aan de vloeistof. Je kunt het ook mixen in een shakebeker of in een elektrische blender op lage snelheid. Drink de mix langzaam op en laat het in je mond circuleren voordat je het doorslikt. Dit zorgt voor de opname van de proteïnepeptiden.

Over Well Wisdom

Het bedrijf Well Wisdom produceert diverse gepatenteerde producten, zoals ImmunoPro®, GlutImmune, Bioactive Colostrum en Vital Whey®. De basis van de producten bestaat uit de beste kwaliteit wei-eiwitten ter wereld. Oprichter van Well Wisdom, Michael Keenan, heeft als doel immuunsysteem ondersteunende voeding ofwel Immune Enhancing Nutrition voor iedereen beschikbaar te maken. Keenan worstelde zelf lange tijd met het chronisch vermoeidheidssyndroom. Het waren rauwe melk eiwitten met daarin de voorloper van glutathion die hem uiteindelijk zijn gezondheid teruggaven. Dat vormde tevens de start van het bedrijf Well Wisdom.

Meer informatie
Product Naam
Grasgevoerde Wei-Eiwitten Vital Whey Vanille
Art.nr.
WW-23
Merk
Well Wisdom
Inhoud
600 gram
Gebruiksaanwijzing

Meng 1 maatschep met 100-200 ml melk of vloeistof naar keuze. Gebruik een blender of mixer voor de meest optimale eiwit shake. Koel en droog bewaren.

Ingrediënten per dosering

Proserum® inheemse wei-eiwit concentraat, natuurlijke vanille smaak, acaciagom, monkfruit extract. Per maatschep (20 gram): Kcal: 80 - waarvan 10 Kcal uit vetten Vetten: 1 gram, 2% ADH* - waarvan verzadigd vet 0,5 gram, 3% ADH* Cholesterol: 19 mg, 6% ADH* Natrium: 30 mg, 1% ADH* Kalium: 100 mg, 3 % ADH* Koolhydraten: 2 gram, 1% ADH* - waarvan suikers 2 gram Eiwitten: 15 gram, 30% ADH* Calcium: 75 mg, 8% ADH* Immunoglobulines: 1850 mg† Lactoferrine: 750 mg† Serum Albumine: 800 mg† *Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid; † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

N.v.t.

Allergenen
Melk
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Grasgevoerde Wei-Eiwitten Vital Whey Vanille
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: